تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: بین این چندتا کدوم بهتره؟

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشخصات n96 تو جی اس ام آرنا
    - ----H TV broadcast receiver
    ممنون! من واقعن نمیدونستم n96 دی وی بی داره

باهاش کار کردم اما چنین چیزی ندیدم.
    بین 525 و 533 درسته که 533 یه کوچولو دوربینش افت میکنه
    دوربین هردو گوشی عین همه! هیچ تفاوتی نه در عکاسی و نه در فیلمبرداری ندارن!

2. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون
    آخه من شنیده بودم راحت میشه با 525 اس ام اس داد
    بله دوست عزیز معلومه راحت میشه باهاش اس داد ولی نسبت به چی؟ اگه نسبت به یه گوشی با تاچ مقاومتی بگی آره (مثل ویواز) یا یه گوشی با صفحه نمایش کوچیکتر ول خازنی بازم آره با این راحت تر میشه اس داد ولی مساله اینجاست برا SMS کیبورد فیزیکی یه چیز دیگه ست

راستش منم زیاد اس میدم
    24 ساعته دستم داره رو دکمه های گوشی حرکت میکنه
    با لمسی هم کار کردم اما نه زیاد.اما اون کجا که گوشی خودم باشه اون کجا که فقط یه مدت واسه امتحان گوشی دستم باشه
    پس شما میگین اس ام اس با 533 راحت تره
    ببینید , شما گلکسی هم بخرید بازم توو SMS دادن مثل من باهاش کمبودَ رو احساس خواهی کرد ته تهش با اون تاچ فوق العاده و صفحه نمایش بزرگ , من خودم Evo 4G توو ایران اگه کار میکرد گلکسی نمیگرفتم عمرا , میرفتم Evo 4G میگرفتم بدون یک لحظه مکث , چون اولا درصد خطا خیلی کمتره توو کیبورد فیزیکی , دوما وقتی با انگشتات کلید رو حس میکنی راحت تر میتونی بزنیش یا نزنیش , سوما خودم دیدم کیبورد باعث میشه آدم به صفحه نمایش خیلی کم دست بزنه و لک و اینا رو صفحه نمایش خیلی کمتر بیفته و مجبور نباشی یه دستمال جیبت بزاری (اگه مثل من حساس باشی) اینم بدون گوشی ای وجود نداره که صفحه نمایشش لک نگیره بهترینشون که توو این زمینه گلکسی و آیفون 4 باشن بازم آخرش لکَ رو میگیرن اگه دستت تمیز نباشه

بین 525 و 533 درسته که 533 یه کوچولو دوربینش افت میکنه
    فک نکنم ها ! هر دو 3.2 هستن بدون فلش . نمونه ی عکس هایی هم که از هر دو دیدم تفاوتی نداشتن به نظرم . شما بیشتر نمونه ی عکس از این دو تا بگردید توو نت ببینید بهتر میتونید قضاوت کنید

دخترم از خدا بترس محرم ه

4. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه B3hn@z_A8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله دوست عزیز معلومه راحت میشه باهاش اس داد ولی نسبت به چی؟ اگه نسبت به یه گوشی با تاچ مقاومتی بگی آره (مثل ویواز) یا یه گوشی با صفحه نمایش کوچیکتر ول خازنی بازم آره با این راحت تر میشه اس داد ولی مساله اینجاست برا SMS کیبورد فیزیکی یه چیز دیگه ست

ببینید , شما گلکسی هم بخرید بازم توو SMS دادن مثل من باهاش کمبودَ رو احساس خواهی کرد ته تهش با اون تاچ فوق العاده و صفحه نمایش بزرگ , من خودم Evo 4G توو ایران اگه کار میکرد گلکسی نمیگرفتم عمرا , میرفتم Evo 4G میگرفتم بدون یک لحظه مکث , چون اولا درصد خطا خیلی کمتره توو کیبورد فیزیکی , دوما وقتی با انگشتات کلید رو حس میکنی راحت تر میتونی بزنیش یا نزنیش , سوما خودم دیدم کیبورد باعث میشه آدم به صفحه نمایش خیلی کم دست بزنه و لک و اینا رو صفحه نمایش خیلی کمتر بیفته و مجبور نباشی یه دستمال جیبت بزاری (اگه مثل من حساس باشی) اینم بدون گوشی ای وجود نداره که صفحه نمایشش لک نگیره بهترینشون که توو این زمینه گلکسی و آیفون 4 باشن بازم آخرش لکَ رو میگیرن اگه دستت تمیز نباشه

فک نکنم ها ! هر دو 3.2 هستن بدون فلش . نمونه ی عکس هایی هم که از هر دو دیدم تفاوتی نداشتن به نظرم . شما بیشتر نمونه ی عکس از این دو تا بگردید توو نت ببینید بهتر میتونید قضاوت کنید

دخترم از خدا بترس محرم ه

بله پدربزرگ
    دیگر نمی رقصی ام

ممنون .حرفای خوبی زدین راهنمایی های دقیق و عالی
    دیگه اگه خدا بخواد همون 533 رو میگیرم
    ایشالا توی خرید یخچال تی وی و ماشین لباسشویی سامسونگ کمکتون کنم

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

[B]
    بادا هم مثل اینکه مشکلات خودش رو داره باید بهش عادت کنی. تو تاپیک بادا بعضیا باهاش مشکل داشتن
    جدا؟ چه بد
    ولی در هر حال بهتر از اینه که سیستم عامل نداشته باشه

ممنون از راهنماییت
    Last edited by B3hn@z_A8; 05-01-2011 at 13:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجبور نباشی یه دستمال جیبت بزاری
    با یه invisible shield حتی اگه دست شما نوچ هم باشه اثری روی ال سی دی نمیمونه.

قدرت اینویزیبل شیلد رو هنوز مونده تا بهش برسید!
    دیگه اگه خدا بخواد همون 533 رو میگیرم
    مبارکه!
      محتوای مخفی: و اینکه...  
    درسته سامسونگ درزمینه ی صفحه نمایش بهترینه! اما یخچال خوبی نداره : دی

شما میتونید برای یخچال از محصولات آمریکایی مثله frigidaire استفاده کنید!

ماشین لباسشویی هم indesit !

7. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینم هست: Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro

اگه دکمه های کیبردش کوچیک نبود منم می خریدمش.

به قول Atropates
    اونقدر کوچیکه اندازه ی گوشی و به مراتب اون کیبوردش که تایپ کردن باهاش انگشت های کوچیک می خواد مثل انگشت خانوما مثلا

Last edited by tiyam 01; 05-01-2011 at 15:32.

9. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قدرت اینویزیبل شیلد رو هنوز مونده تا بهش برسید!
    مبارکه!
      محتوای مخفی: و اینکه...  
    درسته سامسونگ درزمینه ی صفحه نمایش بهترینه! اما یخچال خوبی نداره : دی

شما میتونید برای یخچال از محصولات آمریکایی مثله frigidaire استفاده کنید!

ماشین لباسشویی هم indesit !
    اینویزیبل شیلد رو کدوم گوشیها دارن؟

11. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی در هر حال بهتر از اینه که سیستم عامل نداشته باشه
    اشتباه نکنید! سیستم عامل نداشتن دلیل بر بد بودن گوشی نیست.

در خیلی از موارد حتی گوشیهایی که سیستم عامل ندارن از اونایی که دارن بیشتر آدمو راضی میکنن!
    اینویزیبل شیلد رو کدوم گوشیها دارن؟
    بیشتر مدل های لپتاپ و موبایل و تبلت و دوربین و ... امکان زگ شدن رو دارن!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ZAGG گرفتم 35 تومن , برا کل گوشی , ولی بعد سه روز و کلی کلنجار رفتن باهاش مال صفحه نمایش رو کندم !! چون واقعا بهش نیازی نبود در ضمن رو کیفیت صفحه نمایش تاثیر داشت اگه دقت میکردی و در ضمن یه چسبندگی داشت که برا صفحه نمایش تاچ موقع بازی ها مثلا , اصلا خوب نبود , ولی همین چسبندگی توو قاب پشت وقتی دقت کنی خیلی خیلی مفیده ! مخصوصا موقع گرفتن توو دست یا وقتی میزاریش رو یه صطح شیشه ای مثل روی میز یا غیره ... اون لک نگرفتن و اینا هم که برا قاب پشت گوشی یه چیز دیگه ست , خیلی تاثیر داره

اینم هست: Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro
    البته دوست عزیز دو تا مورد , Wave533 الان 180 تومنه ولی Mini Pro حدودا 250 , و مورد بعدی صفحه نمایش این 2.55 اینچ هست و مال ویو 3.2 . اما Mini Pro برتری هایی هم داره مثل سیستم عامل بهتر و دوربین بهتر و از سوی دیگه صفحه نمایش کوچیکتر و قیمت بالاتر

من بازم Wave533 رو با توجه به قیمتش گزینه ی صحیحتری میدونم برا این خانوم

---------------------------------------

راستی یه چیز دیگه الان یادم افتاد ! شما که خانوم هستید , با گوشی فقط تاچ که تاچش خازنی هستش به دلیل ناخن هاتون به مشکل برخواهید خورد , چون تاچ خازنی نسبت به ناخن واکنش نشون نمیده , پس اگه ناخن هاتون رو دوست دارید بیخیال گوشی فقط تاچ شید که تاچش خازنیه یا بیخیال ناخن هاتون شید (اگه بلنده البته!) یا گوشی با تاچ مقاومتی بخرید (که کار اشتباهی هم هست , خواهر کوچیک منم مرتکب شد با اینکه بهش گفتم ولی الان بعد دو ماه دو ماه و نیم کامل به حرفم رسید) یا اینکه گوشی با تاچ خازنی و کیبورد دار بخرید (که معقولانه ترین کاره)

حالا میاید میگید " ناخن بلند غیر بهداشتیه بده اله بل ِ , من اینکار رو نمیکنم هیچوقت ! " اونوقت اینهمه نوشته ی من بی ارزش میشه
    Last edited by Atropates; 05-01-2011 at 19:35.

15. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ZAGG گرفتم 35 تومن , برا کل گوشی , ولی بعد سه روز و کلی کلنجار رفتن باهاش مال صفحه نمایش رو کندم !! چون واقعا بهش نیازی نبود در ضمن رو کیفیت صفحه نمایش تاثیر داشت اگه دقت میکردی و در ضمن یه چسبندگی داشت که برا صفحه نمایش تاچ موقع بازی ها مثلا , اصلا خوب نبود

شما که خانوم هستید , با گوشی فقط تاچ که تاچش خازنی هستش به دلیل ناخن هاتون به مشکل برخواهید خورد
    شاید بد نصب شده بود! من هیچ مشکلی با گوشیم ندارم و عین قبلش دارم کار میکنم باهاش!
    کجا براتون نصب کره بود؟
    پس با این اوصاف ایشون باید CorbyPRO رو انتخاب کنن!

17. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه B3hn@z_A8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه الان یادم افتاد ! شما که خانوم هستید , با گوشی فقط تاچ که تاچش خازنی هستش به دلیل ناخن هاتون به مشکل برخواهید خورد , چون تاچ خازنی نسبت به ناخن واکنش نشون نمیده , پس اگه ناخن هاتون رو دوست دارید بیخیال گوشی فقط تاچ شید که تاچش خازنیه یا بیخیال ناخن هاتون شید (اگه بلنده البته!) یا گوشی با تاچ مقاومتی بخرید (که کار اشتباهی هم هست , خواهر کوچیک منم مرتکب شد با اینکه بهش گفتم ولی الان بعد دو ماه دو ماه و نیم کامل به حرفم رسید) یا اینکه گوشی با تاچ خازنی و کیبورد دار بخرید (که معقولانه ترین کاره)

حالا میاید میگید " ناخن بلند غیر بهداشتیه بده اله بل ِ , من اینکار رو نمیکنم هیچوقت ! " اونوقت اینهمه نوشته ی من بی ارزش میشه

راستش من به خاطر رشته ورزشیم همیشه ناخونام کوتاهه پس بااین موضوع مشکلی ندارم
    البته راهنمایی های شما واقعا ارزش داشتا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •