ولی خدا وکیلی هیچ کدوم از توتال وار ها به روم نمیرسه مخصوصا اگه نسخه فارسی دارینوس رو بازی میکردید که دیگه خیلی حال میداد.......
ولی خدا وکیلی هیچ کدوم از توتال وار ها به روم نمیرسه مخصوصا اگه نسخه فارسی دارینوس رو بازی میکردید که دیگه خیلی حال میداد.......
روم خیلی خوب بود اما مدیوال ۲ رو من باهاش زندگی کردم
این شوگان 2 هم من تریلرهاشو دیدم واقعا بی نظیره درست مثل ACB برای PC منتظرش هستم
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
توی این CGI تریلر هم تنها ژاپن رو نشون میده فکر کنم حرف شما درست باشه و کلا بازی مربوطه به داینستی ژاپنه
البته فکر کنم اینقدر ژاپن رو بزرگ و زیبا روی نقشه ساختن و کلی قابلیت های جدید به بازی اضافه کردن که گیمر احساس نکنه نقشه کوچیکه
Strategy Informer به بازی نمره 9/10 رو داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیاز های بازی:
Gameblog.fr 10
Game Informer 9.5
SpazioGames 9.3
PC Gamer UK 9.2
Vandal Online 9.1
Cynamite 9.0
Gamekult 9.0
Edge Magazine 9.0
Gamer.nl 9.0
Everyeye.it 9.0
VideoGamer 9.0
Metro GameCentral 9.0
Total Video Games 9.0
Strategy Informer 9.0
Eurogamer 9.0
Eurogamer Italy 9.0
Meristation 9.0
Cheat Code Central 8.8
3DJuegos 8.7
Gamers.at 8.6
GameSpy 8.0
میانگین : 9.0
Last edited by vahidgame; 17-03-2011 at 13:17.
بازی برای پی سی 1 روز قبل انتشار لیک شد...
تاپیک منتقل بشه...
Last edited by marmolak kocholo; 14-03-2011 at 12:10.
نمیدونم این تریلر رو هم دوستان گذاشتن یا نه حجمش 30مگه اگه ندیدین توصیه میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب!
من که همون اول گفتم واسه ژاپنه. مگه این فیلم چینی ژاپنی که تلویزیون میذاره رو نمی بینید؟ نمی دونم جومنگ . من که یادمه سه چهار ساله داره میذاره. حتما خیلی جا داره ژاپن دیگه !![]()
به نظر می رسه این شماره یکی از بهترین های این سری باشه
از نظر امتیازی که فعلا خیلی فوق العاده بوده. حتی میانگین امتیاز یوزر های سایت های مختلف رو هم که می دیدم همه بالای 9 بودن!
بی خود نیست که گیم اسپات در میان این همه بازی بزرگ بهترین بازی پی سی E3 2010 رو همین انتخاب کرد
امیدوارم وقتی چند روز دیگه بازی رو همه گرفتن دیگه این تاپیک یه رونقی بگیره
پست صفحه قبل رو هم ویرایش کردم و امتیازای جدیدی هم اضافه شد
3 امتياز جديد:
IGN 9/10
Gamespot 9/10
NowGamer 9.2/10
Last edited by Leon-117; 18-03-2011 at 11:49.
به به. من که همیشه عاشق توتال وار ها بودم و هستم. ولی غیر از Rome نسخه ی دیگه ایشو یادم نیست چنان سر و صدا راه بیندازه. ولی مثل این که این نسخه اش واقعا شاهکاره . ( معمولا توتال وار ها غیر از لحاظ گرافیکی تغییری نسبت به نسخه ی قبل نمی کرد ، ولی این یکی ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)