اینم پیکربندی پیشنهادی من برای شما،
نکته1:این پیکربندی از نظر من قویترین پیکربندی برای گیمینگ با در نظرگرفتن مسائل جانبی است!
نکته2:چینش دوکاناله کراس فایرکه مختص کارت های amdاست نسبت به چینش دو کاناله sliکه مختص کارت های nvidiaاست،کارایی بسیاربالاتری دارد،
نکته3:چون آهنگسازی می کنید،قویترین کارت صدای کمپانی کریتیو را برایتان پیشنهاد دادم
نکته4:حدود200تومن از بودجه تان می ماند،که می توانید برایموس و کیبرد و اسپیکر اختصاص دهید.
نکته5:برای خرید اسکنر و چاپگر بعدا" اقدام نمائید،مهم کارایی است،
نکته6:6عدد هارد دو ترابایتی را برای چه می خواین؟ مگه می خواین سرور راه بیندازین،پیشنهاد من یک هارد یک ترابایتی دوموتوره خاوایار سیاه وسترن و یک هارد بسیار بسیار پر سرعت 128گیگابایتی جامد ای دیتا
نکته 7:یک مانیتور ارزون فعلا بگیرین،بعدا که دوباره پول دستتون اومد برا یه مانیتور خوب اقدام کنید،قدرت این سیستم به حدی هست که هر گیمی را در بالاترین وضوح و جزئیات به راحتی آب خوردن اجرا کند و بهتر است 3عدد مانیتور بگیرید!
نکته8:شما وقتی بازی ها رو روی هارد ssd نصب کنید،اونا 70درصد سریعتر لود و اجرا میشن و هفتاد درصد نیز روانتر اجرا میشن!
یعنی حیف نیس به خاطر یه اسکنر یا پرینتر یا 12ترابایت هارد این لذتو از خودتون سلب کنید؟به هیچ عنوان کارایی سیستم را فدای چیز دیگه ای نکنید!
قدرت این سیستم به حدی هست،که حیف هست شما تنها یک مانیتور بخرید،شما3عدد مانیتور بخرید،و لذتی 100برابر را تجربه کنید!!!