[QUOTE=Erfan.;5702110]خوب اینجور که بوش میاد فعلا رویه metro 2033 زوم کردیم و فعلا باقیه بازی هایه dx11 در نقشه پشمک هستن
ببخشید اینا بازی های DX 11 نیستن ؟؟؟
اون بنچمارک برای Tomshardware بود ...این هم از سایت های دیگه :
اول از همه بریم سراغه hardocp ببنیم در چه شرایطی تست گرفته
خوب همونطور که میبینید به طوره رندوم یکی از مراحله شروع به بازی کرده و با فرپس شروع به تست گیری کرده.we have played through the entire game on all video cards and have settled on the Chapter 4 – War "Outpost" level to use as our run-through.
خوب اینجور تست گیری ها درشرایطه یکسان نیست و توسط نرم افزاره دیفالت بنچه خوده بازی تست گیری نشده .
این سایت عادت داره بازی هارو در ماکسیمم ستینگ تست بگیره مثلا نمونه هایه زیرو ببنید
خوب پس این هم از اینHardOCP تستهاش حداکثر تنظیم قابل بازی کردن را نشان میده
مثلا این عددهای HD6970 بالاتر هست از GTX580 ولی یک نکته وجود داره برای GTX580 توی
تنظیمات Apex برابر High هستش ولی برای HD6970 به کل خاموش هست در ضمن ATI از MLAA
داره استفاده میکنه در حالیکه NVIDIA از AA واقعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه برای این یکی ATI تنها از 4xAA + 16XAF استفاده کرده در حالیکه NVIDIA از 8XCSAA+TrMSAA + 16x AF
داره استفاده میکنه
یا اینجا ATI داره از 8xMSAA + 16xAF اسافاده میکنه در حالیکه NVIDIA از 8xMSAA + 2xTRSAA + 16xAF
داره استفاده میکنه
من همیشه برام این سوال هسا که چرا طرفدارهای AMD مرتب از این سایت مثال میزنند بدون اینکه
ببینند هدف از تستهای این سایت چیه و میخواهد چی را نشان بده و یا شرایط گرفته شدن این تستها چی
بوده
بریم سراغه بعدی
پسره گل اصلاریویو منو خوندی؟؟![]()
یا همینجور چون دیدی اوضائ به نفع amd نیست سریع بنچارو ردیف کردی
این قسمتی از ریویو خودم
اینم از اینخوب حالا ببنیم در حالته رندمایزد و در یک مرحله خاص اونهم در شرایطه نامساوی عملکردشون چطوره
این تست رو hardware canucks در شرایطه زیر انجام داده
خوب این تست توسطه نرم افزاره بنچمارک گیر دیفالت ارائه شده انجام نشده و به صورته رندمایز در یکی از مراحله مترو با فرپس اندازه گیری شدهFor this test we use a walkthrough and combat scene from The Bridge level which starts at the beginning of the level and lasts for about 3 minutes of walking, running and combat. Famerates are measured with FRAPS and Advanced PhysX is turned off.
هرچند تسته legit چون همه کارتها در شرایطه یکسان بودن قابله استناد تره اما این هم برایه خودش بنچمارکه
تا اینجا کارش خوب بوده amd اما با اژدهایه اتشین و خشمناک کیلومترها فاصله داره.
بریم سراغه بعدی
از انجایی که تا الان فقط بلد بودید تست بزارید و خدا حافظی کنید من هم حرفتونو کاملا قبول میکنمتا این جا که تست های Legit بو دار خودشونو نشون دادن
اون که بعله از اول بودار بود اصلا کلا تست هایه lostplanet و hawx 2 و battlfield bc2 و dirt 2 وکلا همه بو داربودن
اصلا اونا تست نیستن همشون باقالا هستن
میگم تو صفحاته قبلو خوندی؟؟ داشتیم با هم بحث میکردیمبا اجازه دوستمون Corei7_980X :
![]()
اینایی که گذاشتی فک نمیکنی چند پست قبل تر گذاشتم
این نقله قوله خودم
خوبمثلا شما نرخه دمایی annand رو ببنید
حال برایه techspot هم مشاهده کنید
شما حقیقتو کدوم میدونید؟
![]()
حالا که شما دمارو گذاشتی اما تحلیل نکردی پسره گل
در تسته annand دمایه لوده 6970 کمتر از 570 هست اما در همین hardware canucks که من گذاشته بودم و شما الان پیداش کردین گذاشتین کاملا متناقضه(البته من annand روقبول دارم)
570 کاملا خنک تر از 6970 هست . اون اختلاف دمایی هم به خاطره بیس 22 سانتی گراد بودنه محیط تست گیری هاردویرکانوکس هست
پسره گل min fps استبیلیتی یک کارتو نشون میده و هرچی به avg نزدیک تر باشه بهتره توضیحش مفصله من در چندین فروم دیگه به طوره کامل توضیح دادمبخشید شما روی Min FPS بازی میکنید ؟
که معمولا techspot در زمینه بسیار شیطونه و از زمانه تسته mafia 2 من بهش انچنان اعتمادی ندارم.
نکته اخلاقی:
خوب ببنید به کجارسیدیم که و در ابتدا چی بود قضیه
همه انویدیا رو متهم میکردن که چرا معماری فرمی بدونه تغییر با فعال کردنه اخرین sm کردنش 580 ویک درجازد.بعد فرمودید این (شمارو نمیگم amd فن هارو میگم ) این amd با cayman که به اژدهایه سرخ معروف شد وجوده انویدیارو به چالش میکشه و سرتا پاشو اتیش میزنه.
حالا که همه چیز مشخص شده ما اونو در بحث هایه 480 و 570 و580 معماری 1 سال پیش شرکت میدیم
مجموع در چند بازی
amd بعد از 1 سال هم متاسفانه نتونست کاری بکنه