تا اینجا فکر کنم x8 بهتر بوده
تو مشخصات فنی زیاد با x10 mini فرقی نداره،فقط دوربین مینی 5 هستش اما وقتی مقایسه میکنم کیفیتش از x8 کمتره ظاهرا!
این x8 مولتی تاچ نداره،میشه توضیح بدین به چه درد میخوره؟
تو مشخصات فنی زیاد با x10 mini فرقی نداره،فقط دوربین مینی 5 هستش اما وقتی مقایسه میکنم کیفیتش از x8 کمتره ظاهرا!
آخه سیمبین دیگه قدیمی شده،فکر نکنم x8 این مشکلا رو داشته باشه،اگه هم داشته باشه همون اول فکر کنم بشه برای همیشه رفعش کرد.مثلا با آپدیت به Android 2.1
سیمبین جدید هم نوکیا دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشی خودم دیزایره ،اندرویده و آپدیت هم هست ولی با فارسی مشکل دارم ، همون یه بار اول واست کلی هزینه اضافی بر میداره و اینکه خلاصه اینجور گوشیا اسمارت فونه !
طرفت اسمارت فون میخواد ؟ اگه میخواد باید با اینا کنار بیاد اما اگه یه گوشی ساده و راحت میخواد از نظر من wildfire گزینه خیلی مناسبی نیست ،
رزولوشن صفحه نمایشش هم 240*320 هست
خوب من الان نظرم رو x8 هستش،فقط این که میگی با فارسی مشکل داره(Android) منوهاش منظورته یا messaging ؟
یه نگاهی هم به سونی اریکسون ویواز بنداز
من کم باهاش کار کردم ولی گوشی خوبی به بنظرم اومد
در مورد فارسی ساپورت کردن x8 اطلاعی ندارم باید از اونایی که دارن بپرسیخوب من الان نظرم رو x8 هستش،فقط این که میگی با فارسی مشکل داره(Android) منوهاش منظورته یا messaging ؟
ولی توی htc ها و تو همین گوشی خودم منو هام که فارسی نیست ، messaging هم برای خوندن و نوشتن فارسی
یه برنامه جدا نصب کردم و مجبورم با اون اس ام اس های فارسیمو باز کنم و با اون میتونم فارسی تایپ کنم ! و چون
دردسره به همه گفتم که اصلا اس ام اس فارسی به من ندن ! البته میشه درستش کرد ، باید گوشیو روت کنم و نصب
رام و یه سری کارای دیگه که نه وقتشو دارم نه حوصلشو ، وقتی هم روت بشه دیگه گارانتی بی گارانتی ( البته به گارانتی
همین الانشم اعتباری نیست )
ولی یه گوشی جاوا یا سیمبین هیچ کودوم از این مسائل رو نداره
در کل بستگی به نیازه طرفت داره
منو که اصلا مهم نیست،اما messaging چرا،برم یه تحقیقی در مورد messaging x8 بکنم ببینم چی به چیه!
مرسی
خواهش می کنم
نوکیا X6 8GB هم گوشیه خوبیه یه نگاهی بهش بنداز
من بودم x6 رو می گرفتم
Last edited by salarnight; 10-01-2011 at 22:38.
در مورد سیمبین من مخالفم اصلا به نظر من زین پس کسی نباید بره سراغ سیمبینی غیر از سیمبین 3! ویواز هم با اون تاچ مقاومتیش اصلا دلچسب نیست!
در مورد قطب نمای وایدفایر هم اشتباه از من بود ببخشید!
و اما ایکس 10 مینی! من اگر خودم جای شما بودم فقط در یک حالت ایکس 10 مینی میخریدم اونم نه خود مینی بلکه مینی پرو! برای هزارمین بار تو این فروم میگم که من ویو دارم و اگر گوشی دومی میخواستم که از نظر ابعاد خیلی کوچیک باشه مطمئنا مینی پرو رو میخریدم اما چه کنم که فاکتور قیمت برام مهم تر بود و گالکسی 5 رو خریدم!!!
ایکس 10 مینی از نظر من چندتا مشکل اساسی داره که قابل چشم پوشی نیست! اول از همه باتریشه که قابل تعویض نیست و از بابت شارژ نگه داشتن هم زیاد قوی نیست! دوم اینکه بخاطر صفحه کوچیکش صفحه کامل کوئرتی نداره و این اصلا لذت بخش نیست. سوم اینکه اینقدر صفحه اش کوچیکه که اگه بخوای یه برنامه یا بازی بیاری و انگشتتو بکنی تو صفحه دیگه جایی واسه دیدن باقی نمیمونه!!! در ضمن شماره گیری هوشمند نداره که این یکی اصلا برای من قابل بخشش نیست! تازه گالکسی 5 به لطف سامسونگ بودنش کاملا فارسی هست و به نحو احسن از این زبان پشتیبانی میکنه و نیاز نیست در به در دنبال فارسی کردنش باشم! البته با توجه به شرایط شما و دخترونه بودن گوشی اصلا گالکسی رو پیشنهاد نمیکنم!
تجربه به من میگه که تو انتخاب گوشی غیر از مشخصات و امکانات باید به چگونه رفتار کردن با اون گوشی هم توجه داشت. حتی بیشتر از امکاناتش. اگر کارکرد یه گوشی واسه یه شخص سخت و اذیت کننده باشه مطمئنا در انتخابش اشتباه کرده.
به نظر من اگر هنوز تو انتخاب شک دارید بهتره برید از نزدیک با گزینه های موردنظرتون یه چند دقیقه ای رو کار کنید تا ببینید کدوم براتون راحت تره.
از نظر من وایدفایر کاربرپسندتر و از نظر ارتباطی و مدیا کاملتره و همیشه شما رو ترغیب میکنه که وقتتون رو باهاش بگذرونید. ایکس 8 از نظر قیمت معقولتره هرچند لذت یه سری چیزا رو نخواهید چشید ولی حتما عاشقش میشید و بازهم وقتتون رو صرف کار کردن باهاش میکنید! و در آخر ایکس 10 مینی خیلی خاصه. دوستش دارید و همچنان باهاش کلاس میزارید ولی به خاطر صفحه کوچیکش از کارکردن زیاد باهاش خسته خواهید شد و کم کم امکاناتش رو فراموش میکنید و تبدیل میشه به یه گوشی معمولی. میتونید تست کنید!
دیدن فیلم خوندن کتاب بازی کردن موسیقی گوش دادن وب گردی اسمس بازی و... به نظر من اصلا تو ایکس 10 مینی هیجان انگیز نخواهد بود چه از لحاظ ابعاد و کیفیت صفحه نمایش چه از لحاظ شارژ باتری. تو ایکس 8 به مراتب این وضع بهتره مخصوصا تو ساپورت برنامه و بازی و تو وایدفایر به خاطر مولتی تاچ بعضی امکانات بیشتر میچسبه هرچند باز از لحاظ بازی یه مقدار محدود میشه ولی بنظر من تجربه اش از اون دوتای قبلی بهتره مخصوصا تو بازیهایی که مولتی تاچن!
دیگه... همینا دیگه!
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
راستی چون شما گفتید آندروید این بحثا رو داریم میکنیما! وگرنه میشه یه گزینه دیگه رو هم مطرح کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)