تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: راهنمایی در مورد ساخت سی دی multi boot

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام احمد جان آقا دستت درد نکنه خیلی کمک بزرگی به من کردی تقریبا مشکلاتم حل شده لینوکس هم درست شد
    راستی چه جوری میتونم رنگ لودر رو عوض کنم
    حالا مونده ویندوز xp و 7 رو بریزم من ویندوز xp سیدی شو دارم نمیخواد تبدیل به iso کنم سون رو چی ممنون میشم راهنمایی آخری رو به ما بگی
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ویندوز xp رو که قبلا گفتم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویستا و 7 با bootmgr بوت میشوند(چه روی سی دی چه روی هارد) :
    کد:

گزینه --force یک آپشن احتیاطی است و معمولا به آن نیازی نیست.
    اگر پست قبلی رو خونده باشید لینک دانلود ایمیج بوتیبل grub4dos رو گذاشتم که منو رنگیه.بالای فایل menu.lst
    میتونید رنگها رو تغییر بدید.فقط فرمتی که رنگها نوشته شدند رعایت بشه.اسامی رنگها باید وارد بشه.مثلا magenta,cyan,yellow و غیرو.

3. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ویندوز xp رو که قبلا گفتم :
    کد:

ویستا و 7 با bootmgr بوت میشوند(چه روی سی دی چه روی هارد) :
    کد:

گزینه --force یک آپشن احتیاطی است و معمولا به آن نیازی نیست.
    اگر پست قبلی رو خونده باشید لینک دانلود ایمیج بوتیبل grub4dos رو گذاشتم که منو رنگیه.بالای فایل menu.lst
    میتونید رنگها رو تغییر بدید.فقط فرمتی که رنگها نوشته شدند رعایت بشه.اسامی رنگها باید وارد بشه.مثلا magenta,cyan,yellow و غیرو.
    ممنون از پاسخت ولی یه سوال دیگه چجوری میتونم ویندوز xp رو بدون سریال نصب کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام آقا احمد خدایی خیلی آقایی کردی در حق ما همیشه دعات میکنم اگه شما راهنمایی نکرده بودی هنوز تو نرم افزار کذایی magic iso مونده بودم دستت درد نکنه
    چند تا سوال واسه پیشم اومده ممنون میشم راهنماییم کنی
    1-چجوری دیسک نجات کسپر رو اضافه کنم وقتی به وسیله دستور find --set root میزنم ارور میده میگه نمیتونه لود بکنه راستی راهی برای اضافه کردن اپدیت دستی وجود داره
    2-من با لودر هایرن کار میکنم میخوام اون نوشته ای که درست بالای همه ی بوت ها نوشته رو عوض کنم منظورم hiren 10
    اینم عکسش
    کد:
    3-اینه که اینهمه بوت تو یه dvd ریختم مشکلی از لحاظ نصب برنامه منظورم وین xp و ... پیش نمیاره ؟
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر شما داخل ایمیج کسپر رو نگاه میکردید احتمالا سوال نمیکردید شما باید محتویات ایمیج رو اکسترکت کنید و :
    کد:
    برای آپدیت هم باید محتویات پوشه bases رو بروز کنید که باید آنتی ویروس نصب باشه،البته یه کلک رشتی هم میشه زد که به صورت کلی داخل ماشین مجازی شما آپدیت رو انجام میدید و کل فایلها رو میریزی رو یه پارتیشن هارد مجازی و ... این تاپیک میتونه کمک کننده باشه (ریزش رو خودت باید تلاش کنی در بیاری) :
    کد:
    برای تعویض hiren 10 شما باید فایل grldr رو باینری ادیت کنی و اون نوشته رو جایگزین کنی فقط نباید طول فایل تغییر کنه.چون آفستهای مشخصی باید حفظ بشه.winhex بهترین نرم افزاره.

معمولا هیچ مشکلی با وجود چندین نرم افزار در یک سی دی مولتی بوت بوجود نمیاد فقط فایلها نباید هم نام باشند یا مثلا نمیشه ویندوزهای هم خانواده رو با هم روی یک دی وی دی ریخت مثلا xp , 2003 هم خانوادن یا Vista , 7 هم همینطور البته در عالم کامپیوتر کار نشد نداره ولی دیگه یکم پیچیده میشه و نیاز به ه ک و تغییر فایل bootmgr و ... پیدا میشه که باید تو سایت reboot.pro دنبالش بگردی.

وقتی با مسئله مهمی مثل بوت کار میکنی باید به صورت حرفه ای با ماشینهای مجازی کار کنی.معمولا نتایج ماشینهای مجازی و سخت افزار حقیقی عینا مشابه هستند.vmware و virtualbox بهترین گزینه ها هستند.به شخصه با virtualbox کار میکنم که از سایت softpedia میتونی دانلود کنی.

نصب xp بدون سریال با نرم افزار nlite که البته میتونه همه چیز رو اتومات کنه و نه فقط سریال.
    Last edited by Ahmad24; 25-01-2011 at 17:08.

7. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ممنون آقا احسان کمک بزرگی کردی به من
    من با vmware کار میکنم
    حتما جوابشو میگم بازم خیلیییییییییییییییییییییی ممنون دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام آقا احمد فایل gldr رو با ادیتور خود هایرن عوض کردم ولی نشد نمیدونم چرا همون نوشته قبلی میاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آقا احمد شرمنده سوال های من تمومی نداره ولی به مشکل دوباره خوردم اونم اینه که
    بوت erd پوشه I368 داره و هم ویندوز xp I368 داره سعی کردم با ادیتور اسم پوشه I368 در بوت erd رو عوض کنم ولی ارور میده
    میشه یه راهنمایی کنی
    ممنون از پاسخت

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این فابل رو دانلود کنین.ایمیج بوتیبل grub4dos هست حدود 800 کیلوبایت و ببینید نوشته hiren 10 جاش چیه:
    کد:

با همون روشی که گفتم عمل کنید.
    اگر erd دارای پوشه I386 هست یعنی از WinPE به عنوان سیستم عامل استفاده میکنه.یعنی XP زنده.
    تنها راه ه ک فایل setupldr.bin در erd است یعنی اسم i386 به یه اسم دیگه تبدیل بشه مثلا ierd و تغییر نام این پوشه.سایت reboot.pro رو بوسیله مترجم گوگل باز کنید و سرچ کنید.مطلب زیاده.باید با آزمون و خطا سعی کنید تا به نتیجه برسید.

12. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[QUOTE=Ahmad24;5780508]ببینید سی دی هایرن با grub بوتیبل شده و براحتی میتوانید از همان استفاده کنید.
    یک کپی از ایمیج هایرن بگیرید و آنرا با ایمیج ادیتور(مثلا Ultraiso) باز کنید.کل فایلها و پوشه های سی دی زنده XP یا سی دی نصب آن را به درون فایل ایمیج وارد کنید.در درون پوشه HBCD فایلی به نام menu.lst وجود دارد که آنرا به HBCD.lst تغییر نام دهید.یک فایل جدید با نام menu.lst بر روی دسکتاپ ایجاد و درون آن خطوط زیر را وارد کنید:
    کد:
    این فایل را به درون پوشه HBCD در ایمیج ادیتور بکشید و رها کنید.پس از بوت چنین چیزی میبینید :

اضافه کردن بقیه موارد نیز به همین صورت است فقط دستورات فرق دارند.مثلا برای مینی لینوکس در هایرن این دستورات بکار میرورد :
    کد:
    خط find --set-root /HBCD/linux صرفا جنبه احتیاطی دارد و معمولا به آن نیازی نیست.

من یک فلش USB بوتیبل شخصی دارم که نمایی از آن در زیر مشاهده میشود :

البته حدود 6 ماه است آنرا بروز نکرده ام.در این فلش موارد زیر وجود دارد :
    * ویندوز XP زنده کاملا شخصی سازی شده بر مبنای XPE
    *ویندوز 7 زنده بر مبنای WinPE3
    آنتی ویروسهای زنده کسپراسکای و بیت دیفندر بر مبنای لینوکس
    سی دی های راه انداز هایرن و التیمیت
    2 سیستم لینوکس زنده نیمبلکس و DSL
    دیسک نجات لینوکس
    کوچکترین سیستم عامل گرافیکی جهان(کاری از باهوشترین مردم دنیا یعنی روسها)
    داس مایکروسافت(Pure Dos) جهت اموری مثل آپدیت بایوس
    یک سیستم داس ویژه و شخصی شده.[OTE=Ahmad24;5780508]

آقا احمد به خدا دیگه آخرین سواله دیگه مزاحم شما نمیشم
    به حرف شما گوش دادم و رفتم سایت reboot.pro ولی اونها هم به نتیجه ای نرسیده بودن بنده با ادیتور هم امتحان کردم و هر پی i386 بود رو تغییر دادم ولی درست نشده میشه راهنمایی آخر رو به من بکنید خدا عمرت بده
    دستت درد نکنه
    خیلی گلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •