نه بابا منظورم همون مایلستون 1 بود پولم به دوش نمیرسه وگرنه اون که حرف نداشت
این دروید ایکس هم خیلی گوشی خفنیه اگه تو همین رنج قیمت باشه احتمالا که اونو بگیرم
نه بابا منظورم همون مایلستون 1 بود پولم به دوش نمیرسه وگرنه اون که حرف نداشت
این دروید ایکس هم خیلی گوشی خفنیه اگه تو همین رنج قیمت باشه احتمالا که اونو بگیرم
نه توی این رنج نیست! اما این 2تا گوشی مثه 2تا برادرن که رامهاشون بسیار شبیه همه و براحتی روی هم پورت میشن!
مایلستون یک و droid x که از زمین تا آسمون با هم فرق دارن دوست عزیز ! در ضمن droid x توو ایران کار نمیکنه به دلیل سیستم مخابرات ایرانمایلستون یک یا بهتره بگیم droid x مد نظرشون هست.
الان توو ایران هرکس که پول داره و به جز اون هیچی , اولین کاری که میکنه میره یه آیفون میخره و فقط میفهمه چجوری میشه باهاش زنگ زد و SMS داد ! نه اینکه هرکی آیفون بخره اینجور آدمیه هااا نه اصلا , ولی اکثر آدمای اینجوری آیفون انتخاب اولشون ه , برا همین اینجور آدما (!) آیفون رو از لحاظ کلاس نابود کردن به نظرم ولی موتورلا همچین حالتی نداره به هیچ وجهدر مورد کلاس هم باید بگم ابتدا ورتو، بلک بری، آیفون و بعد موتو!
بلک بری و ورتو هم که کارایی ندارن برا ما ها مثل آیفون و گلکسی و موتورلا ! گوشی ای رو من گفتم که هم کارایی عالی داشته باشه هم کلاس بالایی
--------------------------------
اگه قصد خرید مایلستون یک رو دارید من این حرفم رو پس میگیرم !دوست عزیز اگه بین Wave ها (1 یا 2) و مایلستون 2 گیر کردید , انتخاب مایلستون 2 انتخاب صحیح تریهمایلستون یک دیگه قدیمی شده , به نظرم خریدش زیاد منطقی نیست در حال حاظر , مایلستون 2 مایلستون یک رو از رده خارج کرد و Droid 2 Global مایلستون 2 رو , حالا شما دارید برمیگردید دو نسل عقبتر ؟!
Wave ها از مایلستون یک بهترن
Last edited by Atropates; 05-01-2011 at 17:26.
به نظرم اگر میخوای میلستون بخری درنگ نکن . این گوشی ساپورت خیلی بالایی داره از طرف موتورولا / میتونی کارکرده هم بخری مناسبتر در بیاد .
چون میلستون 2 هنوز عمده وارد نشده
در ضمن دروید ایکس هم فقط تو آمریکا کاربرد داره . و گرنه آرزوی هر موتوبازی تو ایران بود که این گوشی رو بخره
به نظر منم با توجه با قیمتی که مایلستون داره ارزش داره خریدش
ولی اگه به فکر دوربین بهتر و تا حدودی مولتی مدیا بهتر هستی همون ویو 1 یا 2 رو بخر
خوب من بعد از تحقیقات فراوانو مشاهده اکثر ریور های گوشی ها گوشی دیزایر رو انتخاب کردم می خواستم بدونم الان قیمت این گوشی چنده تو تهران چون مشهدم
بعد بابام شاید تا چند وقت دیگه بره قشم و بندر عباس به نظرتون اونجا ارزون تر نیست ؟
دست دوم چی به نظرتون خوبه که دست دو بگیرم ؟
دست دوش چه قیمتی فی میخوره یک خط هم کنار دکمه انالوگش داره
با تشکر
هر گوشی که از آک درمیاد 15% قیمتش کم میشه.دست دوش چه قیمتی فی میخوره یک خط هم کنار دکمه انالوگش داره
تا الان شد 400تومن
اگه گوشی تمیز و سالم باشه و فقط همون مشکل یه خط رو داشته باشه! 70دیگه هم میپره!
330 میمونه! 30تاش هم بخاطر کارکرد و اینا کم میشه : دی 300 !
یه کم چونه بزنی 280 هم میتونی ازش بگیری!
جدن نظر خودش رو 400 بود من داشتم تا 365 راضیش میکردممگه الان نوش چنده ؟
نوش 470 هست که منهای 15% میشه 400!
من خیلی دسته پایین گرفتم : دی
اون نامرد باید حداکثر 350 قیمت میداد!
می تونید گوشی دست دوم بگیرید یا ممیخواید اک باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)