تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: چرا خورشید نمی گریزد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این بحثها یه کم پیچیده است.البته یه کم که چه عرض کنم!
    خب اگه استدلال شما درست باشه پس زمان در سیاهچاله و کلا تحت جاذبه بیشتر باید کندتر بشه.خب این همون چیزیه که اینشتین گفت و ما می دونیم درسته و ثابت هم شده که جاذبه زمان رو کند می کنه!حتی در خارج از زمین فضا پیماها با ساعتهای فوق دقیق اتمی این رو ثتبت کردند.پس از این حیث استدلال شما درسته!
    کلا زمان در دوحالت کند می شه(یعنی سرعت حرکت بعد زمان).یکی در سرعت بیشتر و یکی تحت نیروی جاذبه که ز دیدگاه نسبیت همون انحنای و خمیدگی فضا-زمانه.زمان در مرز یک سیاهچاله(یعنی مرزی که مثلا ما توی سیاهچاله نیفتیم) تقریبا نصف می شه.البته این فکر کنم واسه ابر سیاهچاله مرکز کهکشان راه شیری محاسبه شده.قطعا واسه سیاهچاله های دیگه فرق داره.چون جاذبه شون کمتره.ولی زمان رو خیلی کند می کنه به هر حال

2. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

سایه‎چاله یک تکینگی هست، یعنی گرانش در اون بی‎نهایته! (مگه نه؟!) از اونجایی که با افزایش گرانش، زمان به صورت تصاعدی افزایش پیدا می‎کنه، پس در گرانش بی‎نهایت، گذر زمان باید صفر بشه! درسته؟!
    توی استدلالی که کردم گفتم خمیدگی ایجاد شده روی بردار زمان، باعث میشه تا زمان در انتهای خمیدگی که سیاه‎چاله واقع هست به کمترین میزان حرکت خودش برسه! ولی نه به صفر! چون هر چقدر هم که سیاه‎چاله‎ی ما بزرگ باشه باز هم میشه سیاه‎چاله‎ی پرجرم‎تری رو تصور کرد که گرانش بیشتری داره و خمیدگی بیشتری ایجاد می‎کنه و در نتیجه‎ زمان در اون کندتر می‎گذره!! (اگه حدی برای صفر شدن جرم قرار بدیم اون وقت از اونجا به بعد زمان باید از صفر کمتر و منفی بشه!!)

در ضمن گرانش بی‎نهایت مگه جرم بی‎نهایت نمی‎خواد؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

گرانش بینهایت رو نفهمیدم دقیق!فکر نکنم گرانش هیچ وقت بینهایت شه.سیاهچاله فضا-زمان رو فوق العاده خم می کنه.ولی این خمیدگی احتمالا باید یک جایی تموم بشه.یعنی ما نمی تونیم دو نقطه از فضا رو رو هم منطبق کنیم.در این صورت حجم صفر می شه!
    صفر شدن گذر زمان ممکنه اتفاق بیفته.من می دونم از نظر تئوری سیاهچاله می تونه مثل ماشین زمان عمل کنه.ولی کسی نمی تونه وارد سیاهچاله بشه که بخواد در زمان سفر کنه.چون چیزی ازش نمی مونه!تازه دو سه نوع سیاهچاله هم داریم.یک نوعش که ته اش بسته است و راهی به بیرون نداره.ولی یه نوعش هست که می گن ته اش به جای دیگه ای راه داره که به سفید چاله معروفه.البته اینها همه تئوریه و کسی ندیده.ولی پیش بینی شده و درست هست.نه اینکه نظریه ی محض باشه.
    گرانش بینهایت فکر نمی کنم وجود داشته باشه.اصلا تو فیزیک کمیت بینهایت معنی نمی ده.همینطور جرم بی نهایت.مگه اینکه منظورتون از بینهایت شدن گرانش این باشه که حجم صفر بشه که نمی دونم واقعا بشه یا نه!حد اقل تو سیاهچاله که نمی شه.به هر حال هر جرمی یه گرانش خاصی ایجاد می کنه و فکر نمی کنم سیاهچاله بتونه با جرم مشخصش گرانش بی نهایت ایجاد کنه.خود سیاهچاله گرانش مشخصی داره.
    گرانش به جرم ربط داره.ولی همین سیاهچاله رو شما در نظر بگیرید که گرانشش انقدر شدیده که نور هم نمی تونه عبور کنه.ولی این سیاهچاله مگه یک ستاره بزرگ نبوده؟!خب کدوم ستاره رو شما سراغ دارید که همچین گرانشی داشته باشه؟خب جرم سیاهچاله نسبت به ستاره اولیه زیاد نشده که.ولی فضا-زمان رو بیشتر از ستاره اولیه خم می کنه!چون همون جرم در حجم خیلی خیلی کمتری جمع شده.پس همه اش هم جرم نیست

5. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •