ادامه:
![]()
مدلا خیلی خوبن
ولی به نظرم نور رو عوض کن
الان معلوم نیست چه ساعتیه
چه جور هواییه
خیلی تاریکه
آبیه
همون نور روز خیلی خوب بود
بعد تکسچر آسفالت تکراری شده درستش کن
منم با SSS_HHH_OOO موافقم. نور روز بذار بعد از صبح و ظهر و غروب و شب عکس بگیر. سعی کن از تکسچرهای قدیمی استفاده کنی تا طبیعی تر بشه.![]()
ايول آقا تا اينجا خيلى خوب پىش رفتى. به نظر من هم ماشين اصلا به صحنه نمى ياد. حتما ماشينى بزار كه تو خيابون هاى ايران ديده بشه اينجورى حس نوستالژى صحنه بيشتر مى شه
روى جزئيات صحنه هم اگر تونستى بيشتر كار كن. گربه هاى خيابونى , كاغذ پاره هاى روى ديوار مثلا تبليغات تخيله چاه , دكه روبروى مدرسه كه هميشه ازش كيك و سانديس مى خريديم , درخت قديمى كنار در مدرسه كه ريشه ش پياده رو را خراب كرده بود ... البته اگر مى خواى كار سبك معمارى انجام بدى اينا لازم نيست اما اگر مى خواى صحنه حسى كار كنى به نظرم اينا لازمه به علاوه كاراكتر بچه مدرسه اى ها
تا الان كه عالى پيش رفتى فقط يه مقدار آسمون از بقيه صحنه جداست و با فضاسازيت سازگارى نداره
نور هم همونطور كه شهاب گفت به اين فضا نمى خوره
منتظر ادامه كار هستيم
Last edited by RezaTayebiJ; 13-12-2010 at 18:17.
ممنون از همه ی نظرات دوستان .... کار داره تقریبا تموم میشه... فعلا مسافرتم .... مراحل کار و جزییات کار رو به زودی میذارم///![]()
اینم از شات هایی که نذاشته بودم....
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
2-----
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
اینم ادامه اش:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
ادامه
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
![]()
سلام
آقا عالی
خیلی خوب کار کردی
ولی خوب تناسب رنگ تو کارت وجود نداره
اون آسمون با اون رنگش با محیط سازگار نیست
فک کنم اگه رنگ نور رو رنگ آسمون کنی بهتر شه
و حتما تو صحنه کمی مه اضافه کن گرد خاک بذار ....+درخت جلوی دیوار ها بذار تا تکرار تکسچر دیوار رو نشون نده
ببخشید پر حرفی کردم
مدل و نورپردازیش فوق العادس...
ولی تکسچرش اصلا خوب نیس...
تکسچر جاده تکراری شده...
اگه میتونی ببر جاده رو توی ZB یه خورده دست انداز بنداز روش بعدش دیسپلیس ازش بگیر بنداز این رو.
آسمون هم که
مدل ماشین هم خوب نیس واسه چنین صحنه ای + خیلی ماشین کوچیکه...
تکسچر اون دیوار آبی مدرسه خوب نیس و اگه یه مقدار توی فتوشاپ تکسچر دیوارای خود ساختمون مدرسه رو طیف رنگیشو تغییر بدی بهتر میشه..
مر30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)