درس بخون پولدار میشی.یه راه مطمئن و اما طولانی مدت.اما خیلی مطمئن.خیلی از جوون ها هستن که مهندسن اما بیکارن اما بخش اعظم بیکاریشون به علت بی عرضگی خودشونه.مطمئن باش درس خوندن بهترین کاره.
درس بخون پولدار میشی.یه راه مطمئن و اما طولانی مدت.اما خیلی مطمئن.خیلی از جوون ها هستن که مهندسن اما بیکارن اما بخش اعظم بیکاریشون به علت بی عرضگی خودشونه.مطمئن باش درس خوندن بهترین کاره.
ثروتمند شو بعد کل ثروتتو خرج کن تا آرامش داشته باشی ..ارزششو نداره .
![]()
پشتکار + اراده + حرص نزدن !! + شانس + یاری خدا
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
این چه حرفیه ؟
من خودم دو سال پیش یه قطعه زمین خریدم 56 میلیون. الآن شده 25 میلیون !!!!!![]()
زندگی متعادل داشتن بزرگترین ثروته
و بدست آوردنش تو ایران مشکل ترین کار
1- داشتن برنامه اقتصادی
2-تلاش در تولید
3-قناعت در مصرف
نکته: پولدار شدن خیلی خوبه و آدم باید بدنبال ثروت بیشتر باشد ولی اینرا هم بدانید که پولی که از راه حرام و خون کردن جگر مردم بدست بیاید مایه شادی و خوشبختی آدم نخواهد شد.و هدف ما نباید پول باشد بلکه باید کارمان را درست درست انجام بدهیم و اینرا بدانیم که روزی ما دست خداست و ما فقط باید کار خوب بکنیم.ما فقط یک وظیفه داریم و آن هم انجام وظیفه است.آنوقت پول +آرامش می آید.
البته هر کسی یک نظری دارد.......
هدفنمد کردن
ولی نه جدی اگه میخوای ره یه شبه را صد ساله بری تنها راهش خلاف کردنه ولی اگه بخوای از راه درست و پله پله بری پشتکار و البته سرمایه هست چون از قدیم گفتن پول پول میاره وفقیر هر روز فقیر تر میشه
اول از همه اینکه حتما پس انداز داشته باشین...حتمـــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا حتمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا
لا اقل روزی 10000 تومن پس انداز داشته باشین..
یکی دیگه از راهها هم بازار Forex هست! .. خودم که هیچ تجربه ای ندارم توش ولی میشناسم کسی رو که اینجوری واسه
خودش پول زیادی جمع کرده گرچه مطمئنم بیشتر سودشو بخاطر شریک شدن با دیگران و ندادن حق شراکتشون در اورده!!
که این فایده نداره ولی اگه خودتون یه مقداری پول دارین یه مقدارم هوش اقتصادی ، بدون شراکت با کسی این راه میتونه راه حل خوبی برای پول دار شدن باشه .
یه راه دیگه
البته تو اینم باید هوش اقتصادی بالا داشته باشیم و آشنا به قوانین ریسک باشیم
ورود به بازار بورس ایران ...
کلا برای پولدار شدن باید یه فکری کرد و از دارایی هایی استفاده بشه که روز به روز به ارزشش اضافه شه که
بهترین راهش همین سرمایه گذاری تو بازار بورسه ..
همه اینها میتونه بشه یه سرمایه برای مستقل کردن و گسترش منبع درآمد اصلیتون که وابستگیتون به ارگان و
یا شرکت و کارخونه های دیگه رو کم کنه همین استقلال کمک میکنه سود بیشتری نصیبتون بشه ..( منظورم
حذف منابعی هست که درآمد اصلیتون رو کم میکنه )
منم تجربم کمه و لی افراد زیادی رو میشناسم که اینجوری پولدار شدن ( البته همونجور که دوستان گفتن باید
حواسمون باشه یه دف مال دزدی جزوی از ثروتمون نشه)![]()
راستی یه سئوال بچه ها چجوری میتونیم افرادی که انجام معامله تو فارکس و بورس رو خیلی خوب بلدن ولی پول ندارن رو شناسایی بکنیم . بعدش با اونها شریک بشیم
ای افرادی که ایده های جالب اقتصادی دارن یا شم اقتصادی قوی دارن ولی آه تو بساطشون نیست رو پیدا بکنیم![]()
باید هدفمند و با برنامه ریزی زندگی کرد...
در واقع هیچ چیزی نشد نداره...
یا باید تحصیلات عالی داشته باشی و یا سرمایه بابایی و ورود به دنیای مشاغل آزاد
چي ميگي عزيزم كار كجا بود شما به من كار معرفي كن من با كله ميرم خواستي رشتم و محل زندگيمو بهت پيغام خصوصي ميدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)