تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: PhysX مشکلی بزرگ برای کسانی که از كارت‌های ATI استفاده می‌كنند!

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خب جواب جدید اووردم

نه من هم فرمایش شما رو رد نکردم !!! شما اگر دقت کنید من در بحث ام گفتم که دستورات physx nvidia طوری طراحی شدن که برای cpu اونارو چند thread نمی تونه انجام بده!!!اینکه ati پتانسیل نادره یعنی اینکه دستورات physx توسط ati قابل پردازش نیستند و فقط سیمولیت میشن تا cpu اونهارو حساب کنه !! چون دستورات physx توسط الگوریتم هایی که برای cpu تعریف شده به عنوان Multi thread به حساب نمیان پس فقط یک هسته cpu اونارو محاسبه میکنه !!! و پردازش موازی انجام نمیشه!!بعد کارت گرافیک تو این مدت منتظر cpu میمونه چون بازم هم کارت گرافیک و cpu همزمان کار نمیکنند.اون تعداد هسته هایی که شما گفتید برای گرافیک کارت هست که همون cuda پروسسور توی nvidia هستش.اینکه قدرت این دو را باهم مقایسه کاره اشتباهی هستش درسته که جفتشون پروسسور هستن کلا مبنای کارشون فرق داره !!! اما اگه شما dirt 2 نگاه کنید physx اونو با direct compute 5 نوشتن !! محاسبا فقط از طریق gpu انجام نمیشه بلکه cpu هم کمک میکنه اما دستورات برای cpu آشنا هستن و چون تکنولوژی direct compute 5 کاری میکنه که cpu و gpu به صورت parallel یا موازی عمل کنند واسه همین گلوگاه ایجاد نمیشه و صد البته دستورات هم multi thread i هستن.واسه همین شما بین 6 هسته amd با 4 هسته ای با 2 هسته ای فرق احساس میکنید.
    اینکه من بخوام هر چیزی و کامل باز کنم برای کاربران دردسر میشه چون هرچی بیشتر توضیح بدم ابهامات بیشتر میشه اونوقت من باید بیام بشینم assembly توضیح بدم و کلی چیزهای دیگه مهم نتیجه کار هستش برای اکثر کاربران و من کلی بنچ مارکهای دیگه از ati دارم تو این سایت کسی نگفت ati بده.اون bottelneck که شما گفتید من در جریانم چی میگید گفتم قدرت ati استفاده نمیشه حالا هرچی میخواد باشه ولی این physx برای ati نا آشناس توسط gpu حساب نمیشه و اکثر شرکت هام میدن nvidia طراحی کنه و اونم متناسب با معماریه خودش طرح میکنه تا رقیبشو بیشتر اذیت کنه.
    این مقاله فقط برای اینه که بگه geforce برای physx بهتره.تا به الان.مثلا cpu 6هستهای بهتر از 4 یا 2 هسته ای اما وقتی تمام گیم ها بر این اساس طراحی میشن که بیشتر بار برای gpu هست ونه cpu این مهمه که قدرته هر هسته بیشتر باشه تا تعداد هسته ها.واسه همین بین core i5 750 و 1055 برای گیم همه 750 پیشنهاد میدن.حالا هر چند که 1055 6 تا داره و در پردازشهای Multi thread مثل encoding بهتر عمل میکنه.
    در کل بازم میگم که شما کل سایت نگاه ببین من گفتم که ati بدرد نخوره؟؟؟این بنچ مارک ها میگن ati برای physx خوب نیست.اگه physx میخوای grforce حالا چه نامردی باشه یا نه (منظور نوع پردازش این کار ) فعلا اینجوریه !!

ایول من اونطرف چه کارشناسی شدم هاااا
    آقا آخر کار اونطرفم خودمو لو میدم نگران نباشید

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

ای بابا ایشونم وارد بحث شدن
    بچه ها دس به کار شین مثله اینکه حرفاش قابله قبوله

physx کلا به یکسری قسمت هایی بازی گفته میشه که مهترین اونها برای ما گیمر ها در یک گیم first person که به چشم میاد خرابیه!!شما در battelfiled تخریب یا انفجار ندیدید؟؟؟اینها چیه اسمش ؟؟وقتی میگم در دل بازی قرار داره یهنی در طراحی موتوری که برای بازی استفاده کرده بودند ازین دستورات منتها به فرم دیگه ای استفاده کردند.لازم میدونم بگم که طراحی دستورات physx برای شرکت انودیاس مثل طراحی یکسری الگوریتم ها برای cpu که شرکت IBM طراحی کرده و بقیه هم استفاده میکنند.شما وقتی crysis یا همین dirt 2 رو نصب می کنید باید Phyx بروی کامپیوترتون نصب باشه تا از physx بازی استفاده بشه!!والا ران نمیشه.حتی توی بازی bionic commando اگه اشتباه نکنم بود! crysis 1 انفجار و تخریب های بسیار عالی داشت بطوری که هر ماشین یا خونه هر بار که بهش تیر به یک فرم تخریب میشد که این نشون از دستورات physx بسیار قوی میده.اگه بخوان اینو ببرن تو طراحی خود engine یعنی عین cod خرابی تو دل بازی باشه اولا طراحی موتور خیلی سخت و طولانی میشه.ثانیا فرقی بین xobox ,ps3 و pc نیست!!که به نظر من این یک افت برای crytek حساب میشه.پس قطعا دستورات physx جداگانه نوشته میشه عین همون dirt یا crysis 1 و خوب میدونیم این تکنولوژی ماله Nvidia هستش پس از استاندارهای اون پیروی میکنه.اما به نظر من بازم این physx توسط nvidia ساخته میشه به طور انحصاری چون میخواد قدرت جدید کارتهای سری 5 به رخ بکشه و به نظرم فرصت ازین بهتر که روی crysis که بهترین بازی هس از لحاظ گرافیک اونو نشون بده.
    من که 1/100 اقای stream هم اطلاعات ندارم ولی فکر کنم این اقایی که شما داری حرفاشو اینجا مطرح میکنی physx را با physics اشتباه گرفته.physx یک physics engine هست.ولی تنها physics engine نیست که چون در یک بازی انفجار و تخریب دیدیم پس از physx استفاده شده.اگر در یک بازی از physx استفاده بشه سازنده اعلام میکنه.

2. 5 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

مرسی شما جوابو کاملتر بنویسید من بهش برسوونم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشيد بچه ها ولي من يه چيزي رو نفهميدم ، اگه كارت ما ATI باشه ميتونيم physx رو ON كنيم ؟

اين چيه ؟
    چیز خاصی نیس عزیزم
    یه محصول انویدیاس که فیزیکس رو در اختیار هر کسی با هر کارت گرافیکی میزاره...
    فقط مسالش مانیه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر کنم این اقایی که شما داری حرفاشو اینجا مطرح میکنی physx را با physics اشتباه گرفته.physx یک physics engine هست.ولی تنها physics engine نیست که چون در یک بازی انفجار و تخریب دیدیم پس از physx استفاده شده.اگر در یک بازی از physx استفاده بشه سازنده اعلام میکنه.
    دقیقا ...

اشکال این دوستمون توی اون انجمن اینه که پردازش فیزیک رو با PhysX یکی می دونه، در حالی که PhysX فقط یک موتور فیزیکه و نهایتا یک مثال برای پردازش فیزیک.

این رو متوجه بشه و تفکراتش رو با این قضیه دوباره منظم کنه اکثر صحبت هاش شکل صحیح تری می گیره.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

خداییش توضیح زیاد دادیم کسی ای تی ای رو متهم نکرد...
    متهم گریخت
    آقا من وابارو انتقال میدم اونطرف مرسی از اطلاعاتی که در اختیار گذاشتین
    و همچنین اگه میشه مقاله ای در زمینه ی مسائلی که ذکرفرمودید رو معرفی کنید تا بار علمی تاپیک کاملتر شه

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

دقیقا ...
    احتمالا این دقیقا استریم شامل این قسمت هم میشه:
    "من که 1/100 اقای stream هم اطلاعات ندارم "

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

ای بابا کلی باید ویرایش کنم

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

آخه اون بیاد این حرفارو ببینه چه حالی میشه آخه ترور شخصیت کردین اونطرفو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من نمیدونم چرا پست های منو مدیر ها پاک کردن
    من به کسی بی احترامی نکردم اگر هم بی احترامی بوده به شرکت ati بوده که اون هم وکیل وصی نمیخواد با زم میگم
    ati رو باید درش رو گل گرفت
    همون amd اومد و نجاتش داد وگرنه از ورشکستگی الان تو کاسه توالت هم نبود

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوست عزیز.
    لطفا حرف هایی که میزنید به طور محترمانه + علمی به همراه مدرک و دلیل علمی باشه.
    استفاده از الفاظ همانند:
    مون amd اومد و نجاتش داد وگرنه از ورشکستگی الان تو کاسه توالت هم نبود
    فکر نمیکنم گفتنش بدون مدرک در تاپیک هایی که بحث های علمی صورت میگیره درست و صحیح باشه.

پ.ن:با توجه به صحبت هایی که در تاپیک شد میشه یک جمع بندی به همراه ویرایش داشته باشیم که به صورت یک مقاله در تاپیک قرار بگیره.

در رابطه با موتور که AGEIA PhysX شرکت NVIDIA اینرو باید گفت که امروزه استفاده از این تکنولوژی در Game ها نسبت به قبل خیلی کمتر مشاهد میشه.

موفق باشید.

10. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی از کاربران تو همین تاپیک گفته بود که انویدیا جز فیزیکس چی بیشتر داره؟
    منم اومدم گفتم 3D Vision هم داره خو...
    بعد پستم دیلیت شد
    واقعا خودم خجالت کشیدم چه توهینای شرم آوری کردم وااااااای =)))))))))))))))

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

یه باره دیگه یه باره دیگه
    بله شما درست میگید!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی همانطور که wikipedia گفته!physx در xbox360 و ps3 استفاده شده!!درسته؟؟
    بعد بازی مگه میشه اصلا physics نداشته باشه؟من اینجوری احساس میکنم که اگه خرابی تو یک بازی به چشمت اومد من میگم قطعا از physx استفاده شده.مثلا شما COD و battelfield مقایسه کنید خرابی battelfiled خیلی بهتر از COD و به همین دلیل من میگم physx داره.من یادمه که وقتی battelfiled نصب کردم physx هم نصب شد همراهش.واسه همینم توی xbox و ps3 میبنی خرابیش با pc فرقی نداره!!اینو من میگم physx در دله بازیه!!!فکر کنم الان منظور منو فهمیده باشید.
    قربون شما.

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

راستی برنامه دیگه ای نیست که برای ati بتونه کار فیزکس رو انجام بده؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •