دوست عزیز شما تعداد زیادی برنامه سنگین باز کنید مطمئنا باید حافظه شما پر شود.
میزان استفاده رم همون نمودار سبز رنگ هست.
اگر خواستید عکس بگیرید از کلید printscreen کیبورد استفاده کنید و بعد توی برنامه ویرایش عکس paste کنید، باید بگیره.
دوست عزیز شما تعداد زیادی برنامه سنگین باز کنید مطمئنا باید حافظه شما پر شود.
میزان استفاده رم همون نمودار سبز رنگ هست.
اگر خواستید عکس بگیرید از کلید printscreen کیبورد استفاده کنید و بعد توی برنامه ویرایش عکس paste کنید، باید بگیره.
ممنون پس من همین 701 مگ تو عکس هست رو باید ملاک قرار بدم ؟اگه بله این عدد هیچ وقت از 1200-1300 مگ بیشتر نمیشه در هیچ حالتی فقط با اون برنامه که دوستمون قرار داد 2 گیگ تکمیل شد اما در resorce monitor این فرکانس سبز تا ته بالا میره با فشار آوردن
این خط آبیه چیه ؟
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
خوب با گوشی یه عکس گرفتم
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کدوم رزولوشن بازی میکنی شما ؟
1024*768
800*600
یا ....
بیشترین حافظه رو رزولوشن میگیره ..
تنظیمات DirectX رو هم یه نگاهی بکن
روی آخرین رزولشن 1440 در 900 همیشه تنظیمات بازی تا ته میبرم بالا
نرم افزاری هست که وقتی توی بازی هستم میزان اشغالیه رمو بنویسه؟
مطمئنید رم کارت گرافیکیتون 512 مگه ؟ به نظر میاد بیشتر باشه
نمیدونم والا اطلاع ندارم شایدم 1 گیگ باشه-یعنی واسه این رمم زیاد اشغال نمیشه ؟
احتمال داره ..
شما اگه امکانش هست برید به مسیر Controlpanel | Display برگه ی change display Settings را باز کنید و از اونجا Advanced setting رو کلیک کنید و در پنجره ی باز شده از برگه ی Adapter که اسم کارت گرافیکیتون رو هم اونجا میبینید و از اوناج یه عکس بگیرید
برای عکس گرفتن از صفحه دکمه ی PrinScreen یا Prnt/Scr رو بزنید و بلافاصله برنامه ی Paint خود ویندوز رو باز کنید و کلید CTRL+V رو بزنید تا عکس اونجا past بشه بعد اون عکس رو با فرمت JPG ذخیره کنید.
عکس رو هم میتونید در سایت 4Shared.com با ساختن اکانت آپلود کنید و یا اکانت GMail بسازید و از قسمت Document فایل رو آپلود کرده و لینکش رو اینجا بذارید.![]()
Last edited by afceaglee2013; 20-12-2010 at 01:51.
ما که زیاد سر در نمیاریم اگه به کمک دوستان خوبی مثل شما مشکلاتمون حل شه
من 2-3 روز توی ورود به این سایت بعضی وقتا مشکل پیدا میکنم واسه همین کمتر میام
این عکس از همونجایی که خواسته بودید--آخر نفهمیدم 1 گیگه یا 512 آخه هر جفتشو نوشته حالا نفهمیدم کدوم ملاکهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رم کارت گرافیکی شما 512 مگه ..
7 گیم رو که تولیدی 2009 به بعدن تست کردم و در سیستم من از 300 مگ تا 1.2 گیگابایت از رم رو به تنهایی استفاده میکنن
با توجه به اینکه در حالت عادی سیستم شما از 700-800 مگ رم استفاده میکنه طبیعیه که گیم ها وقتی اجرا میشن حجم کل رم اشغالی بین 1 تا 1.5 گیگ باشه .. علاوه بر اینها وقتی نرم افزار های سنگین اجرا میشن ویندوز بر حسب نیاز و برای اینکه فضای رم رو در اختیار اون نرم افزار قرار بده اطلاعات بعضی از برنامه ها رو (چه اجزای داخلی ویندوز و چه نرم افزار های دیگه) از رم خارج کرده و به pagefile منتقل میکنه
به طور مثال اگر سیستم شما در حالت معمولی 700 مگ از فضای رم رو استفاده کنه وقتی نرم افزار سنگینی اجرا میشه (برای مثال) 300 مگا بایت از اطلاعات نرم افزار هایی که استفاده نمیشن به pagefile منتقل میشه و حجم اشغالی رم میرسه به 400 مگ(شبیه همون حالتی که موقع اجرای برنامه ی Project1.exe پیش اومد) و گیم یا یک نرم افزار دیگه 1000 مگا بایت از رم رو اشغال میکنه و فضای کل اشغال شده میرسه به 1400 مگ
یعنی حجم اشغالی توسط گیم یا نرم افزار سنگین اختلاف رم اشغالی قبل و بعد از اجرای اون نرم افزار نیست (بیشتر از اون مقداره)
و دلیل اینکه فضای رم شما پر نمیشه اینه که ویندوزتون کمترین حجم رم رو اشغال کرده (احتمالا به خاطر اینکه برنامه های زیادی نصب نکردید.. )
در مورد گیم ها هم کاملا بستگی به گیم داره که چه مقدار از فضای رم اشغال بشه .. بعضی از گیم ها بر خلاف انتظار حجم خیلی پایینی اشغال میکنند و (از نظر من) این دو علت باعث شدن شما فکر کنید حجم رمتون اونطور که باید اشغال نمیشه .. رزولوشن گیم هم اونطور که من فکر میکردم تاثیر زیادی روی حجم حافظه اشغالی نداره
با خیال راحت گیم ها رو بازی کنید و خوشحال باشید که از جهت رم کم نیاوردید و برای گیم های جدیدتر حداقل از جهت رم مشکلات کمتری خواهید داشت![]()
دمت گرم خیلی زحمت کشیدی همش جواب میدادی
من که گفتم حرفه ای هستمگفتم که 512 مگه
پس چرتو پرت میگند توی سون باید 4 گیگ رم داشته باشی ؟
توی بازی ها باس رم هم مهمه یا نه فقط مموریش مهمه؟
پس احتیاج به ارتقا رم به 4 گیگ نیست ؟چون کرایسیس و gta Iv هم 2 گیگو نگرفتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)