بهتر بود بگی کدوم ادم عاقلی مک میخرهکدوم آدم عاقلی مک رو پاک میکنه بعد جاش ویندوز میریزه ؟؟؟![]()
بهتر بود بگی کدوم ادم عاقلی مک میخرهکدوم آدم عاقلی مک رو پاک میکنه بعد جاش ویندوز میریزه ؟؟؟![]()
در مورد هنگ که چیزی نداشتین بگین، چون ویندوزی که استیو بالمر هم استفاده میکنه میهنگه.
بحث سر ویندوز و مک ه چرا لینوکس رو میکشین وسط؟
ایشون گفتن مک به خاطر اینکه ویروس نمیگیره بهتره. خوب شما که نمیخوای ویروس بگیری برو لینوکس نصب کن.
اپل هم با اون کانفیگ های ضایش وقیمت نجومیش فقط داره پول اسمشو میخوره.
ایشون نه، خودم بودم
شرط میبندم شما با مک کار نکردین، کسانی بیان نظر بدن که حداقل ۱ ماه با مک کار کرده باشن، من ۱ عمر با ویندوز و یه مدت کوتاهی (۱ سال) ه که با مک کار میکنم.
در مورد کانفیگ، چقدر توضیح بدم خداااا!
اگه کسی فقط دنبال کانفیگ ه همون بهتر که سراغ اپل نیاد.
میشه بگی شما کانفیگ رو برای چی دوست داری بالا باشه.
کار من برنامه نویسیه و موقع کامپایل برنامه ها به رم و سی پی یوی قابل قبولی نیازه تا به سیستم فشار نیاد. در ضمن پول مفت هم ندارم به خاطر یه سیب گندیده بدم![]()
برنامه نویسی به چه زبانی میکنین؟
بهتون پیشنهاد میکنم X-CODE مک رو امتحان کنین.
هر کسی نظری داره ، نظر شمام در مورد پول مفت و سیب گندیده محترمه.
من با سی شارپ و با پک ویژوال استودیو . من الان خودم یه fw490 jcb دارم. اگه با همین کانفیگ 1 سال و نیم پیش میخواستم از اپل لپ تاپ بگیرم بالای 1600 در میومد.
برادر شاهین آقا من یه مک بدون کرک !!!!! نصب کردم و هیچ تفاوت عمده ای ندیدم.
پ.ن : دوستان به مدلی که در صفحه ی اول از ایسوس گذاشتم توجه کنید. 19 میلی متر با 10 ساعت باطری و cpu ـه core i5 معمولی توجه کنید !!!!
Last edited by mhadishirani; 20-01-2011 at 17:09.
سلام ! به به!
بدون کرک؟ چه نسخه ای؟
تفاوت هاش رو بهت میگم، کشتی ما رو با این مدل ه اسوس. چه خبر از فوجیتسو؟
یکی از تفاوت هاش اینه برو توی System prefernces قسمت Trackpad ببین چی میبینی؟
سرعت بوت شدنت چقدره؟ سرعت بوت شدن ویندوز رو همون سیستم چقدره؟
نسخه ی 1.5.7.
پ.ن ـی که زدم کلی بود. با شما نبودم
بوت شدن ویندوز رو خودم دستی گرفتم 15 ثانیه ولی نمیدونم برنامه برا اندازه گیری هست یا نه.
trackpad رو هم پیدا نکردم کجای سیستم پرفکنس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)