خب شروع میکنیم
مراحل همون مراحل نصب ویندوز XP هست
اول از همه CD ویندوز رو وارد DVD WRITER کرده دکمه ریست رو میزنیم بعد نوشته ای همچون شکل زیر ظاهر میشه که باید یه کلید رو از صفحه کلید بزنید تا وارد SETUP بشه اگه همچین چیزی نمیاد باید برید در تنظیمات بایوس و بوت رو فعال کنید برای فعال کردنش موقع روشن شدن دکمه DEL یا همون DELETE رو بزنید تا وارد تنظیمات بایوس بشه و از سربرگ BOOT درایو DVD WRITER رو انتخاب کنید و بعد تنظیمات رو SAVE کنید و خارج بشید حالا باید مثل عکس زیر بیاد
بعد یه همچین چیزی میاد که شما ENTER رو میزنی
بعدش یه صفحه میاد که لایسنس هست و شما F8 رو میزنی بعدش یه صفحه میاد که میگه میخواید ویندوز رو تعمیر کنید شما هم دکمه ی ESC یا همون اسکیپ رو میزنید ممکن هست این صفحه نیاد چون ویندوز XP نصب ندارید.
بعدش یه صفحه میاد که پارتیشن های ویندوزتون رو نشون میده تازه کار ما از اینجا شروع میشه
فلشتون به سیستم قبل از اینکه CD ویندوز رو بزارید وصل کنید تا اینجا نشون بده مثل شکل زیر
فلش شما رو هم مثل فلش من باید در همونجا نشون بده اون پایین یه گذینه هست به نام DELETE PARTITION که با زدن دکمه D و بعدیه صفحه ی دیگه میاد وبا زدن دکمه ی L فلشتون رو میتونید DELETE کنید و سر انجام مثل عکس زیر میشه
در اینجا هم میتونید فلشتون رو فرمت کنید ولی من توصیه میکنم بیاید تو ویندوز این کارو بکنید چون تو اینجا ممکنه یه مقداره کمی از فضاش از دست بره ولی اگه اونجا فرمت نشد مجبورید از اینجا فرمت کنید در اینجا دو بار F3 میزنیم تا از SETUP خارج بشه.اگه توجه کنید یه گذینه هست که نوشته CREATE PARTITION که بازدن دکمه C و ENTER تو همینجا بهش فایل سیستم هم میده و فرمت هم میتونید بکنید ولی بیاید تو ویندوز و این کارو بزارید واسه آخر سر.
حالا داخل ویندوز
تو MY COMPUTER باید یه همچین چیزی اومده باشه بهاهاش کاری نداشته باش

میریم به بخش DISK MANEGEMENT و از اونجا روی فلشت راست کلیک کن و اون گذینه ی داخل عکس زیر رو انتخواب کن همون NEW SIMPLE VOLUME
پنجره ای باز میشه مراحل زیر رو دنبال کن
برو بعدی
برو بعدی
اینجا حواست باشه FAT 32 رو انتخواب کنی
FINISH رو بزن که فلشت فرمت بشه بعد باید مثل عکس زیر بشه و فلشت AUTO PLAY بشه و بالا بیاد
در اینجا کار تمومه خدا کنه همینجوری که پیشرفت بشه
.gif)