تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 90

نام تاپيک: فوری فوری : مشاوره در مورد این چند قطعه ی کامپیوتری خیلی قوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خوب اگه می خواین تنها یه دونه مانیتور داشته باشین،بی خودی پولتون رو هدر ندین!!!
    چون بیش از 70درصد توان پردازش سیستمی که من معرفی کردم بلااستفاده می مونه!!!

سیستمی که من معرفی کردم،می تونه به راحتی تا 12 تا مانیتور رو درایو کنه!!!
    شما اگه کارت صدا رو دارین پس275 تومن از اونجا می مونه و سقف بودجه شما3500هست،پس 975تومن بودجه دارین هنوز،
    پس شما 3تا مانیتور aoc2436Vwaبگیری که24اینچ هستن!،که میشه250*3یعنی 750تومن،225تومن از بودجتون می مونه که می تونید لوازم دیگه رو بخرین!!!

محتوای مخفی: مشاهده سیستم پیشنهادی 

اینم پیکربندی پیشنهادی من برای شما،

نکته1:این پیکربندی از نظر من قویترین پیکربندی برای گیمینگ با در نظرگرفتن مسائل جانبی است!
    نکته2:چینش دوکاناله کراس فایرکه مختص کارت های amdاست نسبت به چینش دو کاناله sliکه مختص کارت های nvidiaاست،کارایی بسیاربالاتری دارد،
    نکته3:چون آهنگسازی می کنید،قویترین کارت صدای کمپانی کریتیو را برایتان پیشنهاد دادم
    نکته4:حدود200تومن از بودجه تان می ماند،که می توانید برایموس و کیبرد و اسپیکر اختصاص دهید.
    نکته5:برای خرید اسکنر و چاپگر بعدا" اقدام نمائید،مهم کارایی است،
    نکته6:6عدد هارد دو ترابایتی را برای چه می خواین؟ مگه می خواین سرور راه بیندازین،پیشنهاد من یک هارد یک ترابایتی دوموتوره خاوایار سیاه وسترن و یک هارد بسیار بسیار پر سرعت 128گیگابایتی جامد ای دیتا
    نکته 7:یک مانیتور ارزون فعلا بگیرین،بعدا که دوباره پول دستتون اومد برا یه مانیتور خوب اقدام کنید،قدرت این سیستم به حدی هست که هر گیمی را در بالاترین وضوح و جزئیات به راحتی آب خوردن اجرا کند و بهتر است 3عدد مانیتور بگیرید!
    نکته8:شما وقتی بازی ها رو روی هارد ssd نصب کنید،اونا 70درصد سریعتر لود و اجرا میشن و هفتاد درصد نیز روانتر اجرا میشن!
    یعنی حیف نیس به خاطر یه اسکنر یا پرینتر یا 12ترابایت هارد این لذتو از خودتون سلب کنید؟به هیچ عنوان کارایی سیستم را فدای چیز دیگه ای نکنید!

قدرت این سیستم به حدی هست،که حیف هست شما تنها یک مانیتور بخرید،شما3عدد مانیتور بخرید،و لذتی 100برابر را تجربه کنید!!!
    میدوین من چند تا ماینتور نمیخوام
    همین که با یک مانیتور بازی کنم برام بسته
    گفتم در وحله اول برام برا آهنگسازی و در وحله دوم برا بازی میخوام
    منتها طوری باشه که خود کیس با مانیتور 27 اینج و نیز 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال و نیز یک عدد چاپگر اپسون تی 50 و ن یز 1 عدد اکسنر در کل هزینشون برام 3 میلیون در بیاد
    پس در مل میخوام هزینه اونقدر باشه
    کارت صدای خودمم گفتم m-audio 2496 هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان خواهش میکنم چند لحظه صبرکنین.
    ممنون میشم.
    تافرداصبرکنین ماخیرسرمون بریم فردابازار سرکارببینیم قیمت چطوریه بعد پیشنهاد میدم فقط دوستان لطف کنین این دوستمونو زیاد گیج نکنین.
    ممنون علی.
    علی جون منظورتون چی بود یعنی پرینتر + اسکنر + هارد + کیس =3 میلیون ؟ یا بدون پرینتر ...

3. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان خواهش میکنم چند لحظه صبرکنین.
    ممنون میشم.
    تافرداصبرکنین ماخیرسرمون بریم فردابازار سرکارببینیم قیمت چطوریه بعد پیشنهاد میدم فقط دوستان لطف کنین این دوستمونو زیاد گیج نکنین.
    ممنون علی.
    منظور منم همینه که در کل کیس با مانیتور و هارد و چاپگر و اسکنر 3 میلیون در بیاد
    و از دوستان میخوام که قطعات کیسی رو بهم پیشنهاد بدن که در کل باسایر مواردی که گفتم قیمتشون 3 میلیون در بیاد.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علی جون منظورتون چی بود یعنی پرینتر + اسکنر + هارد + کیس =3 میلیون ؟ یا بدون پرینتر ...
    هادی جان وظیفه ما اینه که جنس موجود روباقیمت روز به دوستمون پیشنهاد بدیم.
    پس اجازه بدین به من تافردا.
    ممنون علی.

6. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آره کیس + پیرینتر اپسون تی 50 بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت بعلاوه یک اسکنر ( که اسکنر میتونه ارزون قیمت هم باشه ) = 3 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آره کیس + پیرینتر اپسون تی 50 بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت بعلاوه یک اسکنر ( که اسکنر میتونه ارزون قیمت هم باشه ) = 3 میلیون
    منتها در وحله اول از کیس بر اهنگسازی بیشتر استفاده میکنم تا بازی کردن
    وئ نیز اگه میشد که مادربورد علاوه بر usb3 ساتا 3 رو هم پشتیبانی بکنه عالی میشد
    و نیز میشد که بازیهارو بصورت سه بعدی هم بازی کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

منتها در وحله اول از کیس بر اهنگسازی بیشتر استفاده میکنم تا بازی کردن
    وئ نیز اگه میشد که مادربورد علاوه بر usb3 ساتا 3 رو هم پشتیبانی بکنه عالی میشد
    و نیز میشد که بازیهارو بصورت سه بعدی هم بازی کرد.
    10tb*1024=2^11gb
    یعنی می تونید دومیلیون عدد ترک mp3 آرشیو کنین!!!
    یعنی تمامی موسیقی های خوانده شده در جهان از 5000سال قبل میلاد تا الان!!!

10. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

10tb*1024=2^11gb
    یعنی می تونید دومیلیون عدد ترک mp3 آرشیو کنین!!!
    یعنی تمامی موسیقی های خوانده شده در جهان از 5000سال قبل میلاد تا الان!!!
    من mp3 رو هاردها نگه داری نمیکنم و یه چیز دیگه نگهداری میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

میدوین من چند تا ماینتور نمیخوام
    همین که با یک مانیتور بازی کنم برام بسته
    گفتم در وحله اول برام برا آهنگسازی و در وحله دوم برا بازی میخوام
    منتها طوری باشه که خود کیس با مانیتور 27 اینج و نیز 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال و نیز یک عدد چاپگر اپسون تی 50 و ن یز 1 عدد اکسنر در کل هزینشون برام 3 میلیون در بیاد
    پس در مل میخوام هزینه اونقدر باشه
    کارت صدای خودمم گفتم m-audio 2496 هست
    ولی به نظر من آهنگسازی و استفاده از برنامه های نظیرcubase یا fl studio با یک مانیتور واقعا زجر آور است،چون فضای زیادی را برای manage استیج ها و نوارابزارهای فراوان این برنامه ها نیاز دارید!!!
    حداقل دو مانیتور بگیرین،در این صورت یکی را تنها به استیج اختصاص دهید و دیگری را به ابزارها!
    Last edited by santamove; 26-11-2010 at 17:29.

13. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه کیس بعلاوه یه مانیتور 27 اینج ال جی بعلاوه چاپگر اپسون تی 50 بعلاوه یه اسکنر بعلاوه 5 عدد هارد 2 ترابایت اینترنال میخوام
    همین
    منتها تو کیسش موندم که قطعاتش چی باشه که در کل با چاپگر و هارد و مانیتور و اسکنر در کل 3 میلیون یا چند صد تومن بیشتر باشه ( البته 3 میلیون باشه تا حساب کتابای منم به هم نریزه )
    سلام
    خدایی خیلی خندیدم تا اینجا رسیدم . همه سر کارید ها
    خوب یک کلام چرا میپیچونی قیمت اینا رو از 3 میلیون کم کن. یه عدد حاصل میشه . با اون مبلغ ما یک کیس بهت پیشنهاد میدیم.
    الان میبینم بچه ها از کیسه خلیفه میبخشند حسابی. مگه این دوستمون کارش رندره که 12 گیگ رم با باس 1600 و تایمینگ 6 بهش دادید؟
    MB :ASUS RAMPAGE III EXTREME=480
    Cpu:core i7 950 = 350
    VGA:2 * ZOTAC GTX460 768MB DDR5 =460
    Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1600 =250
    HDD:segest 1TB 7200:1 = 65
    power:GREEN-GP1235B =210
    Case:GREEN-INFINITY = 115
    ODD:PIONEER - FX =40
    1970
    این کیس هم الان خوبه. هم بهترین مادربرد ممکن رو داره و تا بی نهایت جا برای ارتقا. پارو زیاد گفتم که راحت بتونی اور کنی یا بعدا ارتقا بدی. هارد رو 1 ترا گرفتم چون با این همه هاردی که خودت سفارش دادی دیگه نیازی نیست من هارد پیشنهاد بدم. ssd برای شما خیلی تاثیر گزار نیست فقط سرعت بالا اومدن برنامه ها و ویندوز رو بیشتر میکنه هزینه اضافی هست.
    به جای هارد انترنال اونم 5 تا من جات باشم هارد اکسترنال میخرم هم خرابیش کمتره و هم صداش کمتره و هم بعدا روی هر سیستمی قابل استفاده هست.
    در مورد کارت صدا نظر ندادم اطلاعات نداشتم.
    اگر هزینش زیاد شده میتونی فعلا یه دونه کارت گرافیک بخری. میتونی پاور رو هم GREEN-GP1035B بخری با قیمت 195 تومن یا کمتر.
    اگر بازم قیمت زیاد هست بگو ببینیم کجا ها کاهش بدیم خوبه
    البته برای کیس بهتره صبر کنید اگر میتونید تا اینو بخرید قیمت تقریبی 75 تومن هست نهایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mg_mahyar; 26-11-2010 at 18:08.

15. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •