با سلام
شما شرایط بدی هم نداری.
من رشتم الکترونیکه و بعد اینکه 3 سال تو 1 شرکت خصوصی بودم به دلایل شخصی اومدم بیرون. 3 ماه بیکار بودم که بسیار زجر کشیدم. تو همین 3 ماه با توجه به اطلاعاتی که در باره کامپیوتر داشتم(که بیشتر از اطلاعات شما نبود) اما کلی مطالعه و تحقیق در باره بستن سیستم و پس انداز 4 میلیونی که به واسطه 3 سال کار بدست آوردم تصمیم گرفتم خدمات و فروش کامپیوتر راه بندازم. شکر خدا بعد از 8 - 9 ماهی گه گذشته از کارم و حقوقی که می گیرم راضیم. راستش اول کار فکر نمی کردم بتونم اجاره مغازه هم در بیارم اما شکر خدا همچی روز به روز بهتر شد. بازارم شل و سفت داره اما می دونم رو به پیشرفته.خانوادم اسرار می کردن صبر کنم و با توجه به مدرک کاردانی که داشتم منتظر باشم جایی استخدام بشم اما الان از کارم راضی هستن من هم هر جا فرصت شغلی باشه سر می زنم برای ایجاد شغل دوم.
من زمانی که تصمیممو گرفتم فقط 4 میلیون پول داشتم که از قبل تو بانک بود و با دو تا ضامن ساده 5 میلیون وام گرفتم تا اصل پولم از بین نره(می بینی که شرایط شما زیاد هم بد نیست). و با همین مغازه دارم هم قسط می دم هم اجاره یه کمم تهش می مونه واسه خودم+ اینکه بار تو مغازم نسبت به روز اول بیشتر شده+اعتباری که تو این 8 ماه بدست آوردم.
هدفم از گفتن داستان این نبود که بگم من ....
بلکه منظورم این بود شما خودتون باید شرایط خدتون رو ببینید و تصمیم نهایی رو بگیرید.
ببینید اصلا اهل کشاورزی کردن هستی یا نه(خودم تجربشو داشتم کار سخت و طاقت فرساییه)
ببینید می تونید تو شهرتون نسبت به اطلاعاتی که دارید (نه حتما کامپیوتر) مغازه ای باز کنید.
یا ...
نتیجه
اگه همینطور دوستان پیشنهاد بدن و شما بگی فلان بهمان فقط وقت تلف کردی.
خودت بشین ببین تو شهر شما با شرایط شما چه می شه کرد؟
امیدوارم هرچه زودتر کارتون درست شه و از این مرحله بگذرید.
موفق و پیروز باشید.