تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: نقد و برسی مختصر کارتهایه hd6970 و hd6950 در dx11

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[QUOTE=Erfan.;5702110]

ببخشید اینا بازی های DX 11 نیستن ؟؟؟

اون بنچمارک برای Tomshardware بود ...این هم از سایت های دیگه :

خوب اینجور که بوش میاد فعلا رویه metro 2033 زوم کردیم و فعلا باقیه بازی هایه dx11 در نقشه پشمک هستن

اول از همه بریم سراغه hardocp ببنیم در چه شرایطی تست گرفته

we have played through the entire game on all video cards and have settled on the Chapter 4 – War "Outpost" level to use as our run-through.
    خوب همونطور که میبینید به طوره رندوم یکی از مراحله شروع به بازی کرده و با فرپس شروع به تست گیری کرده.

خوب اینجور تست گیری ها درشرایطه یکسان نیست و توسط نرم افزاره دیفالت بنچه خوده بازی تست گیری نشده .
    این سایت عادت داره بازی هارو در ماکسیمم ستینگ تست بگیره مثلا نمونه هایه زیرو ببنید

HardOCP تستهاش حداکثر تنظیم قابل بازی کردن را نشان میده
    مثلا این عددهای HD6970 بالاتر هست از GTX580 ولی یک نکته وجود داره برای GTX580 توی
    تنظیمات Apex برابر High هستش ولی برای HD6970 به کل خاموش هست در ضمن ATI از MLAA
    داره استفاده میکنه در حالیکه NVIDIA از AA واقعی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا اینکه برای این یکی ATI تنها از 4xAA + 16XAF استفاده کرده در حالیکه NVIDIA از 8XCSAA+TrMSAA + 16x AF
    داره استفاده میکنه

یا اینجا ATI داره از 8xMSAA + 16xAF اسافاده میکنه در حالیکه NVIDIA از 8xMSAA + 2xTRSAA + 16xAF
    داره استفاده میکنه

من همیشه برام این سوال هسا که چرا طرفدارهای AMD مرتب از این سایت مثال میزنند بدون اینکه
    ببینند هدف از تستهای این سایت چیه و میخواهد چی را نشان بده و یا شرایط گرفته شدن این تستها چی
    بوده
    خوب پس این هم از این

بریم سراغه بعدی

پسره گل اصلاریویو منو خوندی؟؟

یا همینجور چون دیدی اوضائ به نفع amd نیست سریع بنچارو ردیف کردی

این قسمتی از ریویو خودم

خوب حالا ببنیم در حالته رندمایزد و در یک مرحله خاص اونهم در شرایطه نامساوی عملکردشون چطوره

این تست رو hardware canucks در شرایطه زیر انجام داده

For this test we use a walkthrough and combat scene from The Bridge level which starts at the beginning of the level and lasts for about 3 minutes of walking, running and combat. Famerates are measured with FRAPS and Advanced PhysX is turned off.
    خوب این تست توسطه نرم افزاره بنچمارک گیر دیفالت ارائه شده انجام نشده و به صورته رندمایز در یکی از مراحله مترو با فرپس اندازه گیری شده

هرچند تسته legit چون همه کارتها در شرایطه یکسان بودن قابله استناد تره
    اما این هم برایه خودش بنچمارکه

تا اینجا کارش خوب بوده amd اما با اژدهایه اتشین و خشمناک کیلومترها فاصله داره.
    اینم از این

بریم سراغه بعدی

تا این جا که تست های Legit بو دار خودشونو نشون دادن
    از انجایی که تا الان فقط بلد بودید تست بزارید و خدا حافظی کنید من هم حرفتونو کاملا قبول میکنم

اون که بعله از اول بودار بود اصلا کلا تست هایه lostplanet و hawx 2 و battlfield bc2 و dirt 2 وکلا همه بو داربودن

اصلا اونا تست نیستن همشون باقالا هستن

با اجازه دوستمون Corei7_980X :

میگم تو صفحاته قبلو خوندی؟؟ داشتیم با هم بحث میکردیم

اینایی که گذاشتی فک نمیکنی چند پست قبل تر گذاشتم

این نقله قوله خودم

مثلا شما نرخه دمایی annand رو ببنید

حال برایه techspot هم مشاهده کنید

شما حقیقتو کدوم میدونید؟

خوب

حالا که شما دمارو گذاشتی اما تحلیل نکردی پسره گل

در تسته annand دمایه لوده 6970 کمتر از 570 هست اما در همین hardware canucks که من گذاشته بودم و شما الان پیداش کردین گذاشتین کاملا متناقضه(البته من annand روقبول دارم)

570 کاملا خنک تر از 6970 هست . اون اختلاف دمایی هم به خاطره بیس 22 سانتی گراد بودنه محیط تست گیری هاردویرکانوکس هست

بخشید شما روی Min FPS بازی میکنید ؟
    پسره گل min fps استبیلیتی یک کارتو نشون میده و هرچی به avg نزدیک تر باشه بهتره توضیحش مفصله من در چندین فروم دیگه به طوره کامل توضیح دادم

که معمولا techspot در زمینه بسیار شیطونه و از زمانه تسته mafia 2 من بهش انچنان اعتمادی ندارم.

نکته اخلاقی:

خوب ببنید به کجارسیدیم که و در ابتدا چی بود قضیه

همه انویدیا رو متهم میکردن که چرا معماری فرمی بدونه تغییر با فعال کردنه اخرین sm کردنش 580 ویک درجازد.بعد فرمودید این (شمارو نمیگم amd فن هارو میگم ) این amd با cayman که به اژدهایه سرخ معروف شد وجوده انویدیارو به چالش میکشه و سرتا پاشو اتیش میزنه.

حالا که همه چیز مشخص شده ما اونو در بحث هایه 480 و 570 و580 معماری 1 سال پیش شرکت میدیم

مجموع در چند بازی

amd بعد از 1 سال هم متاسفانه نتونست کاری بکنه

Last edited by ramincybran; 16-12-2010 at 21:13.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این سایت عادت داره بازی هارو در ماکسیمم ستینگ تست بگیره مثلا نمونه هایه زیرو ببنید
    خیر . اون در بخش اول Review ها هست و بنچی که من گذاشتم از تنظیمات کاملا برابره ...این هم صفحه خود سایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخرین بخش بنچمارک صفحه یه بخش به اسم Apples to Apples وجود داره که بازی ها با تنظیمات کاملا برابر تست میشن

از انجایی که تا الان فقط بلد بودید تست بزارید و خدا حافظی کنید من هم حرفتونو کاملا قبول میکنم
    در تمام پست های من توضیح وجود داره

اصلا اونا تست نیستن همشون باقالا هستن
    پس Avp . Civ 5 . Metro . Just Cause 2 چی هستن ؟ شما اصلا به بنچ ها ی دیگه نگاه نمیکنید ...

در تسته annand دمایه لوده 6970 کمتر از 570 هست اما در همین hardware canucks که من گذاشته بودم و شما الان پیداش کردین گذاشتین کاملا متناقضه(البته من annand روقبول دارم)
    من اون بنچ رو برای اون حرف شما که گفتی :

الان 6970 یخچاله و کور هایه اجر پزی شما 96 نه
    گذاشتم و هدفم 480 بود ... اول بببینید من چی گفتم بعد شروع به جدال کنید

پسره گل min fps استبیلیتی یک کارتو نشون میده و هرچی به avg نزدیک تر باشه بهتره توضیحش مفصله من در چندین فروم دیگه به طوره کامل توضیح دادم
    مگه چند دقیقه از وقت بازی کردن توی Min fps گذرونده میشه ؟؟؟ معمولا ثانیه ای هست

در ضمن شما گفتید به Xbitlabs اطمینان دارید فکر کنم به این ها هم باید داشته باشید :

لطفا با دقت ببینید و توجه کنید به چه صورته ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

خیر . اون در بخش اول Review ها هست و بنچی که من گذاشتم از تنظیمات کاملا برابره ...این هم صفحه خود سایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخرین بخش بنچمارک صفحه یه بخش به اسم Apples to Apples وجود داره که بازی ها با تنظیمات کاملا برابر تست میشن
    به من بگو فیزیک برایه 580 on یا off پسره خوب و جزئیات 5870 ایا در همون تست برابره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در تمام پست های من توضیح وجود داره
    بلههههههههههههههههههههههه هههههه

من اون بنچ رو برای اون حرف شما که گفتی :

گذاشتم و هدفم 480 بود ... اول بببینید من چی گفتم بعد شروع به جدال کنید
    پسره گل فاصلشون تویه کانوکس 10 درجه بود تو اونایه دیگه هم تقریبا همین قد اما نکته اینه که 570 تویه اتاند 88 درجه بود تویه کانوکس 73

خوب حالا کی خربزست؟؟
    کردن توی Min fps گذرونده میشه ؟؟؟ معمولا ثانیه ای هست
    پسره گل استبیلیتی مهمترین رکنه در بازی ها و گرفتنه فریمه قابله قول چون هرچی به avg نزدیک تر باشه شما کمتر انومالی فریم ریتو احساس میکنی.

واسه همینه در heaven و gta iv طبقه برسی ویدئوریویو هایه موجود در یوتیوب اون زمان 480 رو بسیار برتر از 5970 میدونستن.این 6970 که جایه خود داره

در ضمن شما گفتید به Xbitlabs اطمینان دارید فکر کنم به این ها هم باید داشته باشید :
    چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی پسره باحلیی

الان تو اومدی چندتا بنچ گلچین گذاشتی من 3 صفحه دارم مجموعه همه کانکولشن هارو میزارم نفهمیدی؟؟؟؟

بابا ایول داری

برو صفحات اخر یک مطالعه کن به اینها میرسی

اینم با aa 4x پسره خوب و تمامه بازی ها

نیازیم به گلچین نیست

خوشبختانه این سایت ریویو همه کانکولوشن هارو برایه مقایسه یک جا قرار میده واسه همین اینقدر مطرحه

..................

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

به من بگو فیزیک برایه 580 on یا off پسره خوب و جزئیات 5870 ایا در همون تست برابره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پسره خوب این هزار بار : توی اون تست همه چی برابره بالاش هم نوشته : Very High . باز بیا بگو برابر نیست .

پسره گل فاصلشون تویه کانوکس 10 درجه بود تو اونایه دیگه هم تقریبا همین قد اما نکته اینه که 570 تویه اتاند 88 درجه بود تویه کانوکس 73

خوب حالا کی خربزست؟؟
    یه نتیجه گیری از حرفتون کنید آخر من نفهمیدم منظورتون چیه ... 480 داغه این رو قبول ندارید؟ ناچار میشم برم سراغ تست
    پخت تخم مرغ و ...

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی پسره باحلیی

الان تو اومدی چندتا بنچ گلچین گذاشتی من 3 صفحه دارم مجموعه همه کانکولشن هارو میزارم نفهمیدی؟؟؟؟

بابا ایول داری

برو صفحات اخر یک مطالعه کن به اینها میرسی
    در رزولیشن 2560X1600 برتری با AMD هست ... کانکلوشن های دیگه ای هم در همون Page بود که اگه میدیدی متوجه میشدی

در نهایت بهتون حتما پیشنهاد میکنم بررسی های تامز و Hardocp رو یک بار دیگه به طور کامل بخونید بعد جواب منو بدید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها ببخشید وسط دعوا مزاحم شدم
    میخوام تو سیستم از 2 تا کارت استفاده کنم حالا موندم بین 2 نا 6850 و 2 تا 460
    کدوم بهتره

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کدوم بهتره
    دو تا 460 چون کارت AMD میبین بالانس نداره فریم 180 درجه تعییر میکنه و افت فریم میگیری

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

کدوم بهتره
    دعوا در کار نیست ... بحث هست که ظاهرا دوستمون جوابی ندارن

2 تا 6850 یا 2 تا 460 کارایی نسبتا مشابهی دارن :

6850CF کمی قوی تره ... انویدیا Tessellation قویتری داره ... تصمیم خودتونه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

2 تا 6850 یا 2 تا 460 کارایی نسبتا مشابهی دارن :

6850CF کمی قوی تره ... انویدیا Tessellation قویتری داره ... تصمیم خودتونه ...
    اگه قیمت هر 2 تا یکی باشه کدوم رو پیشنهاد میدین راستی پاور مورد نیاز برای هر حالت چقدره و مصرف 2 تا از هر کارت چقدر میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اههههههه خدای من

بعد از یک هفته نبود اینترنت در ولایته ما اومدیم هنوز 1 صفحه هم این تا پیک پیشرفت نداشته

مایوس کنندس . فروم هایه حرفه ای تر فارسی زبان واقعا تحلیل هایه جانانه داشتن اینجا هیچکس نظری نداده

پسره خوب این هزار بار : توی اون تست همه چی برابره بالاش هم نوشته : Very High . باز بیا بگو برابر نیست .
    ای وای.
    هنوز فقط شما اینجا داری نظر میدی دوست من البته متاسفانه 2 تا بودید که همونطور که پیشبینی میکردم هواداران amd فقط اینجا حظور دارن

خوب دوست عزیز

وقتی من دارم میگم physx ایا رویه کارتهایه ای ام دی on هست یا off و شما با این جوابه عالمانه بعد از مدتی که احتمالا 2 روز بوده یه همچین پاسخی میدی من چی بگم

مثله این میمونه که نیلس بور بیاد به یک نفر بخواد شرایط مرزی متغیر هایه غیره خطی تابع مختلط مکانیک کوانتومی رو توضیح بده و از شما بخواد گرادیان حرکت چرخشی اون تکانه رو بدست بیاری بعد اون بنده خدا بیاد بگه ای بابا این حرفا چیه دو دوتا چهارتا میشه به خدا

یه نتیجه گیری از حرفتون کنید آخر من نفهمیدم منظورتون چیه ... 480 داغه این رو قبول ندارید؟ ناچار میشم برم سراغ تست
    پخت تخم مرغ و ...
    خوب بزار ببنیم

کی گفته 480 داغ نیست .اون رفیقت گفت 480 کوره هست منم 6970 رو به جمع کوره هایه اجر پزی معرفی کردم.فقط تفاوتشون اینه که 480 ماله یکسال پیشه و توان تحمل تزریق حرارتیش 105 درجه اما این کایمن شما 95 هه(البته اینو من قبلا هم گفتم اما ضرایب هوشی انسانها خوب متفاوته(اینو در جمع گفتم به کسی بر نخوره)

الانم که 570 بجایه 480 هست و همون فرمی که با کمی تغییر و بهینه سازی بسیار خنکه(این 6970 قرار بود 580 رو کبابی کنه که در زمینه گرما رویه همهرو سفید کرد).تازه اینا معماری پارساله nvidia هستن

راستی اون تسته ماله پخته تخم مرغ کوریه چشمه نمیدنم کیا اون تخم مرغه هیچوقت پخته نشد و فیلمشم در یوتیوب هست اما مثله اینکه میخواد میراثشو بده به تراشه فوق قوی amd یعنی کایمن کبیر

در رزولیشن 2560X1600 برتری با AMD هست ... کانکلوشن های دیگه ای هم در همون Page بود که اگه میدیدی متوجه میشدی
    خوب نتایج به چشم موجودات تفاوت میکنه مثلا مارها فروسرخ رو درک میکنن یا سگ سالان و گاوها محیط رو سیاه و سفید میبینن اما خدا روشکر انسانها رنگی میبینن

در بازی هایه dx11 که اینده بازی هایه کامپیوتری رو تشکیل میدن و مهمترین فاکتورش یعنی تسلیشن اونارو احاطه میکنه انویدیا بسیار قویتره پس در لحاظ اینده انویدیا بسیار از رقیبش سرتره

البته شما که در این موارد صحبت نهایی و هوشمندانتونو انجام دادین

در ضمینه Tesselation کمی عقبه که اون هم فعلا مهم نیست ...
    این جمله یعنی ای بابا کی میخواد بازی جدید بگیره همه جمعی بریم اصلا doom3 و hl2 بازی کنیم بریم dx8 و dx9 کرایسیس 2 و بازهایه اینده چیه

در نهایت بهتون حتما پیشنهاد میکنم بررسی های تامز و Hardocp رو یک بار دیگه به طور کامل بخونید بعد جواب منو بدید ...
    چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به رویه چشم استاد

میدونی شما اصلا سوالی نکردی که جوابی بخواهی عزیز

البته مجموعه صحبت ها نتیجه خوبی در این فروم پر پروبال داشته

ماکس پلانک پلانک پیشبینی کرد میتونه روزی ثابت کشف شدش تغییر کنه اما توسط کی؟؟(خوب معلومه رفتگره محترمه سر کوچه چون اون با جارو اوراقه معادله هاشو جارو میکنه و ثابتی باقی نمیمونه تا بخواد تغییرش بده )

شما الان درجه ات اینه؟؟

آخر فروم باز

من الان خودمو میگم ها با کسی نیستم(وبه کسی هم بر نخوره) اما اگه سواد فروم گردی داشتم اول میرفتم ببنیم اون بنده خدایی که قرار بوده جوابه سوالاته عالمانه منو بده اصلا تو این مدت حظور داشته که جوابه منو بده یا نه و این هم خیلی ساده بوده رفتن به پروفایل و چک کردن اخرین فعالیت ها چون اون بنده خدا 1 هفته ای نبوده.

امان از سواد پایین من که درک این کارو ندارم.من شخصا عذر میخوام

فعلا یا حق
    Last edited by ramincybran; 26-12-2010 at 01:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

هنوز فقط شما اینجا داری نظر میدی دوست من البته متاسفانه 2 تا بودید که همونطور که پیشبینی میکردم هواداران amd فقط اینجا حظور دارن
    خیر این فروم طرفدار انویدیا کم نداره فقط نمیدونم چرا دوستان نظر نمیدن

وقتی من دارم میگم physx ایا رویه کارتهایه ای ام دی on هست یا off و شما با این جوابه عالمانه بعد از مدتی که احتمالا 2 روز بوده یه همچین پاسخی میدی من چی بگم
    شما برو ببین خودت بخون چی گفته 20 بار گفتم تنظیمات یکسان باز میاد میگه ...

اما این کایمن شما
    کایمن من ؟؟؟

کارت فعلی من GTS 250 NVIDIA هست (برای اطلاع گفتم)

این جمله یعنی ای بابا کی میخواد بازی جدید بگیره همه جمعی بریم اصلا doom3 و hl2 بازی کنیم بریم dx8 و dx9 کرایسیس 2 و بازهایه اینده چیه
    پست های 2 -3 صفحه من رو بخونید جوابتون رو قبلا دادم !!

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به رویه چشم استاد

میدونی شما اصلا سوالی نکردی که جوابی بخواهی عزیز
    سوالی نکردم ؟!!!!!!!!! رفع ابهامات بوده که شما نمیخوای انجام بشه

شما الان درجه ات اینه؟؟

آخر فروم باز

من الان خودمو میگم ها با کسی نیستم(وبه کسی هم بر نخوره) اما اگه سواد فروم گردی داشتم اول میرفتم ببنیم اون بنده خدایی که قرار بوده جوابه سوالاته عالمانه منو بده اصلا تو این مدت حظور داشته که جوابه منو بده یا نه و این هم خیلی ساده بوده رفتن به پروفایل و چک کردن اخرین فعالیت ها چون اون بنده خدا 1 هفته ای نبوده.

امان از سواد پایین من که درک این کارو ندارم.من شخصا عذر میخوام

شما باسواد... فقط لطفا اگه نمیتونید درست بحث کنید بی خیال ادامه بحث بشیم چون مثل اینکه به تیکه انداختن و مسخره کردن علاقه زیادی دارید...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •