در شروع بیماری مانند بقیه بیماریهای عفونی و ویروسی تعداد سلولهای سفید می تواند افزایش پیدا کند . در مراحل نهایی بیماری این ویروس به سلولهای CD4 حمله می کند
در شروع بیماری مانند بقیه بیماریهای عفونی و ویروسی تعداد سلولهای سفید می تواند افزایش پیدا کند . در مراحل نهایی بیماری این ویروس به سلولهای CD4 حمله می کند
از نظر افزايش ميزان گلبول هاي سفيد مشكلي نداريد و تقريبا نميتوان هيچ بيماري را تشخيص داد و زياد نگراني ندارد و دليلش هم افزايش تعداد نوتروفيل ها است . بسياري از عومال ميتونه باعث اين بشه حتي موقع آزمايش اگر استرس داشته باشين باعث افزايش Nut ميشه ! ولي وجود خون در ادرار و 3+++ نشان دهنده خوبي از بيماري هاي مجاري اداري است و بايد آزمايشات تكميلي انجام گيرد . در ضمن مطمئن باشيد ايدز نداريد !!!! براي اثباتش هم ميتونيد يه آزمايش سرولوزژي را اي پزشكتون درخواست كنيد . در افراد ايدزي ميزان نوتروفيل افزايش نمي يابد چون ويروس است نه باكتري !
واي خيلي جالب شد ميشه يه خورده واضح تر توضيح بدين؟در ضمن مطمئن باشيد ايدز نداريد !!!! براي اثباتش هم ميتونيد يه آزمايش سرولوزژي را اي پزشكتون درخواست كنيد . در افراد ايدزي ميزان نوتروفيل افزايش نمي يابد چون ويروس است نه باكتري
Last edited by x935; 19-01-2011 at 12:01.
يعني تو اين آزمايش رنج نوتروفيل من بالاست؟و اين نشونه اينه كه اچ آي وي تو خون من نيست؟در افراد ايدزي ميزان نوتروفيل افزايش نمي يابد چون ويروس است نه باكتري
سلام
رنج نرمال کمتر از 60 است برای شمارش افتراقی ! بالا بودن تعداد گلبول های سفید در اینجا تنها به افزایش نوتروفیل ها مربوط میشه که اصلا نگرانی نداره ! افزایش تنها در یک رده اصلا نمیتونه نشانه خوبی باشه و باید گرانولوسیتوزی همه رده ای باشه تا به برخی از بیماری های بد فکر کنیم افزایش در یک رده اونم تنها در نوتروفیل اصلا نکته بالینی زیاد مهمی نداره و به قول دوستمون شاید یه عفونت باکترایی مثلا جوش صورت یا جیزی در این حد باشه ! گفتم که افزایش نوتروفیل ها حتی در زمان های مختلف هم متفاوت است .
اما جه ربطی به HIV داره ؟ ببینید عامل ایدر ویروسه و ربطی به نوتروفیل نداره بدن شما اگر مشکلی در این مورد داشت هیج وقت افزایش نوتروفیل را نشان نمی داد یعنی نشون میده که بدن شما سالمه و نسبت به کوجکترین عامل هم جواب میده و نوتروفیل ها افزایش می یباه در حالی که در عفونت ویرویس در اولاش لنفوسیت ها افزایش می یابند بعد کم کم ساپرس می شن ! بازهم می گم برای اینکه مطمن شی یه تست ایدز بده ! موفق باشی
حتي اگه در ابتداي آلوده شدن باشم چون من يه رفتار پر خطر 3 ماه پيش داشتمسلام
رنج نرمال کمتر از 60 است برای شمارش افتراقی ! بالا بودن تعداد گلبول های سفید در اینجا تنها به افزایش نوتروفیل ها مربوط میشه که اصلا نگرانی نداره ! افزایش تنها در یک رده اصلا نمیتونه نشانه خوبی باشه و باید گرانولوسیتوزی همه رده ای باشه تا به برخی از بیماری های بد فکر کنیم افزایش در یک رده اونم تنها در نوتروفیل اصلا نکته بالینی زیاد مهمی نداره و به قول دوستمون شاید یه عفونت باکترایی مثلا جوش صورت یا جیزی در این حد باشه ! گفتم که افزایش نوتروفیل ها حتی در زمان های مختلف هم متفاوت است .
اما جه ربطی به HIV داره ؟ ببینید عامل ایدر ویروسه و ربطی به نوتروفیل نداره بدن شما اگر مشکلی در این مورد داشت هیج وقت افزایش نوتروفیل را نشان نمی داد یعنی نشون میده که بدن شما سالمه و نسبت به کوجکترین عامل هم جواب میده و نوتروفیل ها افزایش می یباه در حالی که در عفونت ویرویس در اولاش لنفوسیت ها افزایش می یابند بعد کم کم ساپرس می شن ! بازهم می گم برای اینکه مطمن شی یه تست ایدز بده ! موفق باشی
به نظرتون با توجه به اين ازمايش خون چند درصد احتمال آلوده شدنم هست البته من 10 اين ماه ميخوام برم تست بدم اما خوب نظر شما هم برام مهمه
سلام ببینید با یک تست نمیتونید به نتیجه برسید برای این کار از پزشک بخواهید یه تست سرولوژی تشخیص آنتی بادی ایدز براتون درخواست بده بعد مطمئن شید جون این تست به تنهایی نمیتونه نشون دهنده ایدز باشه
من كرجم بايد به كدوم مركز مراجعه كنم؟سلام ببینید با یک تست نمیتونید به نتیجه برسید برای این کار از پزشک بخواهید یه تست سرولوژی تشخیص آنتی بادی ایدز براتون درخواست بده بعد مطمئن شید جون این تست به تنهایی نمیتونه نشون دهنده ایدز باشه
سلام
من تبریزو و یزد را می شناسم . در هر دو شهر که من دنبال کردم مراکز بسیار خوبی است که اگر فرد رفتار پر خطر داشته باشه میزه اونجا و بدون کوجکترین مشکلی ازمایش میده و نتیجشو هم به خودش می گن و ازمایشات خیلی سری انجام میشه . شما هم می تونید از هلا اهمر کرج به پرس و جوئی کنید حتما راهنماییتون می کنند . این راه اولی بود و کاملا مطمئن ! راه دومی هم پزشک است وکه بهش ماجرا را میگین اونم در صورت مشکوک شده و برای اسودگی خیال شما یه ازمایش ایدز براتون درخواست میکنه . همین .
چه چیزهایی باعث کاهش WBC میشود؟
لکوپنی یا کاهش گلبولسفید به مقادیر کمتر از 4 هزار گفته میشود که معمولا در اثر نارسایی مغز استخوان،مسمومیت دارویی، عفونت بسیار زیاد، سوءتغذیه، بیماریهای خودایمنی و ایدز به وجود میآید. در بسیاری از انواع نارساییهای مغز استخوان، مثلا بعد از شیمیدرمانی، رادیوتراپی و ... هم این مقدار کاهش مییابد.
چه چیزهایی باعث افزایش WBC میشود؟
افزایش گلبولسفید، لکوسیتوز نام دارد و به مقادیر بالاتر از 10هزار گفته میشود که به طور معمول نشاندهنده عفونت، التهاب، تخریب بافت بدن، لوسمی یا سرطان خون است.
ضربه و جراحت، استرس و تب هم مقدار WBC را افزایش میدهد.
نکته:
- عمل اصلی گلبولسفید مبارزه با عفونت و حذف عوامل خارجی و مزاحم از بدن است و در مواقع آلرژی ها هم این سلولها مسئول بروز واکنش هستند.
- تغییر هر کدام از انواع WBC معنی خاص خود را دارد و ممکن است نشاندهنده عفونت با میکروب (مثل باکتری یا ویروس) و یا حتی استرس باشد.
- فعالیت شدید بدنی و ورزش سنگین هم برای مدتی باعث بالا رفتن تعداد WBC در خون میشود. بارداری و زایمان هم این مقدار را افزایش میدهند.
پس ایدز نداری.
اگه رفتی و دوباره آزمایش دادی یا پیش متخصص رفتی لطفا جواب و تفسیرش و بگو همینجا.
دلیل بالا بودن W.B.C رو میخوام.
الان که نیگا میکنم میبینم مال منم بالاست.
Last edited by shabe.saket; 26-01-2011 at 18:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)