ميشه يه نفر مشكلات اين سه تا گوشي رو بگه؟
1.iphone4
2.galaxy s (منظور همون i9000 هست؟)
3.galaxy tab
ميشه يه نفر مشكلات اين سه تا گوشي رو بگه؟
1.iphone4
2.galaxy s (منظور همون i9000 هست؟)
3.galaxy tab
مشکل خاصی ندارن ولی خب مثلاً آیفون 4 فایل منجر نداره و نمیتونی با pc راحت چیزی روش بریزی باید با itunes بریزی
بلوتوثشم هنوز راه نیفتاده
گلکسی مشکلش نداشتن فلشه مورد دیگه ای نداره
گلکسی تبم حمل و نقلش سخته اگه باهاش مشکلی نداری ایراد دیگه ای نداره
پس iphone 4 به درد من نميخوره چون خيلي زياد گوشيمو به pc وصل مي كنم يه نموره هم بلوتوس زياد مصرف دارم
گالاكسي ها مناسب تره
حالا كدام گالاكسي؟
امروز رفتم phonearena.com ديدم متورولا يه tablet زده god متورولا xoom نظرتون راجع به اون چيه؟
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
راستي n9 با اين سيستم عامل جديد چه طوره؟
سيستم عاملش چه طوره؟ خوبه؟ من اين سيستم عاملو نميشناسم
به اندرويد ميرسه؟
xoom که آره خوبه ولی فعلاً باید صبر کنی بعدشم وقتی بیاد ایران قیمتش خیلی بالاست باید بازم صبر کنی تا ارزون بشه که تا اون موقع galaxy tab 2 هم میاد
ان9 سیستم عامل جدیدی داره و به هر حال یه مدت طول میکشه تا راه بیفته و بعید میدونم هیچ وقت به اندروید برسه
شما اول مشخص کن تبلت میخای یا گوشی ؟
در کل به نظر من صبر کن تا سری جدید گوشیهای اندروید وارد بازار بشن همینطور تبلت ها بعد تصمیم بگیر
خودمم موندم نميدونم چه كنم؟!
بين تبلت و گوشي هم موندم!
کیفیت صدای گلکسی رو با آیپاد نانو مقایسه میکنن :|یه سری مشکلات داره وردی جک3.5 میلیمتری نداره و صدایشم از 100 تا 80 تا هست.
همونطور که میدونید جی اس ام آرنا همه گوشیهای 3.5 رو با یه هدست akg که قیمتش حدود 500هزارتومن به پول ایران هست تست میکنهکه به 1100 هم بزنید خیلی خدا میشه =))
جک 3.5 هم داره!
موتورولا اگه میخواید بخرید خریدش از ایران نمیصرفه! باید بگید از اونور براتون بیارن خیلی ارزونتر در میاد!
و اینکه تکلیف خودتونو مشخص کنید تبلت یا گوشی یا تبلتی که گوشی باشه ؟ : دی
نمي دونم خودمم موندم
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
مثلا الان اگه xoomبياد چنده؟
تبلت یه نمه بزرگه به نظرم برو سراغ گوشی ولی کلا یه نمه صبر کن. wave هم گزینه خوبیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)