بر فرض که این انجین حتی از Unity و UDK و ... بهتر باشه . با Evaluation Kit که نمیشه خروجی گرفت ، قیمت انجین هم که سر به فلک میکشه. دیگه واسه چی وقتمون رو پای این انجین تلف کنیم ؟
بر فرض که این انجین حتی از Unity و UDK و ... بهتر باشه . با Evaluation Kit که نمیشه خروجی گرفت ، قیمت انجین هم که سر به فلک میکشه. دیگه واسه چی وقتمون رو پای این انجین تلف کنیم ؟
مطمئنی خروجی نمیده؟
به هر حال برای آشنایی هم میشه تجربش کرد.
دوستان انجین گیم استدیو اول 800 دلار هست نه 40000دلار
دوما نینجا جان از من به شما نصحیت دوست عزیز یک انجین یاد بگیر و ول نکن در صورتی فقط ولش کن که امکاناتی که می خواهی توش نباشه فکر نکنم این انجین از یونتی هم سر باشه.بعد دقت کنید این انجین حتی نسخه رایگان نداره یعنی در صورت باید بخر بعد تست کنی یا بری با هزار جور سوال بیان بهتون یک نسخه بدن .کار کردن با هیچ انجنیی برای تجربه خوب نیست!
من الان دارم با همون آنریل کار میکنم . الان یکم وقت گذاشتم برای یادگیری یونیتی تا ببینم کدوم برام بهتره . ولی تجربه ی جدید رو هم بدم نمیاد داشته باشم.
به هر حال این عقیده ی منه.
خوب بالاخره جواب ايميل منو دادن .
گفتن انجين ما براي ساخت بازي هاي متوسط تا بزرگ هست و به تيم هاي بدون نمونه كاري خوب ارائه نميديم.
كلاس ميزارن برا ما![]()
به من هم گفتن انجین برای کمپانی های متوسط یا بزرگ هست و ما انجین رو به شرکت های کوچیک نمیدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)