---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
من فکر نمیکنم این مادربرد cpu ایشونرو ساپورت کنه یعنی تا حدودی مطمئنم.
باید cpu هم عوض بشه.
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
من فکر نمیکنم این مادربرد cpu ایشونرو ساپورت کنه یعنی تا حدودی مطمئنم.
باید cpu هم عوض بشه.
Asrock N68 S3 UCCمن فکر نمیکنم این مادربرد cpu ایشونرو ساپورت کنه یعنی تا حدودی مطمئنم.
باید cpu هم عوض بشه.
این رو ساپورت می کنه ... به احتمال 90% باید هم خانواده های اون رو هم ساپورت کنه ...
Sempron 140
اگر سی پی یو AMD sempron 3000x رو پشتیبانی کنه حتما همینو می گیرم. تنها باید مطمئن بشم که این پردازنده ی قدیمی من رو پشتیبانی می کنه (چگونه می شه دل استوار و مطمئن شد؟)
راستی دوست گرامی گرافیکی که روی این مادربرد هست چیه؟
همچنین پردازنده های X4 و X6 رو هم پشتیبانی می کنه یا خیر؟
دلیلتون برای این حرف رو بیارید که همه اطمینان حاصل کنیم ...من فکر نمیکنم این مادربرد cpu ایشونرو ساپورت کنه یعنی تا حدودی مطمئنم
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
آنبرد نداره ! این رو هم به زور پیدا کردم دوست عزیز ...راستی دوست گرامی گرافیکی که روی این مادربرد هست چیه؟
هر دو رو ساپورت می کنه ...همچنین پردازنده های X4 و X6 رو هم پشتیبانی می کنه یا خیر؟
Asrock N68 S3 UCC
این رو ساپورت می کنه ... به احتمال 90% باید هم خانواده های اون رو هم ساپورت کنه ...
Sempron 140سلامدلیلتون برای این حرف رو بیارید که همه اطمینان حاصل کنیم ...
دوست من دلیل نمیشه چون از AMD Sempron 140 پشتیبانی میکنه از Sempron 3000X هم پشتیبانی کنه
Sempron 140 تنها پردازنده از خانواده Sempron هست که سوکتش AM3 هست!
اینم لیست پردازنده هایی که توسط این مادربرد پشتیبانی میشن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما استاد گرامی ...سلام
دوست من دلیل نمیشه چون از AMD Sempron 140 پشتیبانی میکنه از Sempron 3000X هم پشتیبانی کنه
Sempron 140 تنها پردازنده از خانواده Sempron هست که سوکتش AM3 هست!
اینم لیست پردازنده هایی که توسط این مادربرد پشتیبانی میشن:
مادربردی سرغ دارید که این پردازنده رو پشتیبانی کنه ؟یا نظرتون رو تعویض پردازنده هست ؟ اگر تعویض به نظرتون این برد مناسب هست ؟
ممنون
به نظر من این پردازنده خیلی قدیمی و ضعیف هست و ارزش هزینه کردن رو ندارهمادربردی سرغ دارید که این پردازنده رو پشتیبانی کنه ؟یا نظرتون رو تعویض پردازنده هست ؟ اگر تعویض به نظرتون این برد مناسب هست ؟
به قول دوست خوبم امیر موسر اگه مادربرد دست دوم با قیمت مناسب پیدا کردن میتونن بگیرند
دوست گرامی لفطا بهترین مادربردی که پردازنده ی amd sempron 3000x رو پشتیبانی بکنه و دارای کارت گرافیک آنبرد باشه رو معرفی کنید
(چه مادربردی که هم اکنون تولید می شود و چه مادربردی که دیگر تولید نمی شود و باید به صورت دسته دوم خرید)
مادربرد مورد نظر تولید نمیشه.
باید برید بازار
با درود
دوستان گرامی قیمت رو می تونم تا 150 هزار تومن هزینه کنم. برای من گرافیک برای بازی کردن خیلی مهم هست. (چیزهایی که پیشنهاد داده بودید به جز asus هیچ کدام در بازار موجود نبود)
چیزهایی که نیاز دارم
cpu amd (اگر ارزون تر هست از اینتل)
ram 2 gig
vga
حالا از دید شما من یک مادربرد با یک گرافیک آنبرد بگیرم بهتر هست یا اینکه این دو را جدا بگیرم؟ نزدیک به 150 هزار تومن می تونم هزینه کنم و البته دوست دارم که از تازه ترین فن آور ها هم پشتیبانی بکنه هر چند می دونم با این پول نمی شه بهترین ها رو داشت ولی خب یک چیزی باشه که به هر حال بازی های کنونی رو جواب بده و چیز جدیدی به شمار بیاد
با 150 تومن و برای بازی از دید شما بهتر هست که یک مادربرد آنبرد بگیرم یا مادربرد و گرافیک جدا؟ رم هم باید خریداری بشه البته
----------------
یک پرسش دیگه هم دارم اینکه پاور قدیمی رایانه ی من یک پاور هست به نام بنز! و روش نوشته شده 450W آیا می تونم از همین پاور بهره ببرم؟
Last edited by pashangparsi6; 05-12-2010 at 22:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)