تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: عدم نمایش فلش مموری در ویندوز7

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

نه ببینید سیستم وقتی Letterها انقدر بهم ریخته باشه ممکنه اصلا دیگه Letter نده. همچنین وقتی Letter وجود نداشته باشه توی My Computer هم نمایش نمیده. حتی فلش خراب یا با فایل سیستم خراب هم باید یک Drive Letter داشته باشن.
    ایشون هم گفته توی سیستمهای دیگه فلششون مشکلی نداره.
    Drive Letter هم روی فایل سیستم ثبت نمیشه و برای همین مشکل فقط توی سیستم خودشونه.
    البته این جریان Drive Letter فقط یک بخش مشکل ایشونه. فلششون فایل سیستم هم نداره و یا داره و نشون نمیده.

این روش هم مایکروسافت پیشنهاد کرده:
    اول فلشتون در از طریق Device Manager باید Unistall کنید.
    بکشید و دوباره وصلش کنید به یک پورت USB دیگه.
    بعدش Computer Managment Consol رو Run as Administrator کنید و یا با اکانت ادمین وارد این تظنیمات بشین تا بتونید به فلش یک Drive Letter اختصاص بدین.

البته ممکنه با فرمت کردن در خارج از محیط ویندوز هم مشکل حل بشه.

ولی شما باید اول مطمئن بشین این فلش خارج از سیستم شما هم مشکل داره. روی یک کامپیوتر دیگه. اگر این فلش فقط روی این سیستم باز نمیشه پس حتما مشکل از سیستمه.
    سلام
    وقتی فلشم رو unistall میکنم و به یک پورت usb دیگه وصل میکنم چراغ فلشم روشن میشه و انگار که کامپیوتر میشناسه ولی بعدش دوباره چراع خاموش میشه قبلا این طور نبود.
    این Computer Managment Consol کجاست میشه بیشتر توضیح بدین که چه جوری به فلش یک Drive Letter اختصاص بدم؟

پيش فرض

سلام
    وقتی فلشم رو unistall میکنم و به یک پورت usb دیگه وصل میکنم چراغ فلشم روشن میشه و انگار که کامپیوتر میشناسه ولی بعدش دوباره چراع خاموش میشه قبلا این طور نبود.
    این Computer Managment Consol کجاست میشه بیشتر توضیح بدین که چه جوری به فلش یک Drive Letter اختصاص بدم؟
    من بهت قول میدم ویندوزت مشکل داشته باشه
    Letter رو تو همون disk manegement روی فلش راست کلیک بکنی و گذینه change drive letter and paths رو انتخاب بکنی یه پنجره میاد که گذینه change داره روش کلیک کنی دوباره یه پنجره میاد که سمت راست میتونی حروف ها رو انتخاب کنی .ولی شما در تاپیک های قبلی نوشتید این بخش باز نمیشه و ارور میده اگر هم باز بشه و شما حروف ها رو درست کنید بازم درست نمیشه منتظر توضیحات بوت من باش دارم عکس ها رو آپلود میکنم البته حدس میزنم اون روش هم کار ساز نباشه چون ویندوزتون گیر داره.
    Last edited by Microsoft Windows; 16-01-2011 at 17:16.

3. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

من بهت قول میدم ویندوزت مشکل داشته باشه
    Letter رو تو همون disk manegement روی فلش راست کلیک بکنی و گذینه change drive letter and paths رو انتخاب بکنی یه پنجره میاد که گذینه change داره روش کلیک کنی دوباره یه پنجره میاد که سمت راست میتونی حروف ها رو انتخاب کنی .ولی شما در تاپیک های قبلی نوشتید این بخش باز نمیشه و ارور میده اگر هم باز بشه و شما حروف ها رو درست کنید بازم درست نمیشه منتظر توضیحات بوت من باش دارم عکس ها رو آپلود میکنم البته حدس میزنم اون روش هم کار ساز نباشه چون ویندوزتون گیر داره.
    سلام
    نه بابا ویندوز من گیر نداره
    من با ویندوزم هیچ مشکلی ندارم و به جز این فلش بقیه فلشها رو باز میکنه
    آقا ببخشید شما رو هم زحمت دادیم ، عکس آپلود کردن خودش یک مصیبته

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

توی استارت بنویسید Manage و اونجا میبینید Computer Managment رو.
    روش راست کلیک و Run As Admin کنید.
    مشکل پیام دادن Disk managment باز خودش یک مشکل جدا از این فلش و فایل سیستم و Drive letter هستش.

شما روش دوستمون رو هم تست کنید و بعدش اگر درست نشد روی یک سیستم دیگه فلش رو تست کنید.
    اگر اونجا هم خراب بود فلش رو به گارانتی ببرید.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

1

خب شروع میکنیم
    مراحل همون مراحل نصب ویندوز XP هست
    اول از همه CD ویندوز رو وارد DVD WRITER کرده دکمه ریست رو میزنیم بعد نوشته ای همچون شکل زیر ظاهر میشه که باید یه کلید رو از صفحه کلید بزنید تا وارد SETUP بشه اگه همچین چیزی نمیاد باید برید در تنظیمات بایوس و بوت رو فعال کنید برای فعال کردنش موقع روشن شدن دکمه DEL یا همون DELETE رو بزنید تا وارد تنظیمات بایوس بشه و از سربرگ BOOT درایو DVD WRITER رو انتخاب کنید و بعد تنظیمات رو SAVE کنید و خارج بشید حالا باید مثل عکس زیر بیاد

بعد یه همچین چیزی میاد که شما ENTER رو میزنی

بعدش یه صفحه میاد که لایسنس هست و شما F8 رو میزنی بعدش یه صفحه میاد که میگه میخواید ویندوز رو تعمیر کنید شما هم دکمه ی ESC یا همون اسکیپ رو میزنید ممکن هست این صفحه نیاد چون ویندوز XP نصب ندارید.

بعدش یه صفحه میاد که پارتیشن های ویندوزتون رو نشون میده تازه کار ما از اینجا شروع میشه
    فلشتون به سیستم قبل از اینکه CD ویندوز رو بزارید وصل کنید تا اینجا نشون بده مثل شکل زیر

فلش شما رو هم مثل فلش من باید در همونجا نشون بده اون پایین یه گذینه هست به نام DELETE PARTITION که با زدن دکمه D و بعدیه صفحه ی دیگه میاد وبا زدن دکمه ی L فلشتون رو میتونید DELETE کنید و سر انجام مثل عکس زیر میشه

در اینجا هم میتونید فلشتون رو فرمت کنید ولی من توصیه میکنم بیاید تو ویندوز این کارو بکنید چون تو اینجا ممکنه یه مقداره کمی از فضاش از دست بره ولی اگه اونجا فرمت نشد مجبورید از اینجا فرمت کنید در اینجا دو بار F3 میزنیم تا از SETUP خارج بشه.اگه توجه کنید یه گذینه هست که نوشته CREATE PARTITION که بازدن دکمه C و ENTER تو همینجا بهش فایل سیستم هم میده و فرمت هم میتونید بکنید ولی بیاید تو ویندوز و این کارو بزارید واسه آخر سر.

حالا داخل ویندوز
    تو MY COMPUTER باید یه همچین چیزی اومده باشه بهاهاش کاری نداشته باش

میریم به بخش DISK MANEGEMENT و از اونجا روی فلشت راست کلیک کن و اون گذینه ی داخل عکس زیر رو انتخواب کن همون NEW SIMPLE VOLUME

پنجره ای باز میشه مراحل زیر رو دنبال کن

برو بعدی

برو بعدی

اینجا حواست باشه FAT 32 رو انتخواب کنی

FINISH رو بزن که فلشت فرمت بشه بعد باید مثل عکس زیر بشه و فلشت AUTO PLAY بشه و بالا بیاد

در اینجا کار تمومه خدا کنه همینجوری که پیشرفت بشه
    Last edited by Microsoft Windows; 16-01-2011 at 20:21.

8. 4 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

خب شروع میکنیم
    مراحل همون مراحل نصب ویندوز XP هست
    اول از همه CD ویندوز رو وارد DVD WRITER کرده دکمه ریست رو میزنیم بعد نوشته ای همچون شکل زیر ظاهر میشه که باید یه کلید رو از صفحه کلید بزنید تا وارد SETUP بشه اگه همچین چیزی نمیاد باید برید در تنظیمات بایوس و بوت رو فعال کنید برای فعال کردنش موقع روشن شدن دکمه DEL یا همون DELETE رو بزنید تا وارد تنظیمات بایوس بشه و از سربرگ BOOT درایو DVD WRITER رو انتخاب کنید و بعد تنظیمات رو SAVE کنید و خارج بشید حالا باید مثل عکس زیر بیاد

بعد یه همچین چیزی میاد که شما ENTER رو میزنی

بعدش یه صفحه میاد که لایسنس هست و شما F8 رو میزنی بعدش یه صفحه میاد که میگه میخواید ویندوز رو تعمیر کنید شما هم دکمه ی ESC یا همون اسکیپ رو میزنید ممکن هست این صفحه نیاد چون ویندوز XP نصب ندارید.

بعدش یه صفحه میاد که پارتیشن های ویندوزتون رو نشون میده تازه کار ما از اینجا شروع میشه
    فلشتون به سیستم قبل از اینکه CD ویندوز رو بزارید وصل کنید تا اینجا نشون بده مثل شکل زیر

فلش شما رو هم مثل فلش من باید در همونجا نشون بده اون پایین یه گذینه هست به نام DELETE PARTITION که با زدن دکمه D و بعدیه صفحه ی دیگه میاد وبا زدن دکمه ی L فلشتون رو میتونید DELETE کنید و سر انجام مثل عکس زیر میشه

در اینجا هم میتونید فلشتون رو فرمت کنید ولی من توصیه میکنم بیاید تو ویندوز این کارو بکنید چون تو اینجا ممکنه یه مقداره کمی از فضاش از دست بره ولی اگه اونجا فرمت نشد مجبورید از اینجا فرمت کنید در اینجا دو بار F3 میزنیم تا از SETUP خارج بشه.اگه توجه کنید یه گذینه هست که نوشته CREATE PARTITION که بازدن دکمه C و ENTER تو همینجا بهش فایل سیستم هم میده و فرمت هم میتونید بکنید ولی بیاید تو ویندوز و این کارو بزارید واسه آخر سر.

حالا داخل ویندوز
    تو MY COMPUTER باید یه همچین چیزی اومده باشه بهاهاش کاری نداشته باش

میریم به بخش DISK MANEGEMENT و از اونجا روی فلشت راست کلیک کن و اون گذینه ی داخل عکس زیر رو انتخواب کن همون NEW SIMPLE VOLUME

پنجره ای باز میشه مراحل زیر رو دنبال کن

برو بعدی

برو بعدی

اینجا حواست باشه FAT 32 رو انتخواب کنی

FINISH رو بزن که فلشت فرمت بشه بعد باید مثل عکس زیر بشه و فلشت AUTO PLAY بشه و بالا بیاد

در اینجا کار تمومه خدا کنه همینجوری که پیشرفت بشه
    سلام دوست عزیز
    ممنون از مطالبی که گذاشتین ولی دیروز فلشم رو برداشتند وبردند. فعلا 1 هفته تو دستم نیست ولی بعد از یک هفته روشی رو که گفتین رو حتما امتحان میکنم.
    با تشکر

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام. من همه این کارها رو کردم ولی اصلا فلشم توی Disk Management نشون داده نمی شه.
    تنها راهش نصب ویندوزه؟
    با آپگرید ویندوز حل نمی شه؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام. من همه این کارها رو کردم ولی اصلا فلشم توی Disk Management نشون داده نمی شه.
    تنها راهش نصب ویندوزه؟
    با آپگرید ویندوز حل نمی شه؟
    توی یک سیستم دیگه چک کنید.
    شاید اصلا فلش مشکل داره.
    نصب ویندوز برای مشکل فلش درست نیست. هزار و یک راه داره.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •