تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: *** راهنمايي براي خريد قطعات كيس تا 2 ميليون تومان ***

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد مادربورد اين دو تا مدل هم هست :
    Asus P6T Deluxe
    Asus Rampage II Extreme
    البته خدمات و تعريف مادربوردهاي گيگابايت رو خيلي شنيدم و همين اسم مادربورد مياد همه گيگابايت رو پيشنهاد ميدن .
    راستش برد اول را اصلا به هيچ وجه توصيه نمي كنم و بخاطر تكرار مكررات از ذكر دليل خودداري مي كنم
    برد دوم هم ديگه تاريخش گذشته

من هر چي ميبينم اين X58-UD3 با X58-UD7 فرقشون فقط تو اينه كه UD7 دو تا پورت شبكه داره ولي UD3 يكي داره . اسلات ها و بقيه چيزاشون همه شبيه به هم هست ؟ نميدونم اين اختلاف قيمت 100 تومني توي چيه ؟
    عمده تفاوت اين برد توي قابليت اوركلاك هست و بس اون هم EXTREME OC زير LN2 وگرنه زير AIR COOLING تفاوت محسوسي با هم ندارند

اين UD7 كه پشتش جاي دو تا USB2 داره دو تا هم با كابل رابط وصل كنيم به دو تا درگاه USB2 كيس . ميشه كلا 4تا . اگه بيشتر بخواهيم بايد هاب يو اس بي وصل كنيم يا راه ديگه اي هم داره . آخه دوستان گفتند جاي 6 تا پورت USB2 داره ؟ والا من كه نديدم .
    اين برد دو تا پورت USB3 داره كه احتمالا شما با USB2 اشتباه گرفتين
    باز هم تاكيد مي كنم كه خريد UD7 براي كاربري عادي جز هزينه اضافي هيچ كارااي خاصي براي شما نخواهد داشت

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز اين نسل جديد سي پي يوهاي اينتل كه بر پايه چيپست 1155 هست كي به بازار مياد ؟
    (اگه تا اومدن كارت گرافيك 6970 اين سي پي يو ها و مادربردهاشون هم بياد اين سري رو ميگيرم كه هم جديده هم كاراييشون خيلي بهتر هست نسبت به سري 1366 )
    نظرتون رودرباره بقيه قطعاتي كه تا حالا از نظرات شما جمع بندي شده رو هم بگيد ممنون ميشم ؟

Ram: Corsair Dominator GT 2000MHz 6GB CL8 (3×2GB)
    VGA: 2x ATI Radeon Sapphire 6970 HD
    HDD: 2x Western Digital 1TB Caviar Black 32MB
    SSD: ADATA 128GB Read 260 & ADATA 64GB Read 260
    DVD RW: HP 1270i 24x & Pionner 24x
    Power: Green GP1200b Gold
    CPU Cooler : Cooler Master V6GT
    Case: Cooler Master HAF X

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوستان عزيز اين نسل جديد سي پي يوهاي اينتل كه بر پايه چيپست 1155 هست كي به بازار مياد ؟
    اين سوكت با توجه به رنج قيمتي كه داره كلا براي هدف گرفتن رده ارزان قيمت بازار توليد ميشه
    اصلا هم قابل مقايسه با 1366 نيست چون 1366 در حال حاضر براي رده حرفه اي طراحي شده

Ram: Corsair Dominator GT 2000MHz 6GB CL8 (3×2GB)
    VGA: 2x ATI Radeon Sapphire 6970 HD
    HDD: 2x Western Digital 1TB Caviar Black 32MB
    SSD: ADATA 128GB Read 260 & ADATA 64GB Read 260
    DVD RW: HP 1270i 24x & Pionner 24x
    Power: Green GP1200b Gold
    CPU Cooler : Cooler Master V6GT
    Case: Cooler Master HAF X
    به نظر بنده پاور را GP1000B GOLD بگير
    خنك كننده را هم TOWER 120 EXTREME بردار

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اين سوكت با توجه به رنج قيمتي كه داره كلا براي هدف گرفتن رده ارزان قيمت بازار توليد ميشه
    اصلا هم قابل مقايسه با 1366 نيست چون 1366 در حال حاضر براي رده حرفه اي طراحي شده
    ممنونم دوست عزيزم
    والا خودم هم در اين زيمنه موندم . بعضي ها ميگن اين قدر ميخوا خرج كني صبر كن 1155 بياد اونو بگير كه هم بهتر هست هم قيمتش مناسبتره و هم جديدتره .
    بعضي ها هم مثل شما ميگن 1366 خيلي بهتر هست و قابل مقايسه با 1155 نيست .
    ولي امري كه الان مشخصه اينه كه 1366 تقريبا 2 سال از عمرش ميگذره و اينتل هيچ وقت نمياد چيز توليد كنه كه خوب نباشه و كاراييش از مدل هاي قبلي پايينتر باشه هميشه تكنولوژي در حال پيشرفت هست و اينكه قيمت قطعات اين سري از سري 1366 پايينتر هست يك مزيت و حسن هست و نباشيد بگيم كه چون ارزونتره خوب نيست و قابل قياس با 1366 نيست . چون الان همه شركت ها ميخواهند محصولات خوبشون رو با قيمت پايين عرضه كنند كه مشتري و طرفدار بيشتر جذب كنند تا عموم ازشون استفاده كنند .

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

حیف که وقتی Phenom2 1100T BE و 890FX Chipset از AMD به قیمتهای مناسب هست خودتون رو ملزم به خرید از اینتل کردین...

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ولی با توجه به بنچمارک ها و Review ها میشه گفت از 1366 ها و 1100T بهتر عمل کردن...(اختلاف شاید خیلی نباشه ولی خب میشه گفت قویترن)

مخصوصا 2600K که واقعا قدرتمند عمل کرده...

این هم بنچمارک هایی از Tomshardware و Anandtech :

----------------------------------------------------------

CPU های جدید اینتل واقعا قوی عمل کردن و درسته 1090T در نرم افزار ها و مخصوصا Video Encoding ها قابل رقابته ولی در مقایسه با I7 های قبلی قویترن...

اما هدف اصلی ایشون گیم هست:

-------------------------------------------------------

به نظرم انتخاب I7 950 خوبه ولی اگه میتونن صبر کنن Sandy Bridge گزینه ی بهتری هست (2600K)...
    Last edited by Erfan.; 10-01-2011 at 22:36. دليل: .

9. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام ، خوبین ؟

دوستان من می خوام یک سیستم بخرم ... چندتا چیز پیشنهادی دارم می نویسم ، اگه مچ نیستن با هم یا تغییراتی مد نظرتون هست بهم بگین حتما !

MainBoard : Asus Rampage II GENE
    CPU : Intel Core i7 950
    RAM : CORSAIR Triple CHannel 6 GB 1600 Dominator
    Monitor : Asus VE228H 22'' LED
    Hard : Western 1 TB 64 MB
    Power : Cooler Master 700w
    Case : Cooler Master HAF X Nvidia Edition
    DVD/RW : Pioneer 22x
    VGA : ???

یه مشکلی که هست واسه این سیستم نمیدونم چه گرافیکی ببندم ، پیشنهاد بدین لطفا ، کار من با این سیستم گیم هست و می خوام تا 2 3 سال دیگه تقریبا همه بازی ها رو اجرا کنه ، گرافیک هم خیلی گرون نباشه ... اگر هم مقدور هست که قیمت کلی برای این سیستم با اون گرافیک پیشنهادی بهم بدین ، ممنون ! ( یه نکته هم اینکه ترجیها قیمت تا سقف 1.800 یا 1.700 )

یه چیز دیگه هم اینکه یا توجه به استفاده ای که از سیستم دارم نوشتم و اینکه رشته من نرم افزار به نظر شما این سیستم رو بگیرم یا این مدل لپ تاپ Sony VAIO VPCF13AFX/B ؟؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، خوبین ؟

دوستان من می خوام یک سیستم بخرم ... چندتا چیز پیشنهادی دارم می نویسم ، اگه مچ نیستن با هم یا تغییراتی مد نظرتون هست بهم بگین حتما !

MainBoard : Asus Rampage II GENE
    CPU : Intel Core i7 950
    RAM : CORSAIR Triple CHannel 6 GB 1600 Dominator
    Monitor : Asus VE228H 22'' LED
    Hard : Western 1 TB 64 MB
    Power : Cooler Master 700w
    Case : Cooler Master HAF X Nvidia Edition
    DVD/RW : Pioneer 22x
    VGA : ???

یه مشکلی که هست واسه این سیستم نمیدونم چه گرافیکی ببندم ، پیشنهاد بدین لطفا ، کار من با این سیستم گیم هست و می خوام تا 2 3 سال دیگه تقریبا همه بازی ها رو اجرا کنه ، گرافیک هم خیلی گرون نباشه ... اگر هم مقدور هست که قیمت کلی برای این سیستم با اون گرافیک پیشنهادی بهم بدین ، ممنون ! ( یه نکته هم اینکه ترجیها قیمت تا سقف 1.800 یا 1.700 )

یه چیز دیگه هم اینکه یا توجه به استفاده ای که از سیستم دارم نوشتم و اینکه رشته من نرم افزار به نظر شما این سیستم رو بگیرم یا این مدل لپ تاپ Sony VAIO VPCF13AFX/B ؟؟
    تاپیک بزنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز NVIDIA GTX 580 هم بالاخره وارد بازار ايران شد . درسته الان قيمتش بالاست ولي بتدريج پايينتر مياد .
    حالا نظرتون چيه براي اين سيستمي كه من ميخواهم ببندم به جاي كراس فاير 6970 بيام sli 580 ببندم ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

sli 580
    هر کدومش حدود 650 تومان 2 تاش میشه 1300 !!!

14. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •