شد 1 ماه
بین اون مدلها x10 mini pro به نظرتون انتخاب خوبی هست؟
شد 1 ماه
بین اون مدلها x10 mini pro به نظرتون انتخاب خوبی هست؟
دوست عزیز X8 بین این گوشی ها و با توجه به انتظاراتتون گوشی بهتریه نسبت X10 mini pro , تنها برتری mini pro کیبورد فیزیکش هست به نظر من , که اونم چون اونقدر کوچیکه اندازه ی گوشی و به مراتب اون کیبوردش که تایپ کردن باهاش انگشت های کوچیک می خواد مثل انگشت خانوما مثلا
آخه کیفیت عکسبرداری x10 mini pro بهتره
صدا هم
Dynamic range
Apple iPhone 4: 90
x10 mini pro: 89.2
x8:76.5
فکر کنم یه جا نوشته بود اینا بر حسب دسیبل ـه
Frequency response و THD و IMD + Noise چیه؟ کمتر باشه خوبه یا بیشتر؟
بله دوست عزیز , من شرط هایی که گذاشته بودید رو بل کل یادم رفت دوباره نیگاه کنم و در حالت کلی گفتم X8 گوشی ه بهتریه برا خرید تا X10 Miniآخه کیفیت عکسبرداری x10 mini pro بهتره
صدا هم
Dynamic range
Apple iPhone 4: 90
x10 mini pro: 89.2
x8:76.5
فکر کنم یه جا نوشته بود اینا بر حسب دسیبل ـه
Frequency response و THD و IMD + Noise چیه؟ کمتر باشه خوبه یا بیشتر؟
الان پست اول رو خوندم , با توجه به دو تا شرط اولتون یعنی دوربین و صدای خوب بین X8 و Mini , Mini سرتره . تنها عیبی که من همیشه از X10 Mini ها توجهم رو جلب کرده وقتی دستم گرفتم اندازه ی خیلی کوچیکشون هست ! وقتی هم کیبورد پرو ش رو باز کردم درست نمیتونستم باهاش تایپ کنم چون کیبوردش جز کوچیکترین کیبورد هایی بود که تا حالا دیدم ! به نظرم دیگه خیلی کوچیک درستش کردن . اگه با این کوچکی مشکلی ندارید Mini Pro به نظرم خیلی گوشی خوبیه با توجه به قیمتش .
پ.ن : از باتریشم یه عده بد میگن خودم تجربه نکردم بهتره اگه می خوای بخریش بری کلوپش از کسایی که این گوشی رو دارن یا داشتن بپرسی ببینی چجوریه قضیه
فعلاً Galaxy 551 تو سایت چاره رو سفارش دادم ببینم موجودی دارن یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)