نخیر.
روشن و خاموش تست کردم فرقی نکرد.
انگلیسی و فارسی هم مشکل پا برجاست.
با همون وضعیت شماره خودمون رو دادیم وارد شد.
نخیر.
روشن و خاموش تست کردم فرقی نکرد.
انگلیسی و فارسی هم مشکل پا برجاست.
با همون وضعیت شماره خودمون رو دادیم وارد شد.
Last edited by Amin.P30; 08-12-2010 at 12:08.
یه سوال کی پول های ذخیره شده در بانک را می تونیم برداشت کنیم؟
دوستان ، اگه کسی که تا حالا اصلا هیچ اقدامی نکرده و ثبت نکرده باید چیکار کنه ؟ اول باید کدوم سایت بره ؟
فرض کنید کسی اون فرم های اطلاعات اقتصادی رو پر کرده باشه و فرستاده باشه ، الان باید برای اقدام چیکار کنه ؟
من تو سایت های رفاهی و آمار رفتم ولی اصلا اطلاعات رو قبول نمیکنه
اخبار اعلام میکنه
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
همین روزها نوبت اونایی که تابحال ثبت نام نکردن میرسه
از طریق اخبار یا سایت مرکز آمار دائم پیگیر باشه
یه سوال دیگه با هدفمند سازی یارانه ها آیا قیمت ماشین کاهش پیدا می کنه یا نه؟
این دیگه ربطی به تاپیک نداره
هر جوابی هم بدم احتماله و قطعی نیست
سوال ما سه چهار تا فامیل خر پول داریم که هیچ کدوم در یارانه ها ثبت نام نکرده اند و می گن که دولت می خواد از ما مالیات بگیره آیا برای این افراد چاره ای اندیشیده شده است یا نه همین جوری ولشون می کنند؟
اتفاقا سوالت خیلی به تایپک مربوطه دوست عزیز...با هدفمندی یارانه ها قیمت حامل های انرژی که بنزین هم جزوشونه افزایش پیدا میکنه...تو همه جای دنیا باافزایش نرخ بنزین قیمت خودرو کاهش پیدا می کنه...ولی به دلیل اینکه تو مملکت ما هیچی مثل بقیه دنیا نیست پس برعکسه...یه مدت پیش معاون وزیر صنایع بود فکر کنم ...خبر از افزایش15درصدی قیمت خودرو بعداز هدفمندی یارانه ها داده بود!!!یه سوال دیگه با هدفمند سازی یارانه ها آیا قیمت ماشین کاهش پیدا می کنه یا نه؟![]()
اشخاصی که ثبت نام کردن، اما شماره حسابشون مشکل داشت و دوره ی قبل پولی نگرفتن، اگه الان اقدام به معرفی حساب کنن، پول ریخته نشده دوره ی قبل رو به حسابشون میریزن یا نه؟
یه سوال دیگه الان می شه شماره حسابمون را اصلاح کنیم ما شماره حساب تبریز را دادیم الان هم تو یه شهر دیگه ای هستیم می شه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)