من یه بار با یه فروشنده این کلت گازیها صحبت میکردم میگفت نهایتا میتونه خرگوشو بندازه حالا نمیدونم راست میگفت یا خالی میبست
کسی میدونه میشه براش مجوز گرفت یا نه؟
من یه بار با یه فروشنده این کلت گازیها صحبت میکردم میگفت نهایتا میتونه خرگوشو بندازه حالا نمیدونم راست میگفت یا خالی میبست
کسی میدونه میشه براش مجوز گرفت یا نه؟
کسی میدونه گلاک رو میشه با چه قیمتی ایران تهیه کرد؟
من که فکر نمیکنم بشه براش مجوز گرفت
در بازار موجوده و قابل شارژ نیست
بعضی ها تیر های معمولی میخورن مثل beretta 92fs
بعضی ها هم فقط تیر گرد میخورن
در ضمن خواهشا غلط راهنمایی نکنن دوستان
این کلت ها حداکثر 5 ژول انرژی میدن که فقط واسه تفریح و زدن قوطی کنسرو و اینها مناسبه
برای مقایسه انرژی هم اینجوریه که
تفنگ بادی دیانا 350 انرژِی 30 ژول میده
دیانا 52 و 54 انرژِی 26 ژول
دیانا 34 و 36 انرژِی 18 ژول
یعنی این کلت گازی فقط یه قورباغه رو میتونه بکشه
ولی به خاطر شباهت بسیار زیاد مدل های واقعی مجوز داده نمیشه
البته بعضی ها هم گفته اند بعضی باشگاه ها با مجوز دارن البته به قیمت بسیار زیاد
البته حداکثر 5 ژول بی انصافیه
من از چند نفر که پرسیدم میگفتند که تا 20 تیر اولی که با یک کپسول زده میشه قدرت بالایی داره و بعد از اون به خاطر پایین اومدن فشار گاز CO2 کم کم قدرتش کم میشه .
بی انصافی نیست دیگه
حدسی من نگفتم که اینها رو از نتایج کرونوگرافی p -23 که کلت گازی گامو هست گفتم
ببین دوست عزیز اگر واقعا میخوای سلاح گرم بگیری به نظر من یه برنو بگیری از همه بهتره هم دردسرش کم تره هم یه اسلحه هم داری همین چند وقت پیش یکی از دوستام میخواست برنوش رو بفروشه به من گفت بیا بخر من گفتم نمیخوام میداد 4.600 و سهمیه فشنگ هم داشت و مجوز هم داشت
لول کوتاه بود یا لول بلند؟
البته الان یک سری سلاح خوده ایران میزنه مثل سلاح های نخجیر . کیفیت بالایی نداره ولی از یک برنو که از جنگ جهان دوم مونده بهتره . چون من شنیدم که سال 1328 تولید برنو متوقف شده و بعد از انقلاب اسلامی هم مجوز واردات تفنگ صادر نشده . پس هر چی هست از قدیم مونده و حداقل عمرش 30 ساله.به همین دلیل نه دیگه میشه به این تفنگ های قدیمی اعتمادی نکر و نه به این تفنگ های ایرانی![]()
دوست عزیز اگه ممکنه سایت این کورنو گرافی رو به ما هم بدید![]()
کوتاه بود
.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)