تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مقایسه Intel I5 750 و AMD Phenom II X6 1055t

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    متاسفانه فقط ملاکمون مقایسه بین دو پردازنده هست و چیزی رو که از یاد می بریم کاربرد و عملکرد پردازنده ها تو نرم افزارهای مختلف هست
    مسلما برای کسی که بیشتر استفاده اش بازی و کارهای عمومی دیگه هست i5 750 گزینه مناسبتری هست ولی برای کسانی که استفاده اشون مختص به نرم افزارهای سنگینی هست مثل مونتاژ و رندرینگ و... که به تعداد هسته ها بیشتر احتیاج دارند تا فرکانس 1050T انتخاب ایده آل تری هست
    هر کدوم جایگاه و استفاده خودشون رو دارند و نمیشه از میان این 2 تا یکی رو انتخاب کرد...
    پس سوکت چی آینده ی سوکت am3 خیلی بهتر از 1156 هست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینقدر در گیر آینده شدین حال رو فراموش کردین دوستان.
    به نظرم 99 درصد کاربر ها سیستم میخرن و بعد چند سال یک سیستم کاملا جدید میخرن. اصلا ارتقا برای عموم مردم جای بحث نداره. شاید در حد اضافه کردن چند گیگ رم. یا عوض کردن گرافیک.
    خیل دارین وسواس به خرج میدین.
    بابک خان یه چیزی رو یادشون رفت در پست 13
    همونطور که قبلا هم بارها عرض کردم برای نرم افزارهای مونتاژ و Encoding هسته واقعی بیشتر خودشو نشون میده بطوریکه از 3 تا تست تو دو تاش 1055T بهتر از Core i5 750 عمل کرده و برای کسانی که بیشتر از این نرم افزار ها استفاده می کنند گزینه مناسبتری هست
    اونم این چارت ها هست. برای میکس و مونتاژ توی این مملکت برنامه های پریمیر و افتر افکت هست. بیشتر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی افتر افکت 760 بهتر عمل کرده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی پریمیر 760 رو نداریم تو چارت به جاش 750 رو داریم که خیلی به ای ام دی 1055 نزدیکه.
    به نظرم در هر صورت 760 توی عم رده ها بهتره. در حال حاضر.
    میگن به گذشته فکر کن درس بگیر.(AMD مشکلاتی داشت)
    توی حال زندگی کن (انتل بهتره)
    به آنده نگاه کن (همشون منقرض میشن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    ما از سر كار كه برگشتيم , خواستيم يك مشاركتي داشته باشيم (چون خودم همين پردازند 1055Tرو روي سيستمم در نظر گرفتيم , منتها براي ميكس و منتاژ تا گيم) كه ظاهرا Ultra_Black از همه جوانب همه چيز رو اشو و لاش كرده يك كاسه اش هم براي ما نذاشتن
    به هر حال اگه اين دو پردازنده بخواد براي كارهاي ميكس و منتاژ استفاده بشه كه زياى برتري محسوسي نسبت به هم ندارن , ولي اينكه كه تعدادي برتري 1055t رو به i5 750 در دو سال اينده براي بازي ملاك انتخاب قرار ميدن , قبول همچين طرز فكري واقعا مشكله (مگر اينكه توي اين دو سال همين مقدار كارايي براش قابل قبول باشه و بخواد در اينده بيشتر بهره ببره ).
    چون من خودم هم اين پردازنده رو اصلا براي گيم انتخاب نكردم.
    اگر ملاك كار شما در درجه اول گيمه كه بريد سراغ i5 750
    اين چه كاريه كه بخواهي دو سال از عملكرد كارت بزني و منتظر اين بموني كه بعد دو سال 1055t گوي سبقت رو از i5 750 بگيره
    اين راهكار رو من زماني مناسب ميبينم كه قيمت نجومي باشه يا متوسط هم باشه
    چون توي اين دو سال كلي پردازنده و مادربرد افت قيمت پيدا ميكنه , شما تو اين مدت بايد از پردازنده با كارايي كه ازش لازم داريد بيشترين استفاده رو ببريد , بعد دو سال با cpu يي كه به كارتون مياد جايگزين كنيد(يعني با فروختن برد و cpu و يه خورده هزينه كوچولو , حالا بعد دو سال دوباره بهترين كارايي رو براي كارت داري).

موفق باشيد

4. 3 کاربر از smile-paul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظر من با این مصرف زباد amd که بری 1055 حدود 140 وات هستش اصلا صرف نمی کنه . 750 با این که از 1055 و 965 قویتره مصرفش از 95 وات بیشتر نیست

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •