فکر میکنم خودش باشه :
FileASSASSIN
http://rapidshare.com/files/108127545/FileASSASSIN.rar
فکر میکنم خودش باشه :
FileASSASSIN
http://rapidshare.com/files/108127545/FileASSASSIN.rar
اينم نتونست پاكش كنه اين فايل تو درايو جي هست با نرو اسكن كردم پوشه رو هيچي توش نيست خيلي عجيبه كه پا نميشه
سلام
به نظر من Total Unistaller را امتحان کنید.
بعد از نصب آن از منوی فایل گزینه 'Add program to list' را انتخاب کنید و در پنجره باز شده ،پوشه یا فایل مورد نظر را انتخاب کنید(1بار کلیک چپ) و سپس دکمه delete صفحه کلید.
موفق باشید
از Unlocker نسخه portable استفاده کنید تو گوگل بزنید unlocker portable.
ميشه لينكشو بدين بنصبمسلام
به نظر من Total Unistaller را امتحان کنید.
بعد از نصب آن از منوی فایل گزینه 'Add program to list' را انتخاب کنید و در پنجره باز شده ،پوشه یا فایل مورد نظر را انتخاب کنید(1بار کلیک چپ) و سپس دکمه delete صفحه کلید.
نسخه پرتابلشم امتحان كردم اما همون ارور رو ميداداز Unlocker نسخه portable استفاده کنید تو گوگل بزنید unlocker portable.
دوست عزیز امکان نداره با Unlocker پاک نشه این برنامه Permmisionهای ویندوزم در نظر نمیگیره چه برسه اگه یک برنامه در حال اجرا باشه شما ابتدا فایلتو یا پوشتو با این برنامه Rename کن یک بار سیستم رو Restart کن و بعد دوباره با این برنامه Delete کن.
مشكل اينه آنلاكر رو سيستم من ارور ميده و يعني نصب ميشه ولي اين ارور بالا رو ميدهدوست عزیز امکان نداره با Unlocker پاک نشه این برنامه Permmisionهای ویندوزم در نظر نمیگیره چه برسه اگه یک برنامه در حال اجرا باشه شما ابتدا فایلتو یا پوشتو با این برنامه Rename کن یک بار سیستم رو Restart کن و بعد دوباره با این برنامه Delete کن.
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
اين متن اروريه كه بعد از نصب آنلاكر رو سيستم مياد
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
هر ورژني رو نصب ميكنم همين ارور رو ميده
سلام.
بابا چه گیری دادین که پوشه قفل شده؟؟؟ فایل ایراد داره. مشکل از هارده. بد سک تور دا ره....
اگه نمیخوای از طریق بوت درستش کنی پس رو درایوی که پوشه توشه کلیک راست کن و خلاصه... اسکن دیسک کن اونم فولش. ایشالا درست میشه.
یه چیز دیگه. مرد حسابی آخه mrt هم شد ویندوز؟ اونم سرویس پک 2؟ حداقل آخرین ورژن xp رو نصب کن که اینقدر تو نصب برنامه ها گیر نداشته باشی.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)