تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: Jersey Sponsorship

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظرم در مورد تیمای دیگه بحرفین بهتر باشه !
    تا پیله کردید به بارسا ! خوب قرار داد بسته تموم شده !
    بحثتون کم کم داره میشه کل کل !
    فقط یادمه fly emrates یه مدت اسپانسر آرسنال هم بود

اسپانسر تیم های زیر کیان :
    اینترمیلان !
    منچستر
    منچستر سیتی !

و یه سوال دیگه من تاحالا شرکت سونی رو ندیدم رو پیرهن کسی تبلیغ کنه درسته ؟
    اسپانسر منچستر رو که گفتم تو پست اول
    اسپانسر اینتر Pirelli هستش که از سال 95اسپانسرشه
    اسپانسر منچستر سیتی هم Etihad Airways هستش که یکی از شرکتای ملی هواپیمایی امارات هستش و سعی میکنه با Fly Emirates رقابت بکنه و خودشو بیشتر مطرح بکنه.

سونی تو مسائل کلان تر سرمایه گذاری میکنه مثلا اسپانسر جام جهانی میشه که کار هر شرکتی نیستش
    Last edited by بردیا; 14-12-2010 at 21:36.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بنظرم در مورد تیمای دیگه بحرفین بهتر باشه !
    تا پیله کردید به بارسا ! خوب قرار داد بسته تموم شده !
    بحثتون کم کم داره میشه کل کل !
    فقط یادمه fly emrates یه مدت اسپانسر آرسنال هم بود

اسپانسر تیم های زیر کیان :
    اینترمیلان !
    منچستر
    منچستر سیتی !

و یه سوال دیگه من تاحالا شرکت سونی رو ندیدم رو پیرهن کسی تبلیغ کنه درسته ؟

سونی اون قدیم ندیما یادمه روی پیراهن تیم یوونتوس تبلیغ میکرد. (اون زمان که زیدان تو یووه بود)
      محتوای مخفی: sony 

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه چون تنها شرکت فعال عربی تو زمینه اسپانسرینگ هواپیمایی امارات هستش که اونم سالهاست اسپانسر تیمایی مثل چلسی و میلانه
    قطریا اولین باره که تو این زمینه فعالیت کردن و تنها گزینه موجود براشونم بارسا بوده و باید در آینده شاهد تلاش بیشترشونم باشیم چون اونا دارن برای خودشون اعتبار میخرن
    نه بحثم درباره کرایف اینه که اون به طور کامل اصلا با اسپانسر گرفتن بارسا مخالفه چون اونم جزو کساییه که طرفدار نظریه مقدس بودن پیراهن بارسا هستن.
    درباره صحبتای راسل هم باید گفت که مسلما شکی نیست که قرارداد سالانه 30میلیون یورویی باعث قوی تر شدن بارسا میشه ولی آیا این اسپانسر به جز سود مالی منفعت دیگه ای هم برای بارسا داره؟
    مثلا چلسی وقتی میاد با سامسونگ قرارداد میبنده در واقع جاپاشو توی بازارای شرق آسیا که(همونطور که خودت بهتر میدونی)پرسود میتونن باشن برای باشگاهای اروپایی و از ظرفیتای سامسونگ برای تبلیغ خودشونم استفاده میکنن
    ولی آیا یه کشوری مثل قطر هیچ ظرفیت خاصی برای فراهم کردن بازارای تجاری واسه تیمی مثل بارسلونا داره؟

اون فلسفه خاص بارسلونا بوده.اونا حتی به یونیسف پول هم میدادن(فک کنم نزدیک 2میلیون دلار در سال)این یه عمل انسان دوستانه بودش نه یه کار تجاری ولی به قول کرایف بارسلونا دیگه باشگاه متمایزی نیست.
    بردیا جان این چیزارو می دونم. فلسفه بارسا، قرار با یونیسف یا اینکه کرایوف شور چیو می زنه. میگم ربطی به بحث ما که نام و اعتبار موسسه هست نداره. نگرفتن اسپانسر و درج UNICEF رو یادآوری کردم یعنی موضوع رو همش ارزش بازاریابی نبین. بگذریم.

عرب‌هارو دست کم گرفتی؟: دی

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

کاش چلسی یه اسپانسر بهتر گیر بیاره
    من از سامسونگ خوشم نمیاد
    بره با موتورولا () قرارداد ببنده

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اسپانسر اینتر Pirelli هستش که از سال 95اسپانسرشه
    کلا نمیتونم اسپانسر لباس اینتر رو اسپانسری جز پیرلی تصور کنم! حالا لاستیک و تایرهاش خوب بید؟!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد قرارداد بارسا با شركت قطري
    من كه ناراحت شدم
    ايده آل من اينه كه بارسا طبق سنت 100 سالش تكه اي(حالا در هر سايزي) از پيرهنش رو نفروشه
    اما وسعت مالي فوتبال امروز اونهم در رده اول و اونهم با حجم كاري بارسا كه نزديك به 500 مدرسه فوتبال در سراسر دنيا داره معادلات رو به هم ميزنه و كار رو سخت تر ميكنه
    و البته با توجه به قرارداد اخلاقي بارسا با يونيسف كه علاوه بر اينكه پولي دريافت نميكنه بايد يه پولي هم بده
    با تمام اين حرفا من به عنوان يه طرفدار از بستن اين قرارداد راضي نيستم
    اميدوارم اولين و آخرين اسپانسر بارسا باشه
    به نظر من بارسا بايد دنبال راهكارهاي ديگه اي براي درآمدزايي باشه
    تا اين خلاء رو پر كنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حاشیه: کرایوفی که 5 سال قبل، از لاپورتا خواست حق تبلیغ روی پیراهن باشگاه رو بفروشه!

Cryuff contradicting himself five years on

Shirts needed to pay off debt

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از کامنتا در پاسخ به این خبر جالب بود

changing your stance on something that was over five years ago is not contradicting yourself; it's having the freedom of choice.
    .

البته ممکن هم هست کرایف به خاطر مشکل داشتن با شخص راسل با اقداماتش مخالفت میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

معلوم نیست قطری‌ها آینده تا کجا برن!
    خانواده سلطنتی قطر به دنبال خرید منچستریونایتد

خانواده گلیزر که در حال حاضر مالکیت باشگاه منچستریونایتد را در اختیار دارد، تاکنون در برابر پیشنهادهایی که برای خرید این باشگاه ارائه شده، ایستادگی کرده اند.

سایت گل - به گزارش نشریه میرر، خانواده سلطنتی قطر قصد دارد با پیشنهادی 1.7 بیلیون یورویی باشگاه منچستریونایتد را بخرد.

قطری ها به تازگی میزبانی جام جهانی 2022 را به دست آورده اند و به نظر می رسد آنها قصد دارند با خرید این غول لیگ برتری، گام دیگری در جهت پیشرفت فوتبال در این کشور حوزه خلیج فارس بردارند.

آنها همچنین به تازگی با باشگاه بارسلونا قراردادی نجومی برای استفاده از فضای تبلیغاتی روی پیراهن این تیم امضا کردند که گفته می شود بزرگ ترین قرارداد از این نوع تاکنون است.

نشریه میرر امروز ادعا کرد که خانواده سلطنتی قطر قصد دارد این باشگاه را تحت تملک خود در آورند و از سوی دیگر قصد دارند مبلغ قابل توجهی نیز برای خرید در بازار نقل و انتقالات در اختیار سر الکس فرگوسن قرار دهند.

خانواده گلیزر که در حال حاضر مالکیت باشگاه منچستریونایتد را در اختیار دارد، تاکنون در برابر پیشنهادهایی که برای خرید این باشگاه ارائه شده، ایستادگی کرده اند اما گفته می شود قطری ها حاضرند مبلغ پیشنهادی شان را تا 2.8 بیلیون یورو افزایش دهند.

کد:
    2010/12/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مزدا، اسپانسر جدید فیورنتینا

در حالی که قرارداد فعلی فیورنتینا با کمپانی خیریه "کودکان را نجات دهید" تا پایان سال به اتمام خواهد رسید، مذاکرات با کمپانی مزدا از مدتی پیش آغاز شده است.

سایت گل - به گزارش رسانه های ایتالیایی، کارخانه ژاپنی مزدا قصد دارد حمایت مالی باشگاه فیورنتینا را برعهده بگیرد.

به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، در حالی که قرار فعلی فیورنتینا با کمپانی خیریه "کودکان را نجات دهید" تا پایان سال به اتمام خواهد رسید، مذاکرات با کمپانی مزدا از مدتی پیش آغاز شده است.

مدیران بنفش ها هنوز امیدوارند که بتوانند قراردادشان با کمپانی "کودکان را نجات دهید" تا پایان فصل 11-2010 تمدید کنند اما ریسک نکرده اند و با کمپانی مزدا نیز وارد مذاکره شده اند.

مذاکرات با این کمپانی خیریه تا آغاز سال جدید ادامه خواهد داشت اما نام مزدا نیز از سال آینده روی پیراهن های فیورنتینا حک خواهد شد.

کد:
    2010/12/24

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •