تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: سامسونگ wave8500 یا نوکیا c7

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بروبچ فکر کنم تاپیک بیهوده ای هستش.....این برادر ما مثل اینکه قط میخواد C7 رو تبلیغ کنه چون ما هر چی میگیم شما جواب میدی و میگی C7 بهتره خوب دیگه واسه چی تاپیک زدی برو بخر دیگه همون C7 رو...
    خوشبختانه توی عمرم در مورد هیچ چیز تعصب نداشتم بابام هم کارخانه c7 نداره .خودم هم اگه به طور میانگین در نظر بگیرین از 5 شش سال پیش تا به امروز به طور میانگین روزی حداقل دو ساعت برای کار کردن روی انواع موبایل ها گذاشتم از نوکیا 6600 ان زمان گرفته تا n8 نوکیا هر گوشی تولید شده حتما یه نفر پیدا شده بیاره من حداقل یکی دو روز تستش کنم قبول می کنم من بیشتر سیمبین استفاده کردم اما یه ده روز یه سامسونگ افتاد دستم که اصلا حالم از هر چی گوشی سامسونگ بود به هم خورد البته شاید هم اون مال دو سه سال پیش بود و الان سامسونگ های امروزی بهتر شده باشند .تا دلتان بخواد سونی اریکسون استفاده کردم ولی هر کاری می کنم این مغزم رو نمی تونم از اون سیستم وحشتناک جاوای سامسونگ و سونی اریکسون خارج دو سه سال پیش خارج کنم یا فیلمبرداری وحشتناک گوشی های اون سونی اریکسون و سامسونگ ها . اما htc با سیستم عامل ویندوز موبایل هم استفاده کردم چندان تفاوتی با سیمبین احساس نکردم. ببینید
    الان گوشی آیفون یکی از محبوب ترین گوشی های دنیاست اما به نظر من توی ایران ارزشس خریدن نداره چون اکثر امکاناتش برای مخابرات کشورهای پیشرفته است و مثلا امکان به اشتراک گذاشتن فیلمها در یوتوب یا مثلا امکان مکالمه تصویری و دوربین دوم و نمی دونم انواع و اقسام پروتوکولهای ارتباطی که در این گوشی ها هست به درد چند درصد ایرانی ها می خوره .

من اگه برای خودم گوشی بخرم سیستم عامل اندرودی می خرم
    اگه اینجا هم این مشکل رو مطرح کردم به خاطر این بود که اصلا هیچ اطلاعی از امکانات wave سامسونگ نداشتم فقط می دونستم گوشی پر فروشی هست تصمیمم خرید c7 بود اما اینجا این رو مطرح کردم که شاید دوستان دلایلی آوردن که منطقی بود و من به جای خرید C7 رفتم WAVE خریدم و دلایلشون هم برای منصرف کردن یه آدم حرفه ای از خرید این گوشی منطقی بود
    اما اگه من به یه آدم کم اطلاع از گوشی بگم گوشی که بهت گفتم بخری اینترفیسش خیلی سر تره چیزی متوجه نمی شه اما اگه بهش بگم می تونی آهنگای گوشیت رو بندازی رو فرکانس رادیوی راننده تاکسی و کلی حال کنی کیف می کنه یا اگه واقعا ببینه عکسهایی که C7 می ندازه زیاد جالب نیست مطمئنا توی دلش چند تا فهش آبدار نثار من می کنه

در کل از راهنمایی هاتون ممنونم
    و باز در کل از خیر خرید C7 'گذشتم اما سیستم عامل بادای سامسونگ هم هنوز نتونسته برام قابل اعتماد باشه منتظر می مونم ببینم تو یکی دو هفته آینده گوشی جالبتری می اید یا اینکه مثلا سامسونگ بیاد WAVE رو با سیستم عامل آندروید یا فون 7 بده بیرون بده یا نه
    Last edited by arash2050; 15-12-2010 at 13:13.

2. 2 کاربر از arash2050 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال مهم برام ایجاد شده اینکه این c7 بهش میشه فلش مموری وصل کرد و اطلاعات داخل فلش رو اجرا یا کپی یا رو فلش کپی کرد ؟؟؟ فلش تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟؟؟
    هارد اکسترنال هم میشه بهش وصل کرد
    دیگه چه گوشیهایی همچین قابلیتی دارن ؟؟؟؟
    مگه نباید فلش با سیستم عامل سازگار باشه رو کدوم فلش مموری نوشته سیمبیان
    ممنون میشم اگه اساتید کامل توضیح بدن

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اما اگه من به یه آدم کم اطلاع از گوشی بگم گوشی که بهت گفتم بخری اینترفیسش خیلی سر تره چیزی متوجه نمی شه اما اگه بهش بگم می تونی آهنگای گوشیت رو بندازی رو فرکانس رادیوی راننده تاکسی و کلی حال کنی کیف می کنه یا اگه واقعا ببینه عکسهایی که C7 می ندازه زیاد جالب نیست مطمئنا توی دلش چند تا فهش آبدار نثار من می کنه
    خوب من با توجه به اینکه شما میدونید اینترفیس چیه این مورد رو گفتم وگرنه واسه کسی که ندونه تا صبح براش توضیح میدم تا کامل متوجه بشه.....آخه اینترفیس از اساسی ترین ویژگی های یک موبایل هستش...شما قراره با موبایل کار کنی (هر کاری، موزیک، عکس، یا همون FM Transmit کردن و....) بالاخره وارد یه منوهایی باید شد و... ولی اگه اینترفیس درست حسابی باشه هم براحتی و با کمترین علم به اون مورد میشه رسید و هم علاوه بر اون اگه اینترفیس زیبا باشه دیگه هیچ موقع از کار با گوشی خسته نمی شه و....

ولی ترنسمیتر چیز مهمی نیست که ما همیشه باهاش سروکار داشته باشیم، همیشه که تو تاکسی نیست و همیشه که نمی خواد آهنگ گوش بده و... بله اگر اون شخص مورد نظر خیلی خیلی تاکید داشته باشه خوب ما هم گوشی های ترنسمیتر دار بهش پیشنهاد میکنیم چون نیاز های اولیه شخص درخواست کننده جزو گوشی های پیشنهادی کسانی که گوشی پیشنهاد میکنن خواهد بود...

مثلا پردازشگر رو گفتیم چون این مورد هم از اساسی ترین نیاز هاست....چه حالی به شما دست میده وقتی مثلا لود کردن یه مموری 15 دقیقه وقت شما رو میگیره در حالی که گوشی رقیب این کارو تو 5 دقیقه انجام میده و شما کلی از وقت و حوصله خودتون گذاشتید و آخر سر هم اعصاب خوردی و... (توجه کنید که این فقط یه مثاله، نمی گم C7 یه ربع طول میکشه لود کنه....)

راستی نمی دونم شما با ویو کار کردید یا خیر....ولی حتما این کارو بکنید و از دارندگانش در مورد نرم افزار ها، پشتیبانی، اشکالات و خرابی های گوشی بپرسید چون تجربه خیلی خیلی فرق داره اینو دیگه خودتون بهتر میدونید....

در پایان اگر چیزی گفتم که بهتون بر میخوره، من عذر خواهی میکنم.....هدف پیدا کردن گوشی مناسبه......

راستی همین شنبه هم قراره برای برادرم که خیلی خیلی روی خرید گوشی سرسخته یه دونه ویو بخرم.... خیلی رو مخش کار کردم.....

5. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال مهم برام ایجاد شده اینکه این c7 بهش میشه فلش مموری وصل کرد و اطلاعات داخل فلش رو اجرا یا کپی یا رو فلش کپی کرد ؟؟؟ فلش تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟؟؟
    هارد اکسترنال هم میشه بهش وصل کرد
    دیگه چه گوشیهایی همچین قابلیتی دارن ؟؟؟؟
    مگه نباید فلش با سیستم عامل سازگار باشه رو کدوم فلش مموری نوشته سیمبیان
    ممنون میشم اگه اساتید کامل توضیح بدن
    به این تکنولوری میگن USB on The Go که گوشی با استفاده از یه کابل رابط به فلش مموری وصل می شه در بین گوشی های نوکیا فکر کنم فقط n900 , n8 , c7 این امکانات رو دارن که آنها هم گوشی های جدیدی هستند اما در مورد سایر مارکها

در مورد سایر گوشی ها من فقط تو سایت موبایلستان این مطلب رو دیدم که عینا برات می زارم :
    (یه جایی دیده بودم که i-mate این قابلیتو داشت حتی عکساشم دیدم با اینکه قدیمی بود اما اینو داشت .. (فکر کنم اکثر wm این قابلیتو دارن)
    درضمن الان hd2 هم داره تو همین سایت روش رو گفته )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر می آید نوع فلش موری فرقی نمی کنه

من خودم راستش یکی دو روز از n8 استفاده کردم اما فرصت نکردم فش مموری رو روش امتحان کنم ولی نوکیا می گه که میشه سایر گوشی های نوکیا رو هم بهش وصل کرد و حتی با گوشی اول داخل گوشی دوم رو جستجو کرد اما اینکه هارد ایکسترنال رو هم ساپورت من که نتونستم در این مورد مطلب یا عکسی پیدا کنم
    Last edited by arash2050; 15-12-2010 at 17:02.

7. 5 کاربر از arash2050 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

FM ترنسمیتر بردش خیلی کم هست.یکی از دوستام N97 داشت حتما باید صندلی جلو باشی که بتونی بدون نویز پخش کنی.
    در کل به نظرم ارزشش رو نداره.
    فلش خور بودن خوبه ولی اینه که همیشه یک سیم اضافی همرات باشه کار مزخرفی هست. نوکیا باید توی طراحی گوشیش یک پورت USB 2.0 میزاشت به جای HDMI هم یک MINI HDMI میزاشت.

9. 3 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوشبختانه توی عمرم در مورد هیچ چیز تعصب نداشتم بابام هم کارخانه c7 نداره .خودم هم اگه به طور میانگین در نظر بگیرین از 5 شش سال پیش تا به امروز به طور میانگین روزی حداقل دو ساعت برای کار کردن روی انواع موبایل ها گذاشتم از نوکیا 6600 ان زمان گرفته تا n8 نوکیا هر گوشی تولید شده حتما یه نفر پیدا شده بیاره من حداقل یکی دو روز تستش کنم قبول می کنم من بیشتر سیمبین استفاده کردم اما یه ده روز یه سامسونگ افتاد دستم که اصلا حالم از هر چی گوشی سامسونگ بود به هم خورد البته شاید هم اون مال دو سه سال پیش بود و الان سامسونگ های امروزی بهتر شده باشند .تا دلتان بخواد سونی اریکسون استفاده کردم ولی هر کاری می کنم این مغزم رو نمی تونم از اون سیستم وحشتناک جاوای سامسونگ و سونی اریکسون خارج دو سه سال پیش خارج کنم یا فیلمبرداری وحشتناک گوشی های اون سونی اریکسون و سامسونگ ها . اما htc با سیستم عامل ویندوز موبایل هم استفاده کردم چندان تفاوتی با سیمبین احساس نکردم. ببینید
    الان گوشی آیفون یکی از محبوب ترین گوشی های دنیاست اما به نظر من توی ایران ارزشس خریدن نداره چون اکثر امکاناتش برای مخابرات کشورهای پیشرفته است و مثلا امکان به اشتراک گذاشتن فیلمها در یوتوب یا مثلا امکان مکالمه تصویری و دوربین دوم و نمی دونم انواع و اقسام پروتوکولهای ارتباطی که در این گوشی ها هست به درد چند درصد ایرانی ها می خوره .

من اگه برای خودم گوشی بخرم سیستم عامل اندرودی می خرم
    اگه اینجا هم این مشکل رو مطرح کردم به خاطر این بود که اصلا هیچ اطلاعی از امکانات wave سامسونگ نداشتم فقط می دونستم گوشی پر فروشی هست تصمیمم خرید c7 بود اما اینجا این رو مطرح کردم که شاید دوستان دلایلی آوردن که منطقی بود و من به جای خرید C7 رفتم WAVE خریدم و دلایلشون هم برای منصرف کردن یه آدم حرفه ای از خرید این گوشی منطقی بود

در کل از راهنمایی هاتون ممنونم
    و باز در کل از خیر خرید C7 'گذشتم اما سیستم عامل بادای سامسونگ هم هنوز نتونسته برام قابل اعتماد باشه منتظر می مونم ببینم تو یکی دو هفته آینده گوشی جالبتری می اید یا اینکه مثلا سامسونگ بیاد WAVE رو با سیستم عامل آندروید یا فون 7 بده بیرون بده یا نه
    دوست عزیز من پست شما را تند خوندم و مطلبی به نظرم اومد: من با ساسونگ زیاد کار نکردم ولی با سونی اریکسون تا دلت بخواد کار کردم و به نظره من جاوای سونی اریکسون یکی از بهترین ها میباشد و نظم و اصول خوبی داره

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

میشه چند تا از بازیهای سیمبین 3 رو بگی ؟
    من چند تا از بازیهای بادا که -- شدن و خیلی راحت و رایگان قابل استفاده هستن میزارم

به جز اینا کلی بازی دیگه هم هست

خب ظاهراً از نظر بازی سیمبین حرفی برای گفتن نداره
    اینترفیسم که همه قبول دارن ویو خیلی بهتره
    cpu ویو 1 گیگاهرتز arm cortex هست در برابر arm11 680 مگاهرتز که مقایسشون خنده داره!
    ویو صفحه super amoled داره
    دوربین بهتری داره + فوکوس
    فیلم برداری hd 30 فریم داره
    و...

هر جور حساب کنی برتری با ویو هست

منم قبول دارم سیمبین خوبه ولی مهم اینه که بادا بهتره
    حسن جان از پست مفید و وقتی که گذاشتی ممنون.
    حسن جان در خوب بودن بادا شکی نیست ولی ایا سامسونگ تا مدتی طولانی از این سیستم عامل پشتیبانی میکنه یا بعد از مدتی غیذ این سیستم عامل و این همه هزینه ای را که کرده میزنه؟
    اخه از نظره حرفه ای بودن خیلی طول میکشه تا به مکین تاچ یا اندرویید بخواد برسه
    همه چی بازی یا اینترفیس نیست.
    نهایتن اگه همین طوری از بادا پشتیبانی بشه میتونه یکی از بهترین سیستم عامل های بازار بشه

11. 2 کاربر از bibak_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حسن جان از پست مفید و وقتی که گذاشتی ممنون.
    حسن جان در خوب بودن بادا شکی نیست ولی ایا سامسونگ تا مدتی طولانی از این سیستم عامل پشتیبانی میکنه یا بعد از مدتی غیذ این سیستم عامل و این همه هزینه ای را که کرده میزنه؟
    اخه از نظره حرفه ای بودن خیلی طول میکشه تا به مکین تاچ یا اندرویید بخواد برسه
    نهایتن اگه همین طوری از بادا پشتیبانی بشه میتونه یکی از بهترین سیستم عامل های بازار بشه
    سامسونگ چند روز پیش یه سری از ویژگی های بادا 2 رو معرفی کرد که روی همین ویو هم نصب میشه و گوشیهای جدیدتر و خیلی قویتری از بادا در راه هستن

سامسونگ برای برنامه نویسها 2.7 میلیون دلار اختصاص داده بود و به بهترین برنامه نویس ها این جایزه رو پرداخت کرد یه مدت قبل

حرف شما کاملاً درسته ولی شما بگو کجاش مشکل داره که سامسونگ بهش رسیدگی نکرده ؟

13. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حسن جان من فقط نگران ساپرت نکردن سامسونگ در اینده هستم.
    در حال حاظر اینترفیس و بازی های بادا واقعن عالی هستن به خصوص قیمتی که داره.
    در ضمن به نظره من در حال حاظر (با توجه به نحقیقاتی که کردم نظرمو عوض میکنم)ویو میتونه گزینه ی بهتری نسبت به سی7 یا تمایمه گوشی های مبتنی بر سیمبی3 باشه.چون هنوز سیمبین3 غیر از ساپرت فلش مموری چیزی از نظره سیستم عاملیش مشخص نیست و خود نوکیا هم حرفه زیادی نزده ولی در مقابل بادا به بازار اومده و مدتی هم بوده و کابران هم راضی بودن و ادم میونه بادا چیه .....در کل در حال حاظر بادا خوب بوده و نسبت به سیمبین3 که معلوم نیست جریانش چیه و هنوز برنامه و بازی های زیادی نداره 100 در 100 بادا بهتره

15. 4 کاربر از bibak_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان دو سوال در مورد wave
    1- اثر انگشت روی بدنه آن باقی می ماند ؟(همانند vivaz
    2- بدنه آن ضد خش است ؟

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لطفا یکی از دوستان جواب سوال بالا را بدهد . ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •