LG KM900 Arena
خودم در به در دنبالش هستم و فعلا تو بازار نیست و باید منتظر بار جدید باشم ، قیمتش هم دور و بر 220-230 هست
امکانات خیلی خوبی هم داره و بسیار شیک و خوش دست و سبک هست .
LG KM900 Arena
خودم در به در دنبالش هستم و فعلا تو بازار نیست و باید منتظر بار جدید باشم ، قیمتش هم دور و بر 220-230 هست
امکانات خیلی خوبی هم داره و بسیار شیک و خوش دست و سبک هست .
داداش این ال جیه که خیلی خفنه ولی روی 2700 و w 902 با توجه به قیمتشون فک کن.خیلی ارزون ترند!
در کل شما باید از بین برندهای موتورولا و نوکیا یک مدل انتخاب کنی که خیلی مقاومتر از بقیه مارکها هستن/
پیشنهاد ویژه من هم که یکی از دوستان در بالا گفت موتورولا دیفای هست motorola defy
اولین گوشی مقاوم آندروید جهان /
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این موتورولا که لینکش رو دادید گوشیه خوبیه ولی فکر نمیکنم مناسب من باشه....من اگه تو این فرم گوشی بخوام که گوشیه خودم خیلی سر تره...من دنبال یه چیز جمع و جور میگردم
اقا نوکیا از این مدلا نداره؟؟؟
با همین مشخصات که من میخوام؟؟؟
ایول واقعن این ال جیه تاچه؟
دیگه توی تاچها ضربه خور چی از این بهتر؟
خدا کنه مثل C2-00 مافیا بازی نشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1 سال و نیم از عرضه اش میگذره-گارانتی دار240کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاش فيلمش بود
گوشيه خوبيه
ولي يه كم قديميه
برادر من تا همين يك ماه پيش اين گوشي رو داشت
بهش نميومد اينقدر محكم باشه
ولي صفحه با كيفيتي داشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم دنبالش هستم و نو پیدا کنم میخرم ، تو بازار تهران نوی این گوشی نیست و مگر توی انبار یدونه مونده باشه داشته باشن ، باید منتظر بار جدید باشیم ، با قیمتی گه این گوشی و امکانات و بدنه بسیار محکمی که داره جزو برترین گوشی های جاوا هست .
فکر میکنم بهترین گزینه همون سونی اریکسون باشه...البته باید مدل های بیشتری هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)