تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 30 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 298

نام تاپيک: i9020 Nexus S » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android با همکاری گوگل

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

به نظر من سامسونگ خيلي زرنگه؛ميتونست اين نكسوس اس رو با امكانات خيلي عالي تر از گالاكسي مثل دوربين قوي تر وصفحه بزرگتر بسازه؛اما اينكارو نكرد چون اولا سودش از اين گوشي با گوگل نصف ميشه پس اگه بهتراز گالاكسي ميبود ضرر ميكردچون ملت ميرفتن سراغ اين ولي از جانب گالاكسي همه سودش براي خودشه و فقط 1دلار براي هر گوشي به گوگل ميپردازه؛ولي اين گوشي
    بيشتر براي سامسونگ حكم اينو داره كه اولا پوز اچ تي سي رو به خاك مالوند و دوما اينكه بگه در جهان سردمدار آندرويد هست چون در واقع گوگل سيستمشو با اين گوشي هماهنگ ميكنه.
    پس سامسونگ سودش از جانب اين گوشي به نظرم نصف گالاكسي هم نيست و فقط براش جنبه بازاريابي داره و براي نگه داشتن سود هر دو طرفش امكانات رو شبيه هم ساخته حتي پايين ترم ساخته كه ملت هنوز هم برن سراغ گالاكسي كه سودش بيشتره.
    ديزاينش به نظرم من خوب نيست؛خيلي گرده؛ضخامتشم بيشتره.حالش به همون باريك؛ بودنشه.
    Last edited by Immunology; 07-12-2010 at 23:44.

2. 3 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

به نظر من سامسونگ خيلي زرنگه؛ميتونست اين نكسوس اس رو با امكانات خيلي عالي تر از گالاكسي مثل دوربين قوي تر وصفحه بزرگتر بسازه؛اما اينكارو نكرد چون اولا سودش از اين گوشي با گوگل نصف ميشه پس اگه بهتراز گالاكسي ميبود ضرر ميكردچون ملت ميرفتن سراغ اين ولي از جانب گالاكسي همه سودش براي خودشه و فقط 1دلار براي هر گوشي به گوگل ميپردازه؛ولي اين گوشي
    بيشتر براي سامسونگ حكم اينو داره كه اولا پوز اچ تي سي رو به خاك مالوند و دوما اينكه بگه در جهان سردمدار آندرويد هست چون در واقع گوگل سيستمشو با اين گوشي هماهنگ ميكنه.
    پس سامسونگ سودش از جانب اين گوشي به نظرم نصف گالاكسي هم نيست و فقط براش جنبه بازاريابي داره و براي نگه داشتن سود هر دو طرفش امكانات رو شبيه هم ساخته حتي پايين ترم ساخته كه ملت هنوز هم برن سراغ گالاكسي كه سودش بيشتره.
    ديزاينش به نظرم من خوب نيست؛خيلي گرده؛ضخامتشم بيشتره.حالش به همون باريك؛ بودنشه.
    سلام.

به هر حال تجربه اینو نشون داده که با این فرم طراحی ساخت( نه از نظر ظاهر بلکه از نظر فنی) تا مدتهای زیادی میتونه از هر دو گوشی سود ببره .
    گالاکسی گوشیه خوبیه من خیلی با اون تنظیم نور صفحه ش با استفاده از نوار ابزارش حال میکنم.

4. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

این حرکتش دقیقا همون حرکت اچ تی سی سر نکسوس وان و دیزایر بود دیگه ... البته برعکسش

کلا به نفع هم اچ تی سی و هم سامسونگ شد
    گوگل هم خوشحال میشه بچه هاش رو میبینه

اگه گوگل میداد صاایران نکسوس بسازه ایران از بحران نجات پیدا می کرد

6. 10 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اگه گوگل میداد صاایران نکسوس بسازه ایران از بحران نجات پیدا می کرد
    سلام.

اونموقع خودش میرفت تو بحران.

8. 9 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیر قربان اصلا" بحث این نیست که شما نباید نظرتون رو بگید.بحث اینجاست که دیگران هم نظر خودشونو میدن و شما یدفعه میفرمایید این گوشی بدرد لای جرز میخوره.خوب اینجا یه سوال مطرح میشه که چرا؟ شما اول اونو با X10 مقایسه کردید منم لینک مقایسه همزمان رو براتون گذاشتم (اونجایی که فرمودید با خرید X10....)در ضمن این گوشی که هنوز ریلیز نشده چرا قیمتش 750 تومنه؟
    میدونم چی میگی!!

اول قیمت رو بگم که این گویش قراردادیش 155 دلاره،و معمولیش حدود 550 دلار....هرچند اوائل که بیاد تو ایران 1 تومن میاد!احتمالا...

خوب اینجا یه سوال مطرح میشه که چرا؟
    ارائه نکردن هیچ چیز جدیدی!!!
    دوریبنش 5 هست،صفحش همون اندازه ی گلکسیه یا ایکس 10!!! پراسسش 1 هست(هرچند مدل های مختلف فرق میکنه ولی در اصل 1 گیگا هرتز،1 گیگاهرتزه!! و بلوتوثش 2! و خیلی مسائل! در حقیقت،این گوشی هیچ چیز سری نسبت به گلکسی نداره....
    در حقیقت شاید تنها دلیلی که بخریمش اینه که 2.3 داره! متاسافنه باید اعلام بکنم که الان تو ریدرم خبری خوندم مبنی بر اینکه 2.3 تا د وهفته ی دیگه برا نکسوس1 میاد! و کوک شدن رام ها مربوطه برای دیزایر و اچ دی(دیزایر اچ دی!) و گلکسی فوقش یه هفته طول بکشه!!....بنابراین داشتن سیستم عامل جدید،چیز شاخی نیست!!!
    بعدشم هرچی برا این بیاد،برا گلکسی هم هست...پس برا من،اگه قرا باشه چیزی بیشتر 500 تومن بالای یه گوشی بدم،گلکسی رو میخرم که خر کار تره!! قوی تره و اینکه درست مثل دیزایر و نکسوس،هرچی برا این بیاد،برا اونم اومده!! پس فرقی ندارن با هم!!! از اونجایی که از نظر شخصی من،برای پول من،و چیزایی که من نیاز دارم و از گوشی انتظار دارم،ایکس 10 رو بیشتر میپسندم تا گلکسی،مسلما بین نکسوس 2 و k300 گوشی k300 رو انتخاب میکنم که سنگین تر باشه....

منم لینک مقایسه همزمان رو براتون گذاشتم
    وقتی گالاکسی هم اومده بود تازه،من همین حرفو زدم و گفتم ایکس تنم رو به گلکسی ترجیح میدم!!شما همین لینک رو برای برای ان دو گوی هم گذاشتید!! به نظر من تفاوت سخت افزاری در حد 300 تومن اختلاف نیست!برای یه کاربر معمولی،فرق زیادی نداره که 8 گیگ حافظه داخلی داشته باشه یا خارجی!!(تاثیرش رو سرعت گوی هم که اونقدی نیست که ..)

در هر صورت،چیزی که مشخصه اینه که این گوشی پشتش گوگل وایساده و گوشی عالیی هست،ولی شک نکنیم که ارتباطش با گلکسی،درست مثل ارتباط دیزایر و نکسوسه!! نمیدونم چرا دوستان فکر میکنن که این گوشی زشت!(دیگه تو زشت بودنش فک نمیکنم کسی شک داشته باشه....هر چی بیشتر نیگاش میکنم بیشتر ازش بدم میاد!! شاید تو نیگاه اول ادم یه چی دیگه بگه،ولی هرچی بیشتر عکسش رو در کنار سایرین میبینی....!) میتونه پوزه ی اچ تی سی رو زمین گیر بکنه؟!!
    اتفاقا نشون میده که چقدر اچ تی سی مرد بود که مثلا وقتی دیزایر رو زد،نیومد چار برابر نکسوس قوی درستش بکنه که خودش فروش کنه....اومد دو گوشی رو درست عین هم درست کرد!!! ولی سام چی؟!! کالما مشخصه که فقط خواسته یه نکسوس 2 بیرون داده باشه...فکر میکنم داشتن نظر میدادن که خدمتکاره گفته اقا چرا اینجوری درستش نمیکنین؟! اینا م گفتن چرا کار کنیم واسه سود و اسم یه شرکت دیگه؟! بیاین همینو بدیم خط تولید!!

خدا کنه مشکل سه دگمه نداشته باشه این!!چون کی صب کنه تا اندو 2.6!!!!

10. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قیمتش که از گالاکسی یه 50 دلار کمتره

12. این کاربر از ramin111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

شما ميفرماييد اچ تي سي وقتي ديزاير رو زد نيومد 4برابر نكسوس قويترش كنه كه خودش سود كنه.حرفتون قبول؛ولي مگه سامسونگ اينكارو كرده؟

14. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نقل از نارنجی که گقته یکی از سایت های معتبر یه بررسی جزئی این گوشی را با ایفون 4 کرده گفته بوده کیفیت صفحه نمایش ایفون بهتره ولی این درحالیه که ما میدونیم کیفیت صفجه نمایش گالاکسی از ایفون بهتره پس اینم باید بهتر باشه یا اینکه کیفیت صفحه نمایشش به پای گالاکسی نمیرسه (سایتی که این بررسی را کرده گوشی را در اختیار داشته)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

میدونم چی میگی!!

اول قیمت رو بگم که این گویش قراردادیش 155 دلاره،و معمولیش حدود 550 دلار....هرچند اوائل که بیاد تو ایران 1 تومن میاد!احتمالا...

ارائه نکردن هیچ چیز جدیدی!!!
    دوریبنش 5 هست،صفحش همون اندازه ی گلکسیه یا ایکس 10!!! پراسسش 1 هست(هرچند مدل های مختلف فرق میکنه ولی در اصل 1 گیگا هرتز،1 گیگاهرتزه!! و بلوتوثش 2! و خیلی مسائل! در حقیقت،این گوشی هیچ چیز سری نسبت به گلکسی نداره....
    در حقیقت شاید تنها دلیلی که بخریمش اینه که 2.3 داره! متاسافنه باید اعلام بکنم که الان تو ریدرم خبری خوندم مبنی بر اینکه 2.3 تا د وهفته ی دیگه برا نکسوس1 میاد! و کوک شدن رام ها مربوطه برای دیزایر و اچ دی(دیزایر اچ دی!) و گلکسی فوقش یه هفته طول بکشه!!....بنابراین داشتن سیستم عامل جدید،چیز شاخی نیست!!!
    بعدشم هرچی برا این بیاد،برا گلکسی هم هست...پس برا من،اگه قرا باشه چیزی بیشتر 500 تومن بالای یه گوشی بدم،گلکسی رو میخرم که خر کار تره!! قوی تره و اینکه درست مثل دیزایر و نکسوس،هرچی برا این بیاد،برا اونم اومده!! پس فرقی ندارن با هم!!! از اونجایی که از نظر شخصی من،برای پول من،و چیزایی که من نیاز دارم و از گوشی انتظار دارم،ایکس 10 رو بیشتر میپسندم تا گلکسی،مسلما بین نکسوس 2 و k300 گوشی k300 رو انتخاب میکنم که سنگین تر باشه....

وقتی گالاکسی هم اومده بود تازه،من همین حرفو زدم و گفتم ایکس تنم رو به گلکسی ترجیح میدم!!شما همین لینک رو برای برای ان دو گوی هم گذاشتید!! به نظر من تفاوت سخت افزاری در حد 300 تومن اختلاف نیست!برای یه کاربر معمولی،فرق زیادی نداره که 8 گیگ حافظه داخلی داشته باشه یا خارجی!!(تاثیرش رو سرعت گوی هم که اونقدی نیست که ..)

در هر صورت،چیزی که مشخصه اینه که این گوشی پشتش گوگل وایساده و گوشی عالیی هست،ولی شک نکنیم که ارتباطش با گلکسی،درست مثل ارتباط دیزایر و نکسوسه!! نمیدونم چرا دوستان فکر میکنن که این گوشی زشت!(دیگه تو زشت بودنش فک نمیکنم کسی شک داشته باشه....هر چی بیشتر نیگاش میکنم بیشتر ازش بدم میاد!! شاید تو نیگاه اول ادم یه چی دیگه بگه،ولی هرچی بیشتر عکسش رو در کنار سایرین میبینی....!) میتونه پوزه ی اچ تی سی رو زمین گیر بکنه؟!!
    اتفاقا نشون میده که چقدر اچ تی سی مرد بود که مثلا وقتی دیزایر رو زد،نیومد چار برابر نکسوس قوی درستش بکنه که خودش فروش کنه....اومد دو گوشی رو درست عین هم درست کرد!!! ولی سام چی؟!! کالما مشخصه که فقط خواسته یه نکسوس 2 بیرون داده باشه...فکر میکنم داشتن نظر میدادن که خدمتکاره گفته اقا چرا اینجوری درستش نمیکنین؟! اینا م گفتن چرا کار کنیم واسه سود و اسم یه شرکت دیگه؟! بیاین همینو بدیم خط تولید!!

خدا کنه مشکل سه دگمه نداشته باشه این!!چون کی صب کنه تا اندو 2.6!!!!
    سلام.

17. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما ميفرماييد اچ تي سي وقتي ديزاير رو زد نيومد 4برابر نكسوس قويترش كنه كه خودش سود كنه.حرفتون قبول؛ولي مگه سامسونگ اينكارو كرده؟
    بلوتوث بهتر،درگاه و امکانات اضافی و فقط اسم بیشتر!!!قیافه ی نچندان شاخ تر!!!!
    کلا به یه غیر حرفه ای نشون بدی،فکر میکنه که گلکسی بعد از نکسوس 2 امده!!البته این گوشی رو باید از نزدیک دیدو باهاش کار کرد!!!
    ممکنه همین بنده فردا کامپیوترم رو با یه نکسوس 2 عوض کنم!!!ولی با مشخصات کنونیش،فکر میکنم از گلکسی ضعیف تره نه همتاش....

به نقل از نارنجی که گقته یکی از سایت های معتبر یه بررسی جزئی این گوشی را با ایفون 4 کرده گفته بوده کیفیت صفحه نمایش ایفون بهتره ولی این درحالیه که ما میدونیم کیفیت صفجه نمایش گالاکسی از ایفون بهتره پس اینم باید بهتر باشه یا اینکه کیفیت صفحه نمایشش به پای گالاکسی نمیرسه (سایتی که این بررسی را کرده گوشی را در اختیار داشته)
    کلا انگیجد خیلی وقت پیش(یک یا 2 ماه پیش!) اولین مطالب مربوط به نکسوس 2 رو منتشر کرد!!!نمیدونم از کجا داشتن این گوشی رو!!!!
    بعدشم جایی که این گوشی رو معرفی میکنن،خوب همین وبلاگ نویس ها و خبر نگارها هستن!!خودشون هم که گوشی دارن یه دیقه تست میکنن!!!
    من فعلا نیمتونم از لحاظ کارکرد نظری بدم...مگر اینکه رویو از نوا رو ببینم که بر حسب اطلاعات من،نزدیک ترین نظرات رو در مورد بررسی گجت ها نسبت به من داره!!!

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

کاش توضیح بیشتری میفرمودی...فک میکنم لیاقتش رو دارم!
    من هیمشه نظراتم برا همه عجیب غریبه!!!
    ولی معمولا موفق میشم که با طرفم یه بحثی چیزی شروع کنم....به ظنرم بحث در مورد گوشی ها،بهتر از اسپم کردن در مورد اونهاست.....به درد افراد دیگه هم میخوره....البته فعلا اسپم های بی ربط به گوشی شروع نشده!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •