تایید میشه ولی وقتی به قیمتش بی ارزه!تایید می شه ولی به نظر من ارزش صبر کردن رو داره
من که ندیدم!اتفاقا اولین مدلشو Gigabyte زده بود
تایید میشه ولی وقتی به قیمتش بی ارزه!تایید می شه ولی به نظر من ارزش صبر کردن رو داره
من که ندیدم!اتفاقا اولین مدلشو Gigabyte زده بود
در کنار این بحثا یادتون نره به منم کمک کنید!!!!
صفحه قبل نوشتم چه مشکلی دارم![]()
اویل همشری چه کاری هایی بلدی لطفا در مورد نصب بایوس کارت گرافیک یک تا پیک باز کن
راستی من یک 9500GT میتونی 580GTX![]()
Last edited by POROMA2008; 28-12-2010 at 23:10.
سلام.
آقا یافتم تا400تومن بهترین انتخاب:
sapphire-6870-1g-ddr5-880mhz-3dhd=410
اینم عسکشه!
![]()
دوست عزیز پایداری هسته در اورکلاک های سنگین یکی از مهترین ارکان هست که ازین نظر HAWK کمی بهتره!
البته در کل هر دو کارت کاملا برای اور کلاک تا 950 مناسب هستن.
تبدیل 9500GT به GTX 580 دیگه با آپدیت بایوس امکان پذیر نیست باید یه وردی چیزی براش بخونید!
__________________________________________________ _______________________________________-
__________________________________________________ _______________________________________
این هم چند تا بنچ مارک از کارت ها :
همونطور که در بنچ مارک ها هم مشخص هست قدرت EVGA GTX 460 FTW تقریبا به اندازه GTX 470 و بهتر از مدل رفرنس 6870 هست! همونطور هم که قبلا گفتم خرید کارت FTW اون هم با قیمت 330 اصلا عاقلانه نیست چون با چیزی در حدود 250 تومن شما میتونید مدل رفرنس EVGA GTX 460 رو بخرید و اونا تبدیل کنید به FTW !
مورد بعدی بالا بودن دمای 6870 در هنگام لود هست که کار رو برای اور کردن کمی سخت میکنه.
اگر هم قصد خرید 6870 دارید بهترین گزینه MSI R6870 هست با قیمت 350-340 تومن :
برند MSI هم یکی از معتبرترین برند های تولید کننده سخت افزار در دنیاست و هیچ شکی در مورد کیفیت ساخت بسیار خوب قطعاتش وجود نداره!
Last edited by shab_2008; 29-12-2010 at 10:04.
دوستان در مورد بایوس هم یه توضیح میدید؟
یعنی من اگه GTX460 بگیرم میتونم اونو به GTX465 یا GTX470 تبدیل کنم؟
من بایوس مادربوردمو آپدیت کردم ولی گرافیک چجوریه؟
اگه کامل توضیح بدبد ممنون میشم
مال تنظیمات سخت افزاری مین هست وقتی برق داخل مین میره یکی ازکارهای بایوس اینه که به قطعات سخت افزاری دیگه که به مین متصل هستن اطلاع بده که برق درمین جریان پیدا کرده روشن بشین.دوستان در مورد بایوس هم یه توضیح میدید؟
نه نه اصلاًساختمان 460بابقیه سری400فرق میکنه بله میتونین باافزایش رم مقدار حافظه کمکی به گرافیک روافزایش بدین ولی تبدیل به هیچ عنوان!یعنی من اگه GTX460 بگیرم میتونم اونو به GTX465 یا GTX470 تبدیل کنم؟
دوستان من هرچی دنبال GTX460 SoC Giga گشتم نبود!!!!
حتی خود آواژنگ هم رفتم...
مگه این مدل هنوز تو ایران نیومده؟؟؟
اگه نیومده کی میاد پس؟؟؟؟
خیلی ضد حاله هااااا
اگه فعلا نمیاد برم سراغ یه مارک دیگه!!!
چی کار کنم؟
سلام من گرافیک کارت nvidia gain ward 470 GTX خریدم خیلی خوبه.فقط کمی داغ میکنه که با گذاشتن یک فن قوی زیر کیس از مقابل برای ورود هوا از بیرون به داخل PC و یک فن قوی برای بیرون بردن هوای داخل به بیرون.درست میشود با دانلود express tools از خود سایت gainward براحتی قادر به تنظیم سرعت فن گرافیک کارت خواهیدبود.ولی اگر سیستم فن و خنک کننده خیلی قوی ندارید بهتره فقط saphire ATI 6870 بخرید نسبتا خنک تره.قیمتش فکر کنم 350 هزار تومان باشد و لی سعی کنید از خرید برند های دیگر خوداری کنید.
راستی دوستان من تو سایت گیگا دیدم که gtx460 oc قابلیت nvidia 3d ready داشت.
ولی واسه gtx460 soc ننوشته بود!!! یعنی نداره؟
این لینکه gtx460 oc 1gb
اینم لینکه gtx460 soc 1gbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)