خوشبختانه توی عمرم در مورد هیچ چیز تعصب نداشتم بابام هم کارخانه c7 نداره .خودم هم اگه به طور میانگین در نظر بگیرین از 5 شش سال پیش تا به امروز به طور میانگین روزی حداقل دو ساعت برای کار کردن روی انواع موبایل ها گذاشتم از نوکیا 6600 ان زمان گرفته تا n8 نوکیا هر گوشی تولید شده حتما یه نفر پیدا شده بیاره من حداقل یکی دو روز تستش کنم قبول می کنم من بیشتر سیمبین استفاده کردم اما یه ده روز یه سامسونگ افتاد دستم که اصلا حالم از هر چی گوشی سامسونگ بود به هم خورد البته شاید هم اون مال دو سه سال پیش بود و الان سامسونگ های امروزی بهتر شده باشند .تا دلتان بخواد سونی اریکسون استفاده کردم ولی هر کاری می کنم این مغزم رو نمی تونم از اون سیستم وحشتناک جاوای سامسونگ و سونی اریکسون خارج دو سه سال پیش خارج کنم یا فیلمبرداری وحشتناک گوشی های اون سونی اریکسون و سامسونگ ها . اما htc با سیستم عامل ویندوز موبایل هم استفاده کردم چندان تفاوتی با سیمبین احساس نکردم. ببینید
الان گوشی آیفون یکی از محبوب ترین گوشی های دنیاست اما به نظر من توی ایران ارزشس خریدن نداره چون اکثر امکاناتش برای مخابرات کشورهای پیشرفته است و مثلا امکان به اشتراک گذاشتن فیلمها در یوتوب یا مثلا امکان مکالمه تصویری و دوربین دوم و نمی دونم انواع و اقسام پروتوکولهای ارتباطی که در این گوشی ها هست به درد چند درصد ایرانی ها می خوره .
من اگه برای خودم گوشی بخرم سیستم عامل اندرودی می خرم
اگه اینجا هم این مشکل رو مطرح کردم به خاطر این بود که اصلا هیچ اطلاعی از امکانات wave سامسونگ نداشتم فقط می دونستم گوشی پر فروشی هست تصمیمم خرید c7 بود اما اینجا این رو مطرح کردم که شاید دوستان دلایلی آوردن که منطقی بود و من به جای خرید C7 رفتم WAVE خریدم و دلایلشون هم برای منصرف کردن یه آدم حرفه ای از خرید این گوشی منطقی بود
اما اگه من به یه آدم کم اطلاع از گوشی بگم گوشی که بهت گفتم بخری اینترفیسش خیلی سر تره چیزی متوجه نمی شه اما اگه بهش بگم می تونی آهنگای گوشیت رو بندازی رو فرکانس رادیوی راننده تاکسی و کلی حال کنی کیف می کنه یا اگه واقعا ببینه عکسهایی که C7 می ندازه زیاد جالب نیست مطمئنا توی دلش چند تا فهش آبدار نثار من می کنه
در کل از راهنمایی هاتون ممنونم و باز در کل از خیر خرید C7 'گذشتم اما سیستم عامل بادای سامسونگ هم هنوز نتونسته برام قابل اعتماد باشه منتظر می مونم ببینم تو یکی دو هفته آینده گوشی جالبتری می اید یا اینکه مثلا سامسونگ بیاد WAVE رو با سیستم عامل آندروید یا فون 7 بده بیرون بده یا نه