آقایون منوی بوت من اینجوریه :
1- earlier version of windows
2- microsoft windows vista
که ویندوز ایکس پیم داخل اون منوی earlier هست و نمیتونم با f8 برم داخل منوی safe mode ، چطور میتونم ایکس پی رو از safe mode بالا بیارم؟
آقایون منوی بوت من اینجوریه :
2- microsoft windows vista
که ویندوز ایکس پیم داخل اون منوی earlier هست و نمیتونم با f8 برم داخل منوی safe mode ، چطور میتونم ایکس پی رو از safe mode بالا بیارم؟
Last edited by firstclass; 17-01-2011 at 22:56.
من 2 تا ویندوز با هم ندارم که بدونم ، اما Safe Mode با همون F8 میاد دیگه ، شما F8 میزنی میری توی انتخاب سیستم عامل ؟؟ بعد اگر XP بزنی و باز F8 بزنی نمیشه ؟؟؟
ببین اول منوی انتخاب سیستم عامل میاد
دو تا گزینه داره
که منظورش این هست که ویندوزهای نسخه قدیمی تر از ویستا داخل منوی این گزینه هستند ، چون نسخه های قدیمی یک دونه اکس پی بیشتر نیست وقتی روی این earlier اینتر میزنم خود به خود میره داخل اکس پی و عکس لودینگ ایکس پی میاد و دیگه گزینه Microsoft windows xp ظاهر نمیشه که من بخام روش f8 بزنم و برم داخل safe mode
2- Microsoft windows vista
واقعا گیج شدم نمیدونم چطور ویندوز رو safemode بالا بیارم تا بتونم اسکن کنم . از اون یکی ویندوز اگر فایل های این ویندوز رو اسکن کنم فایده داره؟
اینترنت اکسپلورر 8 رو پاک کردم و 6 ریخته شد ، با ناد آپدیت امروز اسکن کردم ، 6 دیگه این مشکل رو نداشت ، هر چند تا صفحه باز می کردم process میومد و هر کدوم رو که می بستم procces هم بسته میشد .
اما الان دوباره IE8 رو ریختم باز مشکل کماکان به قوت خودش باقیه . با این تفاوت که دیگه صفحه سایت برای خودش باز نمیکنه و چیزی دانلود نمیکنه . ولی همچنان وقتی برنامه رو به صورت عادی می بندی دو سه تا process به نام internet explorer داخل task manager باقی میمونه و تا end rtask نکنی همون جا میمونه .
نمیدونم والا ، دکمه Tab رو همون اول بزن ، اگه نشد F2 اگه نشد توی Boot Menu رو ببین چیزی ننوشته
--
خوب اکسپلورر 7 یا 9 نصب کن دوست من ، یا Opera من FF رو دوست ندارم، اما Opera واقعا شیک و کارآمده ، یا اکسپلورر 7 یا 9 نصب کن یا Opera
و تا اون موقع اگر ویندوز عوض نکردی ، حتما آنتی ویروس ها ویروس رو شناسایی کردن و نابود شده
همچنان به ناد پایبند باش تا گویند وفاداری.
قبل از اومدن این صفحه به طور مداوم f8 رو فشار بده.دقت کن"قبل از اومدن این صفحه که گفتی.
=
مرورگر پیش فرض ff دارم . اکسپلوررو برای سایتایی که مثلا مدیا پلیر دارن و با فایر سازگار نیست استفاده میکنم
tab هم میره روی ویستا . F2 تا F12 هم میزنم ببینم چی میشه
این ویستا هم با این بهم ریختن منوی بوت دهن آدمو...
ای بابا گیر دادیا . ویروسو که پاک کردم رفت . اینا یادگاری های به جا موندشه . وگرنه باز ویروسه صفحه باز میکرد چیز دانلود میکرد
بی فایده...
دوست عزيز شما نرم افزار پيشنهادي من رو هم امتحان کن :
از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن :
براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به سوالات جواب مثبت بده ،کار برنامه زماني تموم هست که لوگي از کاراي انجام داده شده بده ، سيستم ريست هم خواهد شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اینا که میگی با Opera سازگار نیستن ؟؟مرورگر پیش فرض ff دارم . اکسپلوررو برای سایتایی که مثلا مدیا پلیر دارن و با فایر سازگار نیست استفاده میکنم
یک راه دیگه هم هست که دیگه آخرینشه
IE رو پاک کن ، ریست کن و بیا بالا ، برو به Doucoment And Settings و توی تمام کلاینت ها ، Admin , User , Share همه فایل ها رو بگرد ، و هرچی از IE دیدی پاک کن ، Temp و Temporary رو هم پاک کن ، و بعد ریست کن و IE رو دوباره نصب کن ، بعد ببین چطور میشه (( فولدر ها رو پاک نکنی ها ، فقط فایل ))
بهترین راه حل دانلود یه دیسکت نجات هست اگه مثل من دوست داری از nod استفاده کنی بهتره ویروس کشت رو عوض نکنی یه دونه دیسکت نجات دانلود کن حدودا 200 مگ هست حتما باید دانلود کنی چون اگه بخری آبدیتش مال چند ماه پیشه بدرد نمی خوره بعد اون رو با یه درایو مجازی رایت کن تو سی دی کامپیوتر رو ریستارت کن و با سی دی بالا بیا
با چند تا اینتر آنتی ویروس شروع به اسکن می کنه فقط بعد از انتخاب درایوها برای اسکن و زدن دگمه اسکن یکم طول می کشه تا شروع به اسکن کنه
در این مورد به نظر من بهترین ذیسکت نجات مال کسپر اسکای هست از اینجا می تونی با آخرین آبدیت دانلود کنی
نه کرک می خواد نه پسورد نه نیاز به آبدیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ایجاد درایو مجازی هم می تونی از clone cd یا نرم افزار زیر استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)