تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: چطوری پارک دوبله انجام بدم؟!؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام به همگی
    بالاخره امروز امتحان دادم و قبول شدم!
    اول از همه که کلاچ ماشینه کلا مشکل داشت...نکته انحرافی هم داشت...گفت برو اونجا پارک 30cm انجام بده...من بهش گفتم اونجا پل هستش و نمیشه پارک کرد!
    پارک دوبله رو هم تونستم تقریبا کامل انجام بدم...
    دور دو فرمانه هم که خیلی راحت بود...
    موقع خروج از پارک هم ایست,و رعایت حق تقدم رو انجام دادم...
    در نهایت قبولم کرد...
    فقط تنها چیزی آدمو متعجب میکرد این بود که این افسره از هر 4 نفری که سوار میکرد 2تاشونو بدون برو برگرد مینداخت!!(2 تای اولی)
    خوشبختانه من نفر آخر بودم...
    خانم ها هم که استعداد خاصی در خاموش کردن و پارک دوبله داشتن!!!!
    یه نفر 8 بار خاموش کرد!!!!!!!!!!!!
    با تشکر

2. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب مبارک باشه.
    یه راهی از همه راحت تر بود اگر می‌خواستی یاد بگیری:
    1- اول آیینتو می کوبیدی به آیینه ماشین کناری
    2- وقتی ته ماشین کناری رو ندیده بودی فرمونو می‌چرخوندی، با این کار می تونستی گلگیر ماشین کناری رو داغون کنی
    3- انقدر می‌رفتی عقب تا بخوری به جدول یا اگر جدول نبود بیفتی تو جوب
    4- گیریم که تو مرحله 3 جدول بوده، شروع می‌کن میایی جلو تو بزنی به سپر ماشین جلویی
    5- حالا یه بار دیگه می‌ری عقب تا بزنی به سپر ماشین عقبی.
    6- ترمز دستی رو بکش
    7- تبریک می‌گم موفق شدی پارک دوبل بزنی

وقتی تو پارک بودی اومدی دیدی بلا اومده سر ماشینت به این حرف من ایمان می‌آری که خیلی‌ها این طوری پارک می‌کنن.
    ---------------------------------------------------------

ولی از شوخی گذشته واسه‌ی کسایی که می‌خوان امتحان بدن

یه راهی که تقریباً تو تمام ماشین‌ها می‌شه پیاده کرد اینه:
    1- کنار ماشین وقتی آئینشو دیدی، نگه دار
    2- آروم بیا عقب تا از شیشه عقب انتهای ماشینو ببینی
    3- با هماهنگی سرعت ماشین و چرخش فرمون، تا جایی باید رفت به جای پارک که از آئینه سمت راست، دستگیره درب عقب و جدول دوم مماس بشه
    4- چرخوندن فرمان به سمت عکس
    پارک به پایان رسید.
    -----------------------------------------------------

ولی واقعاً تو عمل همه‌ی این‌ها بی اهمیتن و همه‌ی اندازه ها دست آدم می‌آد.

4. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

خب به نظر من این روش تقریبا کامل ترین روشه
    در مورد اون شیشه ی جلو هم تقریبا وقتی چراغ ترمز عقب ماشین از ستون یا (ما بین شیشه ی عقب و جلو) گذشت شروع به چرخوندن فرمون کنی که البته همه ی این ها بستگی به سرعتت داره که پیشنهاد میشه کمترین حد ممکن باشه
    به طور کلی چندین روش برای این نوع پارک وجود داره ولی خب خود من بیشتر همین روش رو با هنرجو هام کار میکنم و به خاطر ساده تر بودن بهترین و رایج ترین روش برای این نوع پارک هست ولی بازم دارم میگم خیلی روی سرعتت دقت داشته باش تمام روش هایی که دوستان گفتن اکثرا درست هستش و این عامل سرعت خودرو و سرعت چرخوندن فرمون خیلی خیلی تاثیر داره که پارک شما درست از اب دربیاد
    در ضمن چند تا چیز دیگه هم هست که افسر ها به صورت نامحسوس از شما امتحان میگیرن و خود شما متوجه اون نمیشین مثلا اینکه توی مسیری که دور زدن ممنوعه میگه اینجا دور بزن ببینم شما باید بگی که اینجا دور زدن ممنوعه ولی اگه شما بخوای چشم اونوقت براش یه دور مشتی میزنی و ...
    کلا زیاد سخت نگیر به نظر من این امتحان ها 90% شانسی هستش یعنی خود افسر هم که بشینه پشت فرمون ممکنه از 10 تا پارک 4 تا شو خراب کنه چه برسه به هنرجو که تا پشت ماشین امتحان میشینه اکثرا یادشون نمیاد اسم و فامیلشون چیه
    منظورتون از چراخ ترمز همان چراخ وسط پشت شیشه عقب هست یا چراغی که

در دو طرف عقب ماشین قرار داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

یک روش اینه که در فرمان اول باید به اندازه ای بیاییم عقب که از آینه سمت شاگرد ( آینه سمت راست ) بالای گلگیر بیفته روی لبه جدول ( البته اگه ماشین گلگیر داشته باشه )، بعد فرمان رو همراه با حرکت به سمت چپ میچرخونیم تا قفل بشه یا اینکه بعد از رسیدن بالای گلگیر به لب جدول و توقف فرمان رو کامل به چپ میچرخونیم و بعد حرکت میکنیم، ولی توجه کنید که در این روش باید سر آینه سمت راست رو به داخل و پایین بیارید که اگه امتحان شهر دارید افسر به این روش ایراد میگیره و شما باید آینه سمت راست رو با سپر ماشین کناری میزان کنید، البته اگه آینه رو طوری تنظیم کنید که زیاد ضایع نباشه میتونید نیم نگاهی هم به آینه بکنید.

روش بعدی انجام پارک دوبل :
    1- تنظیم فاصله ی یک دست ( 50 سانتیمتر ) :
    راهنمای راست را روشن کرده و با رعایت احتیاط به فاصله ی عرضی یک دست یا 50 سانتیمتر کنار اتومبیلی که می خواهیم پشت سر آن پارک کنیم می ایستیم طوری که تقریبا یک درب موتور جلوتر از اتومبیل کناری باشیم.
    2- زمان شروع فرمان اول به سمت راست :
    با رعایت احتیاط و حرکت دنده ی عقب بصورت لاک پشتی ضمن توجه به عقب، به شیشه ی لچکی عقب سمت راست اتومبیل خودمان نگاه می کنیم، وقتی انتهای اتومبیل کناری را دروسط شیشه ی لچکی عقب روئیت کردیم ضمن حرکت بصورت لاک پشتی تمام فرمان را به سمت راست می چرخانیم تا قسمت عقب اتومبیل ما بصورت دنده ی عقب به مقدار کافی وارد محوطه، پارک شود.
    3- زمان شروع فرمان دوم به سمت چپ :
    وقتی که انتهای اتومبیل کناری ( چراغ راهنمای سمت چپ ) به روبروی دستگیره ی درب سمت راست ( یا یک سوم درب خودرو ) اتومبیل ما برسد در این زمان ایست وسط را انجام میدهیم تا شتاب و سرعت اتومبیل خود را به حداقل برسانیم در ضمن بتوانیم بوسیله ی ایست وسط مطمئن شویم که راهنمای عقب ( سمت چپ ) اتومبیل کناری روبروی دستگیره ی اتومبیل ما رسیده است یا خیر.
    پس از ایست وسط و دقت و مراقبت کامل بصورت لاک پشتی رو به عقب حرکت کرده و تمام فرمان را با استفتده از هر دو دست به سمت چپ می چرخانیم، قبل از اینکه سر گلگیر سمت راست قسمت جلوی اتومبیل ما به چراغ راهنمای سمت چپ قسمت غقب اتومبیل کناری برسد بایستی فرمان دوم از سمت چپ بعه آخر رسیده باشد سپس اجازه می دهیم که قسمت جلوی اتومبیل ما وارد پارک شود، وقتی اتومبیل ما صاف شد توقف می کنیم.
    Last edited by Cyberlife; 22-11-2016 at 12:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

البته یک روش دیگه هم هست که با ماشینهای مختلف باید تستش کنم و اونم اینه که

در فرمان اول وقتی ستون جلو ( ستون کنار آینه های جانبی ) سمت راست روی ستون

جلو سمت چپ ماشین کناری قرار گرفت فرمان دوم رو میچرخونیم. البت میگم باید با

چند تا ماشین تست کنم، چون روی پراید من درست در میاد، البته با پژو و سمند پارک

کردم و با نیسان و ماشین شاسی بلند نمیدونم درست در میاد یا نه. اگه تایید میکنید

در این تاپیک بگید تا بقیه هم استفاده کنن.
    Last edited by Cyberlife; 22-11-2016 at 12:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

یه روش دیگه:

فرمون اول همونه که از شیشه لچکی عقب نگاه کنیم

فرمون دوم از توی آیینه عقب، پشت ماشینو نگاه میکنیم هروقت دیگه جدول پشت سرمون رو ندیدیم فرمونو برمیگردونیم

اینجوری ماشین بیشتر میچسبه به جدول.
    Last edited by Cyberlife; 07-12-2016 at 18:21.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •