متشکر بابک جان ...
یه سوا : تو ی این برهه زمانی با توجه به قیمت و گارانتی + کیفیت مانیتور های ASUS تو کشورمون خردشون رو نسبت به مدل های رقیب مثل P23500 توصیه می کنید ؟
متشکر بابک جان ...
یه سوا : تو ی این برهه زمانی با توجه به قیمت و گارانتی + کیفیت مانیتور های ASUS تو کشورمون خردشون رو نسبت به مدل های رقیب مثل P23500 توصیه می کنید ؟
Last edited by Corei7_980X; 06-12-2010 at 22:50.
شما برای خرید مانیتور3 تا ف .ل ت-ر گزاشتی.برهه زمانی گارانتی قیمت
خب با این ا ف .ل ت-ها کاملا مشخصه خرید lg بهتره.ولی وقتی بگین کیفیت اونوقت مشخص میشه که asus بهترین برند فعلی در ایرانه.
Asus تو زمینه تولید LCD برند نو پایی هست و هنوز راه زیادی داره تا از لحاظ تنوع محصول به برندهایی مثل LG و Samsung و یا حتی AOC برسهمتشکر بابک جان ...
یه سوا : تو ی این برهه زمانی با توجه به قیمت و گارانتی مانیتور های ASUS تو کشورمون خردشون رو نسبت به مدل های رقیب مثل P23500 توصیه می کنید ؟
ولی از لحاظ کیفی محصولاتی که در کشورمون هستند،کیفیت مناسبی دارند و خریدشون مانعی نداره (البته متاسفانه به قیمت خیلی بالاتر از قیمتهای جهانی تو کشورمون بفروش میرسند!)اما باید این رو هم در نظر گرفت که از لحاظ گارانتی و خدمات پس از فروش به هیچ عنوان قابل رقابت با مادیران و سام سرویس نیستند و نباید از این لحاظ زیاد روشون حساب کرد
جناب ultra black شما چه مانیتوری رو پیشنهاد میدین(تا سقف 400t)؟
اگه سیستمی هم مد نظرتونه بگین ممنون میشم..(گرافیکش the best باشه)
thx
بچه ها مانیتورهای Apple توی ایران پیدا میشه؟
دوستان کسی نمیدونه؟
خدمتتون عرض کردم تو ایران موجود نیست و معلوم نیست کی وارد میشه.
خب یه مانیتور در حد و اندازه ی اون(23 اینچ) معرفی میکنید(ترجیحت LED و زیبا)
جای خریدشم اگه بگین ممنون میشم![]()
دوست عزیز بهتون توصیه می کنم که lcd بخرید ... چون led یه تکنولوژی جدید نیست ...ترجیحت LED و زیبا)
بهترین مانیتوری که می تونید تو این رنج بگیرید :
P23500=270 هست ...
23 هم هست + گارانتی + تو اکثر مغازه ها هم پیدا می شه ...
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
یه پیشنهاد هم براتون دارم شما که دارید تا 400 خرج می کنید دو تا مانیتور 22 فوا اچ دی بگیرید که بتونید بازی هارو با وضوح 2160 *3840بازی کنید که واقعا فوق العاده هست ...(یعنی 2XFULLHD!)
2XSamsung p22500=440
در جواب دوستی که گفتن ایسوس گارانتی معتبری نداره همینو بگم ۱ ماه پیش یه مدل MS228H گرفتم و ۲ پیکسل سوخته داشت ( زمانی هم بود که اصلا گیر نمیومد این مانیتور ) همون موقع که این مشکلو به فروشنده گفتم مانیتور رو تعویض کردش ۲ سال هم گارانتی داره.
اگه کیفیت برای شما مهم هست مسلما ۲ گزینه بیشتر نداری چون یک سرو گردن از کل محصولات داخل بهترن:
گزینهٔ اول: Samsung PX2370
امتیاز 8/10 از سایت معتبر Cnetمشخصات فنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- 18mm design
- 5,000,000:1 Dynamic Contrast Ratio (Static Contrast Ratio 1000:1)
- 2ms (GTG) video response time
- Analog RGB/DVI/HDMI inputs
- 1,920x1,080-pixel resolution
گزینهٔ دوم: Asus MS238H
امتیاز 6.3/10
مشخصات فنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- 23 in
- Included Interfaces:
DVI-D Digital Video In, 15-pin HD-15 VGA In, HDMI Digital Audio/Video In, Mini-phone Audio Line In- Aspect Ratio
16:9- Resolution
- 1920 x 1080
- Response Time
2 ms- Green Compliance
RoHS, WEEE, Energy Star- Contrast Ratio
10000000:1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)