تو عکس زده اکس باکس 360 اون وقت تو اسمش را در لیست کنسول ها ننوشته ای؟
تو عکس زده اکس باکس 360 اون وقت تو اسمش را در لیست کنسول ها ننوشته ای؟
عزيزم همه كه مثل ما ايراني ها خصيص نيستند !برای pc زودتر از همه کنسول ها هم خواهد آمد شماره 2 این بازی برای کامپیوتر هم از ایکس باکس و پی اس 2 پرفروش تر بوده و هیچ شرکتی آنهم اکتیویژن که تو دنیا هشتمین شرکت برتر هست این اشتباه را نمی کند.
الان همه ي خارجي ها يكي يدونه PS3 تو خونه ها دارند !
و گرافيك كامپيوترشون هم پايين هست ... ديگه يه شركت به اين مهمي اين خريت را نمي كنه كه براي PC عرضه كنه چون PS3 و XBOx 360 گرافيك خيلي بالايي دارند و اگر براي PC توليد كنه ضرر مي كنند!
تازه چي چي مي گي شركت ها اولش يه خبر بد مي دند ؟
من كه گفتم الان خارجي ها يكي يدونه PS3 تو خونه دارند ... اين خبر تازه اونها را خوشحال تر مي كنه !
بهتر بود پست قبلي من هم يه نگاهي مي كردي بعد اين پست را مي دادي !
دوست عزيز اگر بخواهند اين بازي رو براي كامپيوتر هم بسازند به احتمال زياد بعد از انتشار نسخه ايي كه براي كنسولها در نظر گرفته شده اين كار رو انجام خواهند داد.برای pc زودتر از همه کنسول ها هم خواهد آمد
چه جالب خارجی ها پولدارند همه یک PS3 دارند آنوقت سیستم کامپیوترشان پایین هست!![]()
تازه سیستمی که کنسول ها دارند از کامپیوتر گرفته شده است مثلا برای ps3 کارت گرافیک 512 شرکت Nvidia و برای اکس باکس 360 کارت گرافیک 512 ati و... ونوقت کامیپوتر ضعیف تر هست!![]()
عزيزم اونا وقتي كه X-Box 360 يا PS3 دارند كه ديگه احتياج ندارند به اينكه رم يا گرافيك كامپيوترشون بالا باشه ... !نوشته شده توسط Ali-Bahal
در ضمن گرافيك X-Box يك گيگ هست نه 512 عزيزم !
اگه انگلیسیت فول بود و فروم خارجی ها را می خواندی می فهمیدی سیستمشون آپدیت هست یا نه
سلام ببخشید دخالت میکنمنوشته شده توسط Ali-Bahal
ولی محسن جون زبان انگلیسیش توپه![]()
البته من قسط توهین ندارم محسن جان
بهتره از بحث خارج نشویم
اما برای کامپیوتر می آید
كسي كه X-Box 360 داره كه نمي ياد براي بازي كامپيوترش را آپديت كنه به خاطر بازي ... !اگه انگلیسیت فول بود و فروم خارجی ها را می خواندی می فهمیدی سیستمشون آپدیت هست یا نه
ولی محسن جون زبان انگلیسیش توپه
بابا اين تاپيك براي اين بحث هست ديگه ... !بهتره از بحث خارج نشویم
بايد بحث كنيم اين بازي براي پي سي هم مي آيد يانه !
کسی ایمیل اکتیویژن را ندارد می خوام حالشو بگیرم برای pc نمی زنی صورتتو بیا جلو بووووووووووففففففف
فردا خبر اومدنش را برای pc را خودش اعلام می کنه شما میل را بدید با من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)