1را دیزیبل کن
2 را yes کن
![]()
1را دیزیبل کن
2 را yes کن
![]()
فرمت چي رو تست كردم؟
آره فقط همين يكيه
اين كارم انجام دادم ولي نشد
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
اين لايو سي دي چي هست ؟ با اين ميشه وارد ويندوز شد؟
شما گفتی تمام مسایل مطرح شده توی تاپیکهای مربوط به این موضوع رو خوندی، حالا که اینو میپرسی پس 100% نخوندی
من اون تاپیکها رو نگاه کردم و دیدم تمام راه حلها توشون آمدههر چی بخایم اینجا بگیم تکراریه.
ولی بطور خلاصه:
حالا که میگی مشکل از نوع بوتت یا CDنصبت یا ادوات جانبی نیست . با یک سی دی یا دیسکت بوت دیگه(اعم از خودساخته،ویندوز،لایو،هایر ن و...)شما بالا میای و این چهار فایل را به ترتیبی که مفصل توضیح داده شده تو اون تاپیکها تست ویا کپی میکنی
Ntldr
Ntdetect.com
Boot.ini
Ntbootdd.sys
(دوفایلی که زیرشون خط کشیدم بسته به ورژن ویندوز ممکنه باشند یا نباشند ولی اون دو فایل دیگه حتمن هستند)
ضمنن این کار با ریکاور کنسول خود ویندوزت هم شدنیه.
موفّق باشی![]()
دوست من ممنون واقعا ولي شما اينايي رو كه ميگي رو من نمي شناسم لايو از كجاي گير بيارم؟
بعد تازه اگه گير آوردم چطوري كپي كنمش توي ويندوز؟
من پست آخرت رو ندیده بودم... اگه مشکلت برطرف نشده :
1-هایرن رو دانلود کن.
2-CD_Boot رو بساز(خیلی ساده هایرن رو را رایت میکنی. یک فایل ISO است)
3-بعد با اون بوت میشی و فایلها رو با ویندوز لایو توش میرزی(که تو پست24 توضیح دادم)
ولی اگه تا حالا انجام ندادی، برای بار اول شاید سخت باشه و نیاز باشه یکی که بلد باشه بکنه.
سلام
خيلي ممنون اين هايرن چيه از كجا بايد دانلود كنم؟ و اين ويندوز لايو چيه؟ واقعا ممنون
من کل این 3 صفحه رو خوندم
از من میشنوی اول درایو c رو فرمت کن اگه با cd ویندوز قادر به انجام این کار نیست با استفاده از Hiren's BootCD یا برنامه ها ی دیگه
وارد برنامه های مربوط به پارتیشن بندی شو و درایو c رو فرمت کن سپس راحت ویندوزتو نصب کن
گاهی وقتها به خاطر مشکلات به وجود امده در پارتیشن بندی هارد به خصوص مشکل در درایو c نمیشه ویندوز نصب کرد
تا حالا این مشکل برای خیلی ها رخ داده
پس ابتدا درایو c رو با یک برنامه فقط فرمت کن سپس راحت ویندوز رو نصب کن
چون تا اینجا که خوندم جنابعالی هر کاری کردی جز فرمت کردن درایو c هاردت
بطور خلاصه و ساده هایرن یا و یندوز لایو یا ... ابزارهایی برای بوت کردن سیستم از روی CD هستند.
تاپیک دانلود(این خیلی سنگینه یک پک 700 مگی):سبکترش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Arash4484; 08-01-2011 at 21:23.
واقعا ممنون ولي حجمش خيلي زياده ميشه از بيرون تهيه كرد؟ از بيرون مي گيرم و بعد ميذار داخل سي دي رام
بعد كه بذارم ديگه درست ميشه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)