خب به نظر من این روش تقریبا کامل ترین روشه
.gif)
در مورد اون شیشه ی جلو هم تقریبا وقتی چراغ ترمز عقب ماشین از ستون یا (ما بین شیشه ی عقب و جلو) گذشت شروع به چرخوندن فرمون کنی که البته همه ی این ها بستگی به سرعتت داره که پیشنهاد میشه کمترین حد ممکن باشه
.gif)
به طور کلی چندین روش برای این نوع پارک وجود داره ولی خب خود من بیشتر همین روش رو با هنرجو هام کار میکنم و به خاطر ساده تر بودن بهترین و رایج ترین روش برای این نوع پارک هست ولی بازم دارم میگم خیلی روی سرعتت دقت داشته باش تمام روش هایی که دوستان گفتن اکثرا درست هستش و این عامل سرعت خودرو و سرعت چرخوندن فرمون خیلی خیلی تاثیر داره که پارک شما درست از اب دربیاد
در ضمن چند تا چیز دیگه هم هست که افسر ها به صورت نامحسوس از شما امتحان میگیرن و خود شما متوجه اون نمیشین مثلا اینکه توی مسیری که دور زدن ممنوعه میگه اینجا دور بزن ببینم شما باید بگی که اینجا دور زدن ممنوعه ولی اگه شما بخوای چشم اونوقت براش یه دور مشتی میزنی و ...
.gif)
کلا زیاد سخت نگیر به نظر من این امتحان ها 90% شانسی هستش یعنی خود افسر هم که بشینه پشت فرمون ممکنه از 10 تا پارک 4 تا شو خراب کنه چه برسه به هنرجو که تا پشت ماشین امتحان میشینه اکثرا یادشون نمیاد اسم و فامیلشون چیه
.gif)