قاطی کردم کاملا . شرمندهبیا اینجا جواب بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاطی کردم کاملا . شرمندهبیا اینجا جواب بده
مشکلی نیست محمد جان...بابک جان شرمنده که تاپیکتون کمی منحرف شد..![]()
مشکل هر کدوم از دوستان تو این تاپیک حل بشه، باعث خوشحالی ما هم هست..
درسته...منم تا اونجایی که تحقیق کردم در کنار کانفیگ پایین تر قیمت بالایی هم نسبت به بقیه برند ها داره!ایسوس رقیبی برای این رنج با hp و ایسر نداره . . . فک کنم منظور محسن به دلیل کیفیت ایسوس باشه و الا در کانفیگ چیزی بهتر از مدلهای بحث شده نیست..
ولی یک سوال:
مگه کیفیت ساخت HP و Acer از Asus پایین تره؟
خب بابک جان این یه بحث تجربیه..مگه کیفیت ساخت HP و Acer از Asus پایین تره؟
و همچنین میزان بازگشتی های مدلها. ..
و اینکه محسن جان ایسوس رو قبول داره..
و الا hp و acer دست کمی ندارن..
مثلا قیمت پایین ایسر رو تا حدودی میشه به پنل LCDــش نسبت داد وگرنه سخت افزارهای دیگش مثل مدل رم و هارد همه مارکهای معروف هستند...
همچنین hp در سری جدیدی که بیرون داد همین 3100 سریس رو میگم.. . خیلی از مشکلات رو برطرف کرد و نگرانی از این بابها نیست..
AsUs N61JV
Ci5 2.4 up to 2.61100
3GB DDR3
320
Blu-ray
16.4 WXGA
GT325 Geforce
DOS
این مدلی از ایسوس که میشه پیشنهاد داد. . . البته جای درایو بلو ری میشه رم رو افزایش داد..
همونطور که میبینی نکته ی قابل انتخابی نداره نسبت به اون دو !
مقایسه ی 3 کارت :
![]()
Last edited by kiuq; 17-12-2010 at 17:04.
خیلی متشکرم محمد جان...
یک کانفیگی از Asus N61JV تو سایت سازگار دیدم که پردازنده اش از سری 500 بود و همچنین USB3.0 هم داشتAsUs N61JV
Ci5 2.4 up to 2.61100
3GB DDR3
320
Blu-ray
16.4 WXGA
GT325 Geforce
DOS
این مدلی از ایسوس که میشه پیشنهاد داد. . . البته جای درایو بلو ری میشه رم رو افزایش داد..
همینه که قیمتش 1100 شده..؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته از لحاظ گرافیک نسبت به HP 3140 پایین تره و 300 گرم هم وزنش بیشتره)
بابک جان cpu مربوطه نسبت به cpu دو مدل ایسر و اچ پی در رقابتی تنگانگ کمی ضعیفتره . . .البته همونطور که میدونی در عمل اصلا نمیشه ابن تفاوتها رو دید..
قیمت مدلی که گذاشتید 1230 هستش...همینه که قیمتش 1100 شده..؟!
البته n61 های موجود همشون یک پورت USB 3.0 دارند + دوتا نسخه 2..
این هم دلیلی بر گرونی میشه تلقی کرد...
کلا اگه قرار بود اینقدر هزینه بشه گزینه ی دیگه ای به نام y560 میمود وسط که ارزش خرید اون هم بالا بود...
منظور دقیق اینه :
Ideapad Y560
Core i3 370M@2.4GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz
+500GB SATA
ATI Radeon HD 5730 1GB
1,100,000T
که cpuــش بدک نیست نسبت به اون دو...
الان دارم کلا اینا رو میگم که بدویند چه خرید با ارزشی دارید ( 3140 - 3142 ) . . .![]()
متشکرم از لطفت محمد جان...
رفته رفته دارم بیشتر به این نتیجه میرسم که HP 3140 نسبت به رقباش Price/Performance خیلی بهتری داره و تو رنج زیر 1 میلیون یک انتخاب ایده آل محسوب میشهالان دارم کلا اینا رو میگم که بدویند چه خرید با ارزشی دارید ( 3140 - 3142 ) . . .
و به احتمال بسیار زیاد انتخاب نهاییم همین HP 3140 خواهد بود...![]()
فک کنم منظور محسن به دلیل کیفیت ایسوس باشه و الا در کانفیگ چیزی بهتر از مدلهای بحث شده
دقيقا همين طوره
به نظر من كيفيت رو نميشه فداي كانفيگ كرد ! نميخوام تاپيك منحرف بشه ولي جديدا كيفيت لپ تاپ ها خيلي پايين اومده خصوصا برند دل
هر ساله در اواخر سال ميلادي پي سي ورلد نمودار كيفيت لپ تاپها رو تدوين و عرض ميكنه و اين نمودار هم براي سال 2010 است كه ديدنش خالي از لطف نيست ! اميدوارم دوستان ادامه ندهند تا بحث منحرف نشه
![]()
همین 3140 بهترین گزینه هست خودت رو درگیر گزینه ها دیگه با قیمت های بالاتر نکن ......
به نظر من که 3140 عالی هست .....
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
محسن جان یه نقدی بر این مودار می کنی ........
من هرچی دیدم حالیم نشد![]()
جالب بود محسن جان...دقيقا همين طوره
به نظر من كيفيت رو نميشه فداي كانفيگ كرد ! نميخوام تاپيك منحرف بشه ولي جديدا كيفيت لپ تاپ ها خيلي پايين اومده خصوصا برند دل
هر ساله در اواخر سال ميلادي پي سي ورلد نمودار كيفيت لپ تاپها رو تدوين و عرض ميكنه و اين نمودار هم براي سال 2010 است كه ديدنش خالي از لطف نيست ! اميدوارم دوستان ادامه ندهند تا بحث منحرف نشه![]()
میشه لینک این سایت که عکسش رو گذاشتین بزارین؟
بابك جان من از اين سايت حدود 25 روز پيش اين آمار رو ديدم ! وقت نكردم صفحه ي مخصوص همين آمار رو بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)