سری اینتل بهتره یا AMD از اون شرکتی که مشتریش هستم میگه اینتل با گیگا
سری اینتل بهتره یا AMD از اون شرکتی که مشتریش هستم میگه اینتل با گیگا
آخه ایشون فرمودند که سیستم را برای طولانی مدت میخان و انتظار دارن با توجه به نیاز روزافزون نرم افزارها به منابع سخت افزاری سیستم ضعیف و کند نشه. وگرنه قبول دارم AthlonII X4 640 هم برای کاربرد فعلی جوابگو بود.
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
مقایسه بین نام شرکتها در این مقام کار درستی نیست، با توجه کاربرد و بوجه سیستم مناسب پیشنهاد شد اما اگر از شنیده ها علاقمند به برند خاصی شدی بگو تا سیستم را با دلیل غیر فنی برات عوض کنیم.سری اینتل بهتره یا AMD از اون شرکتی که مشتریش هستم میگه اینتل با گیگا
مادربورد رو از برند bios بگیرن؟!!!منظورتون biostar هست دیگه؟!
عزیز شما توی هر قطعه یه برندی رو پیشنهاد دادی !
میشه دلیلتون رو برای اینکه برای قطعات اون برندها رو پیشنهاد دادین بدونم؟!!
خواهشا نظر شخصیتون رو توی تاپیک دخالت ندین!
سیستم پیشنهادی جناب عرفان خوبه!
فقط قیمت رم اشتباه تایپ شده و احتمالا منظور دوستمون 2GB kingmax ddr3 1333 بوده!
در اولین فرصت که بودجه فراهم شد 2GB دیگه به رم اضافه کنید !
Last edited by xzero; 12-01-2011 at 22:31.
[QUOTE]کو ؟
من دو تا از گیگا گفتم و ...
biostar هم برای این گفتم که اگه نخواست خیلی گرون در بیاد میتونه Biso بگیه که هم ddr2 , ddr3 ساپورت میکنه مگه غیر از اینه ؟!
نه عزیز قیمت حدودا همونه! کمی بالاتره مثلا 70 تومان میشه 2X2 ...فقط قیمت رم اشتباه تایپ شده و احتمالا منظور دوستمون 2GB kingmax ddr3 1333 بوده!
شما سلیقه ای گفتی مثلا چرا VGA فقط Gigabyte ؟!کو ؟
درسته! زیاد از قیمتهای این برند اطلاع ندارم! نوشته بود 58 گفتم شاید 2 گیگ منظورشه!
در مورد برند kingstone هم که دوستمون پیشنهاد کردن که تقریبا میشه گفت 90 درصد رمهای kingstone موجود در بازار ایران تقلبی هستند! چون خیلی وقته که برندهای kingstone و OCZ بازار ایران رو تحریم کردن و به سختی میشه از این برندها رم اورجینال پیدا کرد! و در نبود این برندها میشه گفت برندهای تایوانی CORSAIR و G.SKILL بهترین و البته گرونترین انتخابها میتونن باشن!
Last edited by xzero; 12-01-2011 at 23:55.
مانیتور من سامسونگ رو ترجیح میدم بعد از اون ایسوز و بعد ال جی و بعد aoc
دلیل ماتی سامسونگ هست و چسمو کمتر اذیت میکنه بر عکس ال جی . کافیه یک نور داشته باشی تو خونه تا ببینی فرقشونو. دقیقا عکس لامپ روشن پشت سرتو توی ماننیتور روشن الجی میتونی ببینی.
پیکشل سوخته هم توشون داره ولی نه اینکه بد باشه در برابر سامسنوگ کم میاره.
ایسوزم با یفیته ولی خدمات خوبی تو ایران نداره ولی فکر نکنم نیازتم بشه
SAMSUNG - 22" - P22500 =215
ماینتور کاملی هست و چیزی کم و کسر نداره کیفیت خوبی داره و ظاهر ساده ولی مانیتور چیزیه که هرچی هزینه کنی کم کردی
من خودم سیستم پیشنهادی خودمو تایید میکنم. ولی کاربرد رو دقیق تر مشخص کنید بهتر میشه. مثلا هارد فعلی شما چنده؟ چقدرش خالیه خودت ببین 500 بسته یا بیشتر میخوای خوب. بازی برات مهم هست یا نه؟ که در اون صورت بایدگرافیک رو خوب برداشت
من سعی میکنم سیتم بالانس باشه گرافیک ضعیف توی ماینتور فول اچ دی یه کم مشکل سازه توبازی
کیسم خواستم زیبا و خنک باشه و فیلتر دار که گرد خاک داخل کیس نره
اینتل به مراتب بهتره ولی باید مدل به مدل مقایسه بشه
این سایت میتونی چارت های مختلف رو ببینی و خودت مقایسه کنی یه کم با سایت ور بری مقایسه بهتری بدست میاد من هنوزم اینتل رو ترجیح میدم. اگر بهتر هم بخوای core i7 870 =320 تومن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیگا معرف ترین داخل ایران هست و بهترین گارانتی رو داره. ایسوز هم خوبه ولی گارانتی نداره. سایر برند ها در رده های بعدی هستن. ولی در کل گیگیا وقتی بودجه برسه توثیه میشه.(بازم میگم به معنی بد بودن برند نیست)
سلام
من سیستم رو گرفتم با این مشخصات :::
M.B :: H55M USB3
CPU :: Core i5 760
VGA :: Geforce GTS 450
Ram 4G Kingstone
Case Zest Pluse
Monitor :: P 23700 Samsung
Speaker :: Edifier C3
Hard 500 Sata
Power :: Tsco Ac 230 V
Stabilizer Sara
DVD Writer Pioneer
Reciver Card
ولی هنوز پول رو پرداخت نکردم
به نظرتون قیمت این سیستم تا چقذر میتونه باشه ؟
M.B :: H55M USB3 =145-135
CPU :: Core i5 760 =210-320
VGA :: Geforce GTS 450 =155-165
Ram 4G Kingstone =45-55
Case Zest Pluse
Monitor :: P 23700 Samsung =250-270
Speaker :: Edifier C3
Hard 500 Sata =45-65
Power :: Tsco Ac 230 V
Stabilizer Sara
DVD Writer Pioneer
Reciver Card
دقت کن اگر core i5 760 رو نهایتا تا 220 تومن حساب کرد بخر وگرنه core i5 750 بخر. یه مدته 760 بد جوری گرون شده بی خودی.
مادربرد و گرافیک برندش مهم هست.
کیس رو حتما تغییر بده به مگنوم دو
پاور رو هم گیرین بخر با توان 530A .
نمیشه بجای کیس عوض کردن کولر گذاشت ؟
پاور 530 چنده ؟
فاصله بین VGA با ----- کارت مشکل ایجاذ نمیکنه ؟
ممنون
Last edited by Kasra 91; 11-02-2011 at 20:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)