آقا مجید ، من چند تا نکته رو بگم که طبق صحبتهای یک فوق تخصص همین هفته توی برنامه ی تلویزیون در مورد قرمزی چشم و لنز صحبت میکرد
- یکی اینکه روی مایع لنز خیلی تاکید داشت که برند خوب باشه، ببین ازین ReNu که من استفاده میکنم بگیر ، برای من که عالی بوده.
- اگه سوزش و درد نداری زیاد خطری نیست، از قطره ی چشمی آرتلاک ( Artelac ) استفاده کن حتمن ، برای خشکی چشم و رطوبت
کافی برای چشم افرادی که لنز استفاده میکنن خوبه.
- به هیچ عنوان جهت بر آمدگی لنز رو تغییر نده ، همیشه به همون شکلی که از اول بوده استفاده کن ، برای من یکبار ناخوداگاه جهت برآمدگی لنز چپم تغییر پیدا کرده بود ، پوستم کنده شد.. وقتی لنز میزدم چشم یکپارچه قرمز میشد.. بعد که جهتش رو عوض کردم کاملن درست شد.
- نوع لنز هم مهمه ، خیلی هاشون بعد از یه مدتی دیگه اکسیژن عبور نمیدن ، این لنزی که خریدم 130 تومن برام تموم شد.
- نکته ی دیگه اینکه شما 9 ساعت استفاده میکنید و جلوی کامپیوتر هستید. اولن که به نظر من زمان نسبتن زیادی استفاده میکنید ، دومن من از بیشتر افراد دیگه که سوال کردم متوجه شدم که با لنز نمیشه زیاد پای مانیتور کار کرد.. بهترین استفاده ی لنز برای وقتیه که میرین بیرون از خونه یا حداقل به مانیتور زل نمیزنید.. من خودم پای مانیتور از عینک استفاده میکنم.
- دکتر فوق تخصصی که گفتم ، گفتن که اگر لنز توسط افراد غیر کارشناس تجویز بشه اصلن خوب نیست ، ممکنه لنز شما تنگ تجویز بشه یا گشاد تجویز بشه ، اندازه ی لنز شما خیلی مهمه.
- درخصوص هاله دور نور هم، معمولن وقتی چشم ضعیف میشه این حالت پیش میاد ، قضیه رو پیگیری کن
- وقتی چشات قرمز میشه ، صورتت رو بشور با آب گرم
به این نکات توجه کن ، امیدوارم که مشکلت برطرف بشه ، خیلی هوای چشمات رو بگیر هرچی هم میتونی براشون خرج کن اسم اون پولارو نمیشه ضرر گذاشت وقتی موضوع سلامتی وسطه.