تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 35 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

New Wallpaper

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اطلاعاتی از Pre order نسخه Collector’s Edition بازی Uncharted 3: Drake's Deception مشخص شد.

Sony مشخصات Collector’s Edition این بازی را مشخص کرد و همچنین مزایایی که با خرید از بعضی از فروشندگان آمریکای شمالی به شما داده میشود را نیز ذکر کرد.
    Collector’s Edition بازی،با قیمت 99.99$ به فروش میرسد،این نسخه شامل مجسمه Nathan Drake، سگک کمربند Drake, حلقه / انگشتر Drake و یک کتاب در مورد داستان بازی میباشد.

نسخه ی معمولی Uncharted 3: Drake's Deception در صورت Pre-order شامل موارد زیر میباشد:

• از Best Buy: با خرید از این فروشگاه،خون شما در بازی سریع تر کامل میشود.
    • از Amazon : با خرید از این فروشگاه، شما با پرتاب کردن 1 نارنجک،در حقیقت نارنجکی با قدرت 3 برابر پرتاپ کرده اید،میتوانید گروهی از دشمنان را با مواد منفجره ی متعدد از بین ببرید،ظرفیت خشاب اسلحه های شما افزایش یافته و شما دیرتر نیاز به reload دارید.
    • از Game Stop: با خرید از این فروشگاه، شما میتوانید به چند موجود که از زیر خاک به دشمنان حمله میکنند برای زمان محدودی بشوید.
    • از Walmart: با خرید از این فروشگاه،شما میتوانید بر روی ak47 خود،یک دوربین لیزدار بیفزایید که مکان و تارگتی که شما نشانه میگیرد را به هم تیمی های شما نشان میدهد.
    • خرید از دیگر فروشگاه ها: Avatar + Theme این بازی

Uncharted 3 در تاریخ 1 نوامبر،منتشر خواهد شد.

منبع:
    VG247.COM (VG247 ENGLISH)
    کپی رایت در سایت های فارسی زبان و عرب:
    VG247 FARSI (VGF247.COM / FA.VG247.COM)

Last edited by gap; 02-06-2011 at 20:16.

4. 7 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

Trailer E3

• Codec:XVID
    • Length:2 minutes 22 seconds
    • Format:640 x 360
    • FPS: 29.971 fps
    • Size: 37.3 MB

کد:

• Format:1280 x 720
    • FPS: 29.97 fps
    • Size: 98.55 MB

کد:

• Format:1280 x 720
    • FPS: 43.0664 fps
    • Size: 107.39 MB

کد:

6. 6 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گفتگویی بین کارگردان بازی صورت گرفته که اگر وقت فرصت بده ترجمه می کنم نده هم که نمیکنم.
    تصاویر بازی رو ببینید چندتاشون مربوط میشه به E3 اون خانم پیر هم که مثل این که یه همکار همچین خشن داره کنارش.

8. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب بتای بازی هم اومده...که توش میتونین چندتا مپ مولتی پلیر رو بازی کنید و البته بخش coop هم داره.حجمشم حدود 1.6 گیگ هستش و واسه همه ریجنها هم آزاد..... .
    یکی دانلود کنه بازی کنه بیاد بگه ببینیم این خارجکیها حرفاشون راسته؟
    .
    .
    .
    .

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من دان کردم بازی هم کردم یه 2 ساعتی گرافیک که مثل همیشه خیلی خوبه . نورپردازی واقعا عالیه
    ولی من خودم به شخصه Uncharted رو به خاطر Singleـش دوست دارم این آنلاینش زیاد حال نمیده بهم حالا حس توضیح نیست میرم به طور عمیق بازی میکنم میام توضیبح میدم : دی
    ها راستی یادم رفت موقع بازی 2 بار کنسول فریز شد به طور کامل چند بار میزد DC شدی اما به خود Network وصل بودم کلا نمود مارو : دی
    امروز که بازی کردم فقط مُردم اصلا نتونستم مثل آدم بازی کنم حالا نمیدونم مشکل از منه یا واقعا فرق کرده با U2 ! این کُند شدن راه رفتن و با LS دویدن هم اصلا خوب نیست به نظرم حداقل برای من اینجوری بود . مثل ماشینی که ریپ میزنه خاموش روشن میشه منم هِی میدوئم راه میرم قطع و وصل میشه نمیدونم چرا خلاصه اینکه کلا باید زیاد بازی کنم دستم بیاد بعد نظر بدم در مورد همه چی فعلا خوب بوده
    اینارو رفتم تو اون فروم یادم اومد : دی
    در کل فکر کنم که گیم پلی با U2 فرق کرده من که اصلا بهش عادت نداشتم !
    یه چیزای دیگم میخواستم بگم یادم رفت : دی
    Last edited by resident_evil; 29-06-2011 at 12:48.

12. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بیشتر بازی کردم گرم شدم شدیدا فاز داد فقط بعضی وقت گلوله ها با تاخیر به دشمن برخورد میکنن که 100% از خودم است مشکل کلا بیشتر بازی کردم عادت کردم اون مشکل دویدن هم داره کم کم حل میشه و به اونم تقریبا عادت کردم . گیم پلی خیلی خوبه میچسبه اساسی . گرافیک بازی به نظر من پیشرفت خاصی نکرده البته خیلی توجه نکردم بهش . البته به نظر من U2 اینقدر عالی بود که دیگه جای یه پیشرفت فوق العاده رو نداره . کلا تا اینجا همه چیز عالی بوده ولی من به شخصه قسمت Single بازی رو خیلی بیشتر دوست دارم از آنلاین و شدیدا منتظر 11.11.11 هستیم اما ازین بتا هم داریم به شدت لذت میبریم . قابلیت های خوبی به بازی اضافه شده میتونین پول جمع کنین و چیزای مختلف برای خودتون یا اسلحه بخرین . مثلا سریعتر Reload کردن یا بیشتر شدن انفجار نارنجک و یا بیشتر شدن سرعتتون و ازین چیرا . اسلحه رو هم میشه کاستومایز کرد . مثلا خشاب اضافی و ازین چیزا . راه های مختلفی برای پول درآوردن هست و از مدل های مختلف کشتن گرفته تا پیدا کردن گنج هایی در بازی که هر کدوم یه مقداری پول میده . از 50$ تا 10000$ . یه قسمت داره کخه توضیح داده هر کاری چقدر پول میده . شروع بازی در هر مپ و با هر گروه متفاوت هستش . مثلا تو یه مپ اول توی هواپیمای در حال حرکت هستین چند دقیقه اونجا مبارزه میکنین بعد هواپیما پرواز میکنه و وارد یه محیط دیگه میشین . آخرشم که هر گروهی ببره یه بلایی سر گروه مقابل میاره . دستگیر کردن یا زدن یا فراری دادن . سرورهای بازی هم خیلی خوبن البته غیر از اون ساعات اولیه که گند زده بودن . کلا خیلی خوبه هرکی میتونه از دست نده

14. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

این کُند شدن راه رفتن و با LS دویدن هم اصلا خوب نیست
    تاثیر streets of rageئه نویدی: دی
    هی گفتم بازی نکنیم توقعمون از انیمیشن بازیا بالا میره گوش نکردی

ولی جدا من باش حال کردم...اتفاقا من با قبلی که هی عین تِخرمه ها استارت میزد زیاد حال نمیکردم...

الان یه دوساعتی بازیدم...البته فقط co-op چون بقیه را دوساعت طول میکشید تا پلیر پیدا کنه...اما این یکی فقط بغیر خودت دو نفر باس بجوره.

یه ایراد بزرگ که این بتا داره اینه که سمت راست گوشه تصویر منوی بازی مدام تریلرا بازیو پخش میکنه نمیگه ملت حجمشونو از تو جوب نیاوردن: دی

گرافیک دست نخورده و همونه. ولی هنوزم جواب میده و یه سروگردن از خیلی بازیها بالاتره... مپ جنگلش خیلی جذاب تره و سوراخ سمبه هاشم بیشتره...

گیم پلیشم شدید سرگرم کنندس و این مد survive که بازی کردم باحال بود البته به پای horde نمیرسه من دو رو فقط سینگل زدم و قسمت نشد مولتیشو امتحان کنم ولی اینو که بازی کردم حس میکنم اگر بخوایم مقایسه کنیم یه ترکیبی از مولتیه gears و gta IV و گیم پلی سینگل خوده آنچارتد: دی در کل مولتیش جواب میده و فانه بخصوص که آپگریدهای متنوعی هم داره و همین باعث میشه سعی کنی همه رو باز کنی و قابلیت های جدید به خودت و اسلحه هات اضافه کنی...

+
    جا داره همینجا از نوید که تشویقم کرد تا دانلودش کنم تشکر کنم با اینکه یه روزه کاری وقت برد ولی ارزید: دی

16. 4 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من دو رو فقط سینگل زدم و قسمت نشد مولتیشو امتحان کنم ولی اینو که بازی کردم حس میکنم اگر بخوایم مقایسه کنیم یه ترکیبی از مولتیه gears و gta IV و گیم پلی سینگل خوده آنچارتد: دی در کل مولتیش جواب میده
    مولتی قسمت دومش یه جورایی زیادی جذاب بود هر موقع میرفتم تو اون اولا زودی هدشاتم میکردن
    تا این که به مرور لولام رفت بالا یادمه یه بار یکی بود لولش خیلی بالا بود یه جوری زدمش خودشم مات مونده بود...

ولی جدا من باش حال کردم...اتفاقا من با قبلی که هی عین تِخرمه ها استارت میزد زیاد حال نمیکردم...
    حالا هی ایراد بگردید پیدا کنید...

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا از گیم پلی انلاین زیاد تعریف شده(یعنی طرفداراشو راضی کرده)......ولی یه چیزی که اکثر این خارجیها و طرفدارای بازی هم گفتن پیشرفت کم گرافیک هستش.

که البته طبیعیه چون انچارتد2 به حدی گرافیکش خوب بود که شماره 3 رو نشه خیلی زیاد تغییرش داد یکی هم اینکه فک کنم اکثر صحنه های زیبای گرافیکی رو تو این بازی در بخش داستانی خواهیم دید ...شن...اب ..اتش و ..... .
    .
    .

19. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •