اون mtx باید چیزه خوبه باشهنوشته شده توسط AMIR HOSSEIN PIONEER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چنده؟؟
البته یه امپه توپم باید براش بخری
اون mtx باید چیزه خوبه باشهنوشته شده توسط AMIR HOSSEIN PIONEER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چنده؟؟
البته یه امپه توپم باید براش بخری
حالا بینcadence-ground zero-mtx کدوم بهتره؟
سلامنوشته شده توسط AMIR HOSSEIN PIONEER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من MTX رو بيشتر ميپسندم.![]()
rms وpeak چه فرقی دارن کدوم مهمه؟
mtx t8693 280تومنه
سلامنوشته شده توسط AMIR HOSSEIN PIONEER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RMS به تواني ميگن كه اسپيكر به طور ممتد ميتونه تحمل كنه ولي Peak يا Max به توان گفته ميشه كه اسپيكر به مدت خيلي كوتاه ميتونه تحمل كنه و اگر اين توان ورودي ادامه پيدا كنه باعث آسيب رساندن جدي به كوئل اسپيكر ميشه.
سلام
من يه جفت باند 6975 v2 دارم مي خوام يه جفت باند ديگه هم بگيرم قيمتش هم برام مهم نيست فقط مي خوام با اين باندايي كه دارم مچ بشه؟
دوستان اگه ميشه بنده را راهنمايي كنيد ممنونم
سلام اقا من میخوام تا 350 تومان یک باند با امپلی بگرم ولی هرکس 1 چیز میگه لطفا راهنمایی کنید
در ضمن باند کدنس چطور باندیه بدرد بخور هست یا نه cadence ZRS710
توی این رنج قیمت چه باندهای دیگه ای هست
ميشه راهنماييم كنيد لطفا
يكي از مغازه هايي كه رفتم همين باندي كه دوستمون گفت رو پيشنهاد داد گفت با 6975v2 كه دارم مچش مي كنه نمي دونم بگيرم يا نه ؟
دوست عزيز شما قيمت اين باند كادنس داري؟ من تعريفش و زياد شنيدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)