سررسید=در یک نگاهوقتی عزیزمحمدی میاد برنامه نود از روی سررسید!! برنامه لیگو توضیح میده دیگه چه انتظاری از این فوتبال میره!!!!!!!!
البته به قول عزیز !![]()
سررسید=در یک نگاهوقتی عزیزمحمدی میاد برنامه نود از روی سررسید!! برنامه لیگو توضیح میده دیگه چه انتظاری از این فوتبال میره!!!!!!!!
البته به قول عزیز !![]()
تفاوت انتقاد و تخریب اونقدر واضح هست که لازم نباشه تا بعد جام ملتها صبرکنیم...مگر این که قرار باشه نتایج بد بعضی رفتارها رو توجیه کنه!
ما همیشه هم نظر و متحد هستیم...در خوندن آیه یاس!!![]()
نه دوست من بیشتر ما هم نظر و هم عقیده هستیم در افراط و تفریط
اینکه کسی بگه این اقا چه حرف های زده و میزنه تخریب نیست یه جور انتقاد از حرف های فکر نکرده (و یا با قصد و قرض خاص) همین اقا در گذشته است
در ضمن آیه یاس چه ربطی به بحث اینجا داره؟
اگه منظورتون به اینکه میگن تیم ملی در جام ملت ها چیزی نمیشه آیه یاس خوندن هست باید بگم که این حرف آیه یاس نیست بلکه نتیجه گیری از مدیریت ها و سوابق فعلی این تیم هست
Last edited by satttanism; 07-01-2011 at 01:13.
فقط این تاپیکو کشیدم بالا که حق و حقیقت مشخص بشه و تفکرات بعضی ها ...!
دیدید که چطور اعلام قرارداد قطبی با تیم ژاپنی رو روحیه و حرف شنوی و نظم تیم تاثیر داشت؟! (مساله نکونام و حرفهاش و رفتار شجاعی بعد از تعویض و...)دیدین چطور وعده ها تو خالی و پوچ شدن ؟بازی با احساسات و شعور مردم رو دیدید؟قلب شیر شجاع رو تو بازی کره جنوبی دیدید؟وقتی یک میلیار پول گرفت و چند وعده پوچ داد دیدید که حتی برای عذرخواهی یا پاسخ گویی به کارشناسان و مردم به ایران برنگشت؟!؟
خواهشا با واقعیت ها زندگی کنید...
Last edited by Kianoosh; 25-02-2011 at 14:34.
حرف بنده همین خط اول پست شماست..نمونه واضح این رویه رو در جریان همین جام ملتها دیدیم...چه قبل از بازیها که تیم رو با تمام قدرت کوبیدن و هیچ روزنه امیدی برای مردم نذاشتن(به اسم سوابق تیم ملی و مدیریت و...) و چه بعد از اون سه برد که ورق برگشت و دم از قهرمانی و قدرت ایران زدن خیلیا..الانم دوباره برگشته به وضع قبل جام!
تا جایی که یادمه همیشه پیش از مسابقات بزرگ جو سنگینی علیه تیم ملی بوده که نتیجه اون رو در بازیها دیدیم....و هرچند بهانه انتقادها مشکلات فوتباله اما همه میدونیم غرض اصلی غیر از اینه! چیزی که الان تو صحبتایی که در مورد قطبی میشه کاملا واضحه..
در مورد حرفای قطبی قبلنم گفتم بعضیاش در موقعیتی که زده شده درست بوده و یه قسمتش کاملا اشتباه..
در ضمن ممنون از این دوستمون که تاپیک رو بالا کشید...بله الان حق و حقیقت مشخص(تر) شده !!![]()
عزیز جان تیمی که بخواد و یا بتونه نتیجه بگیره با حرف رسانه ها کاری نداره و بارها دیدیم خلاف رسانه ها یا افکار عمومی نتیجه رقم خورد...وقتی مدافع تیم ملی میگه مردم انتظار نداشتن حتی ما از گروه صعود کنیم یعنی الان که از گروه صعود کردیم شاهکار کردیم!این یعنی جوک!!من در مورد خودم میگم از پست اولی که تو تاپیک جام ملتها زدم زمان قرعه کشی و اون موقع که افشین قول قهرمانی داد گفتم ابدا قهرمان نمیشیم و تو نظرسنجی هم رای به حذف یک چهارم دادم که آخرش درست در اومد میدونی مشکل شما چیه ضعف مدیریت داخل فوتبال رو می خوای بندازی گردن عوامل خارجی!!!!!
شما لطفا غرض اصلی رو بفرمایید ما با دستهای پشت پرده و اهداف پنهان هم آشنا بشیم در نهایت چیزی که همه میدونن این فدراسیون فوتبال ضعیفترین فدراسیون فوتبال بعد از انقلاب بوده و این تیم ملی ضعیفترین نتایج فوتبال ملی رو تا امروز کسب کرده ...
باز هم میگم حرفهای قطبی در تمامی مقاطع فقط نمایش بوده برای بازی با احساسات مردم تو ورزش حرفه ای صحبت از قهرمانی 6 ماه قبل از مسابقات مسخرست اما مربی ژاپن چند روز قبل از آغاز بازی ها میگه ما برای قهرمانی می جنگیم و باید قهرمان بشیم و در نهایت میشن امید واهی و فریب دادن خیلی با روحیه دادن فرق داره و شما وقتی کسی با دو وعده پوچ میشه سرمربی تیم ملی و یک میلیارد پول میگیره که حتی برنگرده به ایران و پاسخگو باشه باید تفاوت اینها رو متوجه بشی ...
فدراسیون خیلی مقصره که قطبی اومدو این چنین رفت ولی خود افشین قطبی هم فقط از این شرایط استفاده مادی رو کرد و به تجربه مربی گری رده ملی رسید بدون اینکه بخواد به افکار عمومی و کارشناسان پاسخ بده الان دوباره فوتبال تو اون چرخه ای که گفتم 4 ساله توش گیر کرده وارد شده هیچ چیز دیگه مهم نیست جز انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال یعنی این فرد که انتخاب بشه میاد یه ورد می خونه و فوتبال ما دگرگون میشهسرمربی ساختاری و زیر ساخت ساز و صاحب سبک و اینها میخوان بیارن آخه چقدر فرار به جلو و فرافکنی واضحه ...
رئیس فدراسیون قبلی تو جام جهانی تو اون گروه سخت چون به دور بعد صعود نمی کنه میان از مردم عذرخواهی می کنن و طرف رو تو آلمان حذف می کنن صبر نمی کنن برگرده!!!بعد این آقا تو این چند سال بدترین نتایج رو کسب می کنه و کرسیهای مدیریتی رو هم از دست میده و فوتبال ملی و باشگاهی رو تقریبا نابود می کنه ولی داره با قدرت به کارش ادامه میده بگی حتی یک عذرخواهی ساده از مردم!؟
حقیقت برای کسی که تو گوشش پنبه هست و نمی خواد منطق و واقعیت رو بپذیره هیچ وقت مشخص نمیشه شما فقط بچسب به این حرفها که هر صحبتی میشه تخریبه غرض شخصی و سیاسی و چیزهایی که همه میدونن پشتشه و به به چقدر همه چیز خوبه و تیم ملی نتیجه نگرفت چون یه عده نشسته بودن نه کمین کرده بودن که نتیجه نگیرهمنتها ما صبر کردیم بعد از جام ملتها نتیاج مشخص بشه عملکردها با قولها مقایسه بشن بلکه نظرها به هم نزدیک بشه اما زوری که نیست مرغ شما یه پا داره
![]()
Last edited by Kianoosh; 28-02-2011 at 08:23.
مطلبی که از تابناک کپی برداری بشه بهتر از این نیست
جدای از تمام انتقادات فنی - رفتاری وارد بر قطبی ( که به نوعی از لحاظ رفتاراجتماعی در راستای پوپولیسم یا به تعبیری نامودبانه تر عوام فریبی حرکت می کنه ) ، این مورد بالا چندان وارد نیست . برانکو هم بعد از پایان جام جهانی به ایران باز نگشت تا به تعبیر شما " پاسخگوی مردم و کارشناسان " باشه ، چون اصولا بعد از اتمام قرارداد پاسخگویی محلی از اعراب نداره . قلعه نویی رو در نظر نگیریم ، چون جایی نداشت بره دادگاه تشکیل دادیم براش .قتی کسی با دو وعده پوچ میشه سرمربی تیم ملی و یک میلیارد پول میگیره که حتی برنگرده به ایران و پاسخگو باشه![]()
دوست عزیز قابل قیاس نیستند...
تیم برانکو در جام جهانی تو گروهی حذف میشه که دو تا تیم قدرتمند حضور داشتن و صحبت صعود به دور بعد بوده ! توقع بی جایی که تو مردم ایجاد کردن (هرچند قبول دارم تو انتخاب نفرات مشکلاتی بود که به تیم ضربه زد اما در هر صورت صعودمون به دور بعدی خیلی محال بود و در کل هم خوب نتیجه نگرفتیم) بعد برانکو هیچ وقت خودشو یک ایرانی عاشق وطن و از اون جمله های فریبنده قطبی و ..معرفی نکرد هیچ وقت قول نداد که تیم رو به دور دوم میبرم!!!این مهمه رئیس فدراسیون که برانکو براش کار می کرد در آلمان حذف میشه جایی برای بازگشت نیست نمی دونم شما چطوری این دو مورد رو با هم یکی می کنید قطبی بارها اعلام کرد ما قهرمان آسیا میشیم بعد با گذشت زمان این ادعا کمتر و کمتر شد و به"ما تلاشمونو برای قهرمانی خواهیم کرد"کاهش یافت شاید شما منظور من رو اشتباه گرفتی من در مورد عملکرد فنی و بازی کره جنوبی و ... نگفتم باید پاسخگو باشه در مورد وعده هایی که داده نمایشهایی که بازی کرده و در آخر گفته"تاریخ در مورد من قضاوت می کنه" باید پاسخگو باشه مردم ایران اکثرا احساسی هستند و همین باعث میشه نتونن خوب تشخیص بدن من می پرسم از شما قطبی چرا جشن خداحافظی برگزار می کنه که دیگه به این زودی ها برنمیگردم ایران؟!یعنی خودشم یک درصد احتمال نمیداده تیمش قهرمان بشه؟ولی به مردم قول قهرمانی می دادهو حاج رضایی خوب گفت که:آقای قطبی تاریخ افراد کوچک رو زود فراموش می کنه...
البته نظر شما هم محترمه![]()
اصولا انتظار داشتن از قطبی بابت پاسخگویی به افکار و احساسات عمومی انتظار بی جایی هست ، چون زمانی هم که شبانه با قلب شیر !!! پرسپولیس رو ترک کرد هم با وعده ی قهرمانی آسیا فصل رو شروع کرده بود ، اگر هم بنا بود برگرده چه چیز تازه ای به غیر از سازمانداری و قلب شیر و ... داشت که بگه ؟
به طورکل میخوام بگم که خیلی خودمون رو درگیر قطبی نکنیم ، یکی دیگه از نامهای کوچکی بود که سوار موج فوتبال ایران شد .
قطبی تمام ورقهای خوبش رو در زمان حضور اولش در پرسپولیس بازی کرده بود ، بقیش 2لو و 3لو بود که هیچ ارزشی نداشت .
من میخوام یک قدم هم از حاج رضایی جلوتر بگم تاریخ این قدر شان خودش رو پایین نمیاره که به قضاوت در باره ی قطبی بنشینه"تاریخ در مورد من قضاوت می کنه( تاریخ به معنای عام )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)