سلام
دوستان کسی این بازیو بازی نکرده ؟؟؟ بیاد اینجا نظری بده حرفی صحبتی کل کلی چیزی آخه .
یعنی من تنها تو این انجمن دارم بازی میکنم. دوستان فایتینگش اونقدر هم بد نیست .
سلام
دوستان کسی این بازیو بازی نکرده ؟؟؟ بیاد اینجا نظری بده حرفی صحبتی کل کلی چیزی آخه .
یعنی من تنها تو این انجمن دارم بازی میکنم. دوستان فایتینگش اونقدر هم بد نیست .
تنوع حرکات و رمز و کمبو و. . . توی بازی چطوره ؟
مسلم جان والا اوضاع پست رو نمی دونم چرا این چند روز قاطی کرده وگرنه الان باید میرسید به دستم.
داداش جیل ولنتاین هستش تو بازی..؟
کمبو ها خیلی عالی کار شده و زدنشون خیلی سادست حتی ساده تر از تکن . نقشه های زدن کمبو ها رو هم داره و راحت میشه از روش کمبو زد. البته یه خورده زیاد کمبو تخیلی داره و جالبش اینجاست که کمبو ها با توجه به قابلیت های افراده مثلا سوپر کمبوی دانته که LT و RT زده میشه ( سوپر کمبو برا همه همینطوریه ) اول باشمشیر چند تا ضربه میزنه بعد با اسلحه میبنده به گلوله یا کریس اول اسلحه میزنه بعد با ار پی جی یه موشک میندازه کلا جالبه.
نه حامد
از شخصیت های بازی اویل تنها کریس و البرت وسکر هستند. از استریت فایتر هم لیو و وایپر و چون لی
شخصیت جیل و چند مورد دیگه قراره به صورت dlc عرضه بشن.
خب بازی بعد از 1 هفته امروز به دستم رسید... باز کردم دیدم دیسکها این طوریه
ممنون اداره پست بابت امنیت کالا و خدمات دهی با سرعت و دقت تمام.
![]()
Last edited by Layken; 16-02-2011 at 15:17.
سلامخب بازی بعد از 1 هفته امروز به دستم رسید... باز کردم دیدم دیسکها این طوریه
ممنون اداره پست بابت امنیت کالا و خدمات دهی با سرعت و دقت تمام.
این چه وضیعیه حامد.
ببینم راه شکایت به جایی نداری؟ مطئنی از شرکت اینطوری نبوده. ؟ آخه دی وی دی تو کاور معمولا چیزیش نمیشه.
Last edited by mosolim; 16-02-2011 at 18:12.
من چند روزيه بازي گرفتم ولي تا همين 15 دقيقه پيش اينترنتم قطع بود:
MvC 3 در كل بازي خوبيه،تنوع كمبو ها خيلي خوبن ولي به نظرم خيلي ها سراغ كمبوهاي سخت نميرن،كمبو هاي معمولي ساده هستن و خيلي زود ميشه ياد گرفتشون ولي بعضي از كمبو ها واقعا سخت هستن.
گرافيك بازي خيلي خوب كار شده به نظرم كم و كسري نداره.گيم پلي بازي خيلي سريع هستش و وقتي خيلي لذت بخش ميشه كه بتونيد يه كمبوي تيمي اجرا كنيد.با يه كمبوي تيمي حتي ميشه 100 تا ضربه به حريف وارد كرد!(كه توي تريلر ديدم!)
در كل اگه به بازي هاي فايتينگ علاقه داريد و يا يكي از طرفداران شخصيت هاي مارول يا كپكام هستيد اين بازي رو حتما بگيريد.
+
اگر هم اهل كميك هستين كه بازي براتون از نون شب هم واجب تر ميشه!
+
امتياز هاي بازي:
Joystiq 10/10
Game Informer 9.25/10
TeamXbox 9.2/10
1UP A
GamePro 9/10
Games Radar 9/10
OXM 9/10
Gamespot 8.5/10
IGN 8.5/10
MEGamers 8.5/10
EuroGamer 8/10
Last edited by Leon-117; 16-02-2011 at 20:42.
مسلم جان دو تا بازی دیگه هم داشت که این چون رو بوده این طوری شده
زنگ زدم به فروشنده گفتش که شما از مشتری های قدیمی ما هستی امکان نداره همچین چیزی و
گفت که مطمئن باش اون دیسک که برات فرستادم سالم سالم بود تازه گفت به خاطر این که مشتری هستی دفعه بعد سفارشت یکی دیگه واست می فرستم.
کاورشم شکسته کمی فشار بیارم از وسط نصف میشه به هر حال باید منتظر بمونم تا همراه بولت استروم هر دو رو سفارش بدم .
اداره پست هم که ...چیو به گردن میگیره که بخواد اینو قبول کنه.حیف شد چه هیجانی داشتم
یه نفر بازیو -- کرده و مدارکی به دست آورده که نشون میده باید جیل ولنتاین تو بازی میبود ولی تو نسخه نهایی نیست ! عکسهارو ببینید:
اطلاعات بیشتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لعنت! از بازی اصلی حذف میکنن و با DLC دوباره به مردم میفروشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)