خب من دنبال افزایش CPU بودم نه هارد...
خب من دنبال افزایش CPU بودم نه هارد...
مطمنا لنوا فقط
فعلا 5470 تمام بازی هارو فول جواب میده و مگر در موارد خیلی خاص کار های مهندسی و عملیاتی هیچ نیازی به CORE I7 نیست.
و پول الکی دادنه.
CORE I5 و 5470 تا دو سال فول جواب میدن بعد اونم تکنولوژی های جدیدی میاد که دیگه I7 هم پیششون هیچی نیست.
HP بهتره![]()
سلام بر شما میشه در باره i5 هم بگید ممنون میشم
من DELL N5010 رو دارم حرف نداره همه کارم باش انجام دادم از بازیهای سنگین تا گرافیگو اینترنتو اینا.عالیه
کی میگه!!!!
من با 5730 هم تو بعضی بازی ها لگ دارم چه برسه به 5470!!!!!
1- تو رده پردازنده های موبایل اینتل همه پردازنده های Core i3,i5,i7 با چیپ HM55 سازگاری دارن.
2- کجا روسراغ داری پردازنده موبایل بفروشه ؟ به منم آدرس بده
3- هارد های SSD سرعت خوندن و نوشتنشون بیش از 2 برابر هارد های مغناطیسیه ، با پر شدن سرعتشون افت نمی کنه و مصرف برق کمتری دارن . اگه یه هارد SSD کم ظرفیت (قیمت ظرفیت بالاهاش خیلی زیاده) رو سیستمت نصب کنی و سیستم عامل رو روی اون بریزی افزایش سرعت چشمگیری پیدا می کنه .
4- اگه برای بازی می خوای لپ تاپ رو باید دنبال یک Core i3,i5 با فرکانس بالا باشی با یک گرافیک قوی به جای اینکه پولتو واسه یک Core i7 هزینه کنی . Core i7 به درد نرم افزارایی می خوره که هم بتونن از همه هسته های عملیاتی استفاده کنن هم قسمت عمده بار پردازشیشون روی CPU باشه .
آقای مهدی شما هم اینقدر خودتو ناراحت نکن ، از تو همین بحس ها بالاخره یه چیزی در میاد . کم پیدا می شه کسی که هر 4 مدل رو آزمایش کرده باشه و بتونه مقایسه درستی بکنه . نهایتا کسانی رو پیدا می کنی که یکی از اینا رو داشتنو راجع به همون می تونن نظر بدن .
دوست عزیز اینجا فقط میخوان آمار بگیرن اگه راهنمایی در مورد i5 میخواین به بخش مورد نظر خودش مراجعه کنید. با تشکر
سلام مهدی جون
به نظر من 5010 میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه من واسه دو تا از دوستام گرفتم خیلی ازش راضین میگن معرکس حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)