خب جواب جدید اووردم
نه من هم فرمایش شما رو رد نکردم !!! شما اگر دقت کنید من در بحث ام گفتم که دستورات physx nvidia طوری طراحی شدن که برای cpu اونارو چند thread نمی تونه انجام بده!!!اینکه ati پتانسیل نادره یعنی اینکه دستورات physx توسط ati قابل پردازش نیستند و فقط سیمولیت میشن تا cpu اونهارو حساب کنه !! چون دستورات physx توسط الگوریتم هایی که برای cpu تعریف شده به عنوان Multi thread به حساب نمیان پس فقط یک هسته cpu اونارو محاسبه میکنه !!! و پردازش موازی انجام نمیشه!!بعد کارت گرافیک تو این مدت منتظر cpu میمونه چون بازم هم کارت گرافیک و cpu همزمان کار نمیکنند.اون تعداد هسته هایی که شما گفتید برای گرافیک کارت هست که همون cuda پروسسور توی nvidia هستش.اینکه قدرت این دو را باهم مقایسه کاره اشتباهی هستش درسته که جفتشون پروسسور هستن کلا مبنای کارشون فرق داره !!! اما اگه شما dirt 2 نگاه کنید physx اونو با direct compute 5 نوشتن !! محاسبا فقط از طریق gpu انجام نمیشه بلکه cpu هم کمک میکنه اما دستورات برای cpu آشنا هستن و چون تکنولوژی direct compute 5 کاری میکنه که cpu و gpu به صورت parallel یا موازی عمل کنند واسه همین گلوگاه ایجاد نمیشه و صد البته دستورات هم multi thread i هستن.واسه همین شما بین 6 هسته amd با 4 هسته ای با 2 هسته ای فرق احساس میکنید.
اینکه من بخوام هر چیزی و کامل باز کنم برای کاربران دردسر میشه چون هرچی بیشتر توضیح بدم ابهامات بیشتر میشه اونوقت من باید بیام بشینم assembly توضیح بدم و کلی چیزهای دیگه مهم نتیجه کار هستش برای اکثر کاربران و من کلی بنچ مارکهای دیگه از ati دارم تو این سایت کسی نگفت ati بده.اون bottelneck که شما گفتید من در جریانم چی میگید گفتم قدرت ati استفاده نمیشه حالا هرچی میخواد باشه ولی این physx برای ati نا آشناس توسط gpu حساب نمیشه و اکثر شرکت هام میدن nvidia طراحی کنه و اونم متناسب با معماریه خودش طرح میکنه تا رقیبشو بیشتر اذیت کنه.
این مقاله فقط برای اینه که بگه geforce برای physx بهتره.تا به الان.مثلا cpu 6هستهای بهتر از 4 یا 2 هسته ای اما وقتی تمام گیم ها بر این اساس طراحی میشن که بیشتر بار برای gpu هست ونه cpu این مهمه که قدرته هر هسته بیشتر باشه تا تعداد هسته ها.واسه همین بین core i5 750 و 1055 برای گیم همه 750 پیشنهاد میدن.حالا هر چند که 1055 6 تا داره و در پردازشهای Multi thread مثل encoding بهتر عمل میکنه.
در کل بازم میگم که شما کل سایت نگاه ببین من گفتم که ati بدرد نخوره؟؟؟این بنچ مارک ها میگن ati برای physx خوب نیست.اگه physx میخوای grforce حالا چه نامردی باشه یا نه (منظور نوع پردازش این کار ) فعلا اینجوریه !!
ایول من اونطرف چه کارشناسی شدم هاااا
.gif)
آقا آخر کار اونطرفم خودمو لو میدم نگران نباشید
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
ای بابا ایشونم وارد بحث شدن
.gif)
بچه ها دس به کار شین مثله اینکه حرفاش قابله قبوله
physx کلا به یکسری قسمت هایی بازی گفته میشه که مهترین اونها برای ما گیمر ها در یک گیم first person که به چشم میاد خرابیه!!شما در battelfiled تخریب یا انفجار ندیدید؟؟؟اینها چیه اسمش ؟؟وقتی میگم در دل بازی قرار داره یهنی در طراحی موتوری که برای بازی استفاده کرده بودند ازین دستورات منتها به فرم دیگه ای استفاده کردند.لازم میدونم بگم که طراحی دستورات physx برای شرکت انودیاس مثل طراحی یکسری الگوریتم ها برای cpu که شرکت IBM طراحی کرده و بقیه هم استفاده میکنند.شما وقتی crysis یا همین dirt 2 رو نصب می کنید باید Phyx بروی کامپیوترتون نصب باشه تا از physx بازی استفاده بشه!!والا ران نمیشه.حتی توی بازی bionic commando اگه اشتباه نکنم بود! crysis 1 انفجار و تخریب های بسیار عالی داشت بطوری که هر ماشین یا خونه هر بار که بهش تیر به یک فرم تخریب میشد که این نشون از دستورات physx بسیار قوی میده.اگه بخوان اینو ببرن تو طراحی خود engine یعنی عین cod خرابی تو دل بازی باشه اولا طراحی موتور خیلی سخت و طولانی میشه.ثانیا فرقی بین xobox ,ps3 و pc نیست!!که به نظر من این یک افت برای crytek حساب میشه.پس قطعا دستورات physx جداگانه نوشته میشه عین همون dirt یا crysis 1 و خوب میدونیم این تکنولوژی ماله Nvidia هستش پس از استاندارهای اون پیروی میکنه.اما به نظر من بازم این physx توسط nvidia ساخته میشه به طور انحصاری چون میخواد قدرت جدید کارتهای سری 5 به رخ بکشه و به نظرم فرصت ازین بهتر که روی crysis که بهترین بازی هس از لحاظ گرافیک اونو نشون بده.