تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: ریزش موی شدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    هر مارك شامپو و هر چي اشغال پاشغالي كه دكترا تجويز ميكنند رو من استفاده كردم.اول اين كه 5 ساله بيماري پوست سر گرفتم.چرا :چون يك ريزش موي ساده داشتم .حساس بودم رفتم پيش دكتر كه با خوردن به حساب بهترين قرصاي ضد ريزش خوبم كنه كه همون 5 ساله پيش اين دكتر نادون بيچارم كرد .سرم به شدت چرب شد.جوش ميزد.ريزش 2 برابر .از خودم بدم ميومد.سرم حساس شد تا اينكه عفونت كرد (قارچ.درماتيك سبوره:خدا نسيب هيچ كس نكنه خيلي بيماريه بديه.خيلي مراقب باشيد)نزديك 2 ميليون خرج كردم(پيش دكتراي زيادي رفتم .ماهي چند بار دارو ميگرفتم .و پيش دكتراي مختلف.يك دفترچه بيمه ي كامل پر كردم) هزار بار نظر ونياز .5 ساله كه موهام رو ماشين ميكنم.3 ساله دانشجوييم با سر ماشين شده ميرفتم دانشگا (خودم خجالت ميكشيدم .حتي مهموني ها. روم نبود برم) اينا رو گفتم كه حواست رو جمع كني. به نظر من اصلا قرص نخوريد (كه مثل من ميشي)همين هفته پيش 100 تومن خرج كردم.
    شامپپو هاي خارجي بگير كه معتبر هستن.ايراني اصلا(اگه سرت با شامپو هاي صحت سازگار هست اونا بد نيستا)
    من فوليكا زدم .اشغال بود .
    هد شولدر بي خود بود
    الپسين به همراه تونيك هاش نسبتا خوب بودن
    هگور جالب نبود
    اما خدا رو شكر الان دارم خوب ميشم.شامپو هايي كه جديدا گرفتم محصول كلوران هست .خيلي معتبرا.
    يه هفته اي شامپو( مورد صحت) ميزدم خيلي جالب بود موهام شرو ع به رويش مجدد كرد ولي گذاشتمش كنار الان ضد ريزش و ضد چربي كلوران ميزنم فوق العادس .سرم ضد ريزش تخصصي كلوران (43000)رو هم ميزنم .موهام داره در مياد و وضعيت پوستم خيلي بهتر شده خدا روشكر.
    ولي اين رو از رو تجربه ميگم اگه موهاتون رو ماشين كنيد بهتر جواب ميگيريد و مصرف شامپو هاتون كم ميشه.و هنگام شستشو فشار كمتري به مو وارد ميش

2. این کاربر از bingo1986a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت c20le's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان منم به شدت مشکل زیرش مو دارم.خیلی وقته میریزه و الان دیگه کم پشت شده.قبلا موهام خیلی فشرده و پر پشت بود الان دیگه این طور نیست و کم کم دارم کچل میشم.سن زیادی هم ندارم همش 20 سالمه.از قرص سولفات روی و ب کمپلکس استفاده کردم همراه با شامپوی سیر پرژک.ولی فایده ای نداره.اگه 2 روز موهامو نشورم بعد 2 روز موقع شستن اون قدر میریزه که میگم دیگه موهام تموم شد.
    بهم محلول ریوایوژن رو پیشنهاد دادن.نظر شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان منم به شدت مشکل زیرش مو دارم.خیلی وقته میریزه و الان دیگه کم پشت شده.قبلا موهام خیلی فشرده و پر پشت بود الان دیگه این طور نیست و کم کم دارم کچل میشم.سن زیادی هم ندارم همش 20 سالمه.از قرص سولفات روی و ب کمپلکس استفاده کردم همراه با شامپوی سیر پرژک.ولی فایده ای نداره.اگه 2 روز موهامو نشورم بعد 2 روز موقع شستن اون قدر میریزه که میگم دیگه موهام تموم شد.
    بهم محلول ریوایوژن رو پیشنهاد دادن.نظر شما چیه؟

سلام دوست عزیز
    منم دقیقا مشکل شمارو دارم..خیلی حس بدی میده..اعصاب نمیذاره واسه آدم
    بهتره اول دلیل ریزش رو ببینی چیه!!!
    تجربه:ب هر دکتری اعتماد نکن..من موهام خیلی خوب بود بیخودی حساس شدم رفتم پیش متخصص چندمحلول داد زدم بیچاره شدم
    چربی پوست سروریزش دوبرابر
    سعی کن اول دلیلشو پیدا کنی بعدم از کسانی ک نتیجه گرفتن کمک بگیر
    این دکترا تجویزشون همه مثه همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.دوست عزیز شما 20 سالتون هستش و معلومه ریزش ارثی مو شروع شده کلا ریزش ارثی از سن 18 شروع میشه تا 30 الی32 و حتی تا 35 نیز میره.
    کلا به غیر از فینستراید و ماینوکسیدیل داروی دیگری نداریم که واقعا تاثیر به سزایی داشته باشه.
    بقیه همش کشک هستن و الکی پول ریختن تو آشغال.
    در مورد فینستراید و ماینوکسیدیل هم تا آخر عمر باید مصرف بشن که اصلا توصیه نمیشه.
    یعنی خود ماینوکسیدیل و فینستراید به هیچ وجه نمیتونن موها رو مثل سابق کنن و فقط کمی جلوی ریزش رو میگیرن همین.اینم بگم با قطع مصرفشون تا 3 هفته دیگه همون آش و همون کاسه!!!
    متاسفانه به دلیل پیچیدگی مساله رویش مو و بحث ژنتیک فعلا درمان دارویی 100 درصد و همیشگی در نیومده.
    فقط و فقط راهش کاشت مو در سن بالای 30 سال هستش.بقیه راهها بازم میگم پول هدر کردنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام عزیزان، وقت شما بخیر.
    یک هفته پیش از روی وسوسه یک حماقتی کردم که واقعا پشیمون هستم!
    چند روز قبل، تبلیغ یک شامپوی ریزش مو رو در شبکه 4 صدا و سیما دیدم! اولا، هم قانع کننده صحبت می کردن، هم از طرفی شبکه رسمی مملکت هست و فکر این که بخوان دروغ تحویل مردُم کمی دور از انتظاره!
    در هر حال، بنده وسوسه شدم و این شامپو رو به مبلغ 285 تومن سفارش دادم!
    از این فروشگاه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم سایتش شناخته شده هست و تبلیغش رو زیاد دیدیم، هم شبکه رسمی تلویزیون ایران تائیدش کرده!!!با تمام این توضیحات، وقتی محصول به دست بنده رسید، واقعا از این کارم پشیمون شدم و جدا باورم نمی شه که این بسته بخواد بهم کمکی بکنه!!!!
    واقعا نمی دونم چرا این کار رو کردم و الآن موندم چطور امکان داره این محصول جلوی ریزش مو رو بگیره و رویش مجدد رو انجام بده!!!!
    نظر شما چیه؟
    واقعا فکر می کنید نتیجه بخش هست؟؟؟
    یعنی شبکه رسمی مملکت هم بدون هیچ تحقیقی دروغ تحویل مردم می ده؟؟؟
    به راستی که موندم توش! حتی یک درصد احتمال نمی دن جواب بده!!!
    اسم شامپو و توتیک ARAS CARE هست!
    این هم عکسش...

واقعا از خودم تعجب می کنم چرا این کار رو کردم!!!!
    اگر جواب نده، کی پاسخگو خواهد بود!!!! صدا و سیما؟؟؟ سایت 5040؟؟؟
    موندم توش...

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ریزش موی ارثی تا چ سنی ممکنه خودشو نشون بده؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ریزش موی ارثی تا چ سنی ممکنه خودشو نشون بده؟
    آمار به این صورت هست:30 درصد تا 30 سالگی؛50درصد تا 50 سالگی و 80 درصد تا 70 سالگی

9. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 0reza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ممنون میشم دوستات در این ادرس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من راهنمایی کنن. واقعا بهش نیاز دارم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •