خودم تست کردم فرق داره البته کارت گرافیک خیلی تاثیر داره.
فرق DVI و HDMI رو زمانی متوجه میشین که یه فیلم با کیفیت فول HD روی هر دو تست کنین در غیر این صورت از روی محیط ویندوز که نمیشه تفاوت رو سنجید![]()
خودم تست کردم فرق داره البته کارت گرافیک خیلی تاثیر داره.
فرق DVI و HDMI رو زمانی متوجه میشین که یه فیلم با کیفیت فول HD روی هر دو تست کنین در غیر این صورت از روی محیط ویندوز که نمیشه تفاوت رو سنجید![]()
خوب محیط ویندوزم هم 1920 در 1080 من فقط بخاطر اینکه 2-3 نفری بم گفتم فرق نداره باور کردم و گرنه اگه بدونم فرق داره، فردا صبح یه کابل hd تهیه میکنم! اما یه مشکلی هست اینه که 100 نوع کابل یکی با طلا یکی نقره یکی 18 عیار و... هستش، کدوم رو باید بخرم تا کیفیت نرمال رو داشته باشم و قیمتش؟ لطفاً
اره رفیق فرق داره وگرنه بیکار نبودنHDMI بزارن که.
والا من تو یه مقاله خوندم کابل 10 تومنی با کابل 100 تومنی با اینکه تفاوت قیمت زیادی دارن ولی از نظر کیفیت خیلی تفاوت ندارن ولی اگه کابل با ورژن 1.3 رو بگیری بهتره اگرچه بازم بستگی به کارت گرافیک داره که 1.3 رو ساپورت کنه یا خیر.
با این حال من کابل SONY رو پیشنهاد میدم.
گرافیکم 5770هستش، مارک sony رو میرم دنبالش اگه فروشگاه اینترنتی هم میشناختید که داشته باشه ممنون میشم
کلا من هرچی خریدیم ال جی از ساسمونگ بهتر بود چه مانیتور چه دی وی دی رام حتی ماشین لباسشویی ال جی هم بهتر بوددر کل من ال جی رو صد در صد به سامسونگ ترجیح می دم
سلام
دوستان با 160 تومان مانیتور با ورودی DVI چیزی گیر میاد ( با گارانتی باشه یا نباشه مهم نیست )
اصلا اگه سامسونگ بخری پولتو ریختی دور.
ما بره داروخانه یه LCD سامسونگ گرفتیم چشمتون روز بد نبینه این به لعنته خدا نمیرزه
ولی تو خونه 2تا LED با یه LCD ال جیه خداییش حرف نداره
البته یه مانیتور crt ال جیم داشتم ساخته ایران بود مدل لبخند اون ترکید
دوست خوبم نظر شخصی شماست شاید مدلی که خریدی خوب نبوده و ...اصلا اگه سامسونگ بخری پولتو ریختی دور.
سامسونگ یکی از تاییدشده ترین برند های مانیتور هست.
عزيز برادر ، كمي به سايتهاي مرجع و معتبر فني سر بزنيد يا لااقل ويكيپديا رو جستجو كنيد مجبور نميشيد
هركسي مثل من از راه رسيد و هرچه اطلاعات غلط و كوچه خياباني بشما داد باور كنيد.
قابليتهاي HDMI و DVI در مورد رزولوشن تصوير دقيقا يكي هستند .
تفاوت عمده ايندو قابليت انتقال صدا در مورد اولي است. فقط.
با سلام
من میخواستم یه سیستم جدید بخرم که قطعات انتخابی رو در زیر نوشتم.فقط مانیتور و کارتگرافیک مونده. که دو مدل کارت گرافیک و سه مدل مانیتور هست که میخوام بدونم با توجه به اینکه من اهل بازی و گیم و کنسول نیستم ولی به شدت و خیلی خیلی زیاد کلیپ و فیلم نگاه میکنم و دوست دارم فیلمی که در حال بخش شدن از مانیتور هست.
با بهترین کیفیت ممکن باشه.بنظر شما کدام کارت گرافیک و مانیتور رو بخرم که
اولا" با هم با سازگار باشند.
دوما" کلیپ و فیلم در حال بخش با بهترین و عالی ترین کیفیت ممکن باشه.
اگر نظر دیگه ای هم در مورد تغییر قطعات دارید بفرما ؟؟ با تشکر
main giga P55 A-UD3P
cpu intel Core i5 760
ram 2*2 gb ddr3 1333
power green gp 535p
vga ؟؟
1)) 5670
2)) 5750
؟؟؟Monitor
1)) LG W2253 TQ
2)) LG W2261 VP
3)) LG W2262 TQ
هر سه FULL HD هستند.
با تشکر....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)