تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: راهنمايي در مورد سيستم براي حد اقل 3d max و photo shop و auto cad ؟؟؟؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مي خوام اينو بپرسم كه جا به جا شدن مي تونه يه فاكتور به حساب بياد كه منو قانع كنه با اين بودجه لپ تاپ بگيرم و اگه مثلا جا به جا بخوام بشم ميشه رو لپ تاپ حساب كرد(يعني با اين بودجه ميشه لپ تاپي پيدا كرد كه به دردم بخوره حداقل واسه 3 تا 4 سال؟)
    مهم دلیل گرفتن لپ تاپ به قول شما جا به جا شدن هست.
    برای خرید لپ تاپی که 4 سال دوام بیاره باید حداقل 5/1 داشته باشین.
    به نظر من اگر کارت گیر بیرون نیست کامپیوتر خیلی بهتره.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، لطفا اگر میشه بفرمائید من چه چیزی گفتم که شما پی به ندانستن من بردید؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

فکر میکنم با ورژن های 2007 به قبل بتونن کار بکنن.
    اتوکد ستنگین تر فتوشاپخ.
    اگر اتوکد اجرا نشه ممکنه فتوشاپ اجرا بشه ولی برعکسش نه.
    و شما دقیقا بر عکس فرمودید.
    مهمترین نکته اینه شما لپ تاپ بخرید میتونید کار کنید ولی توی مکس که دارید میگید بخشی داره به نام رندر شاید یک صحنه داخلی با رندر خوب گاهی 10-15 ساعت طول بکشه. از این جهت اگر کمبود وقت نمیارید بخری. وگرنه نه . من خودم لپ تاپ زیمنس داشتم و خوبم بود شب قبل از خواب میزاشتم رندر بگیره و صبح خاموش میکردم. ولی همون صحنه با کیس 1055 AMD چیزی حدود 1 ساعت طول میکشی. یا حتی کمتر.
    power green 530A =65
    Case Green magnum 2:45
    Hard segest 1T=65
    Ram:A-DATA -Dual Channel 2*2GB CL 8 - 1600 =130
    VGA:GIGA-NVIDIA-GT210-DDR3-1G =65
    تا اینجا 835
    حالا اگر گرافیک بهتر بخری
    VGA:ZOTAC GTX460 768MB DDR5 =230
    میشه سر راست 1 تومن
    البته قابلیت ارتقا نداری بعدا و خیالتم راحت نیازی به ارتقا نداری. حالا حالا ها. یه دوسالی خود یادگیری مکست طول میکشه.
    گرافیک بهتر برای شما که معماری میخونید و احتمالا سراغ Vray هم میرید خرج اضافه نیست ولی ضرووری هم نیست.(فقط انویدیا بخر)

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

من مي خوام اينو بپرسم كه جا به جا شدن مي تونه يه فاكتور به حساب بياد كه منو قانع كنه با اين بودجه لپ تاپ بگيرم و اگه مثلا جا به جا بخوام بشم ميشه رو لپ تاپ حساب كرد(يعني با اين بودجه ميشه لپ تاپي پيدا كرد كه به دردم بخوره حداقل واسه 3 تا 4 سال؟)
    لپ تاپمو سه سال داشتم ولی خوب مشکلش زمانش بود. بخش لپ تاپ بهتره بری سوال کنی بهترین لپ تاپ چیه. یه لپ تاپ که بدون کارت گرافیکنم باشه کارتو راه میندازه. بعدا بیای مشخثات رو بزاری بگی اینو پیشنهاد دان صرف با اینه یا اون سیستم.
    من خودم لپ تاپو ترجیح میدم اگر کارم فوری فوتی نباشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله می تونه یه فاکتور بسیار مهم باشه ... بله می شه به ی روش حساب کرد ... ماباز هم می گم اگه کارتون با جابهجا شدن نیست به هیچ وجه لپ تاپ نگیرید ...

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

نظر من روی Dell 1558

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

بخش لپ تاپ بهتره بری سوال کنی بهترین لپ تاپ چیه. یه لپ تاپ که بدون کارت گرافیکنم باشه کارتو راه میندازه. بعدا بیای مشخثات رو بزاری بگی اینو پیشنهاد دان صرف با اینه یا اون سیستم.
    من خودم لپ تاپو ترجیح میدم اگر کارم فوری فوتی نباشه.
    ممنون عزیز که وقت گذاشتی،همونطوری که شما گفتی رفتم و قسمت لپ تاپ و جای دیگه مشاوره گرفتم و به دو مدل لپ تاپ رسیدم که مشخصاتش اینه:(870 تومن)
    dell inspiron 5010
    cpu: corei5
    ram: 4gig
    hdd: 500gb
    vga: ATI 5470 1.0-2.8
    و مدل بعدی هم اینه:(1250 تومن،البته اگه بودجه درست بشه که چشمم آب نمی خوره)
    dell studio 1558
    cpu: Core™ i7 - 720QM
    vga: ATI 4570 1.0-2.8
    (در حقیقت این دو مدل فقط تو cpu فرق دارن)
    حالا به نظرتون اون مدل 5010 چطوره واسه کار من؟1558 خیلی برتری داره نسبت به 5010 که بیایم اینقدر بیشتر هزینه کنیم؟(حالا لطفا نظرتون رو بگید)

ممنونم

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عزیز که وقت گذاشتی،همونطوری که شما گفتی رفتم و قسمت لپ تاپ و جای دیگه مشاوره گرفتم و به دو مدل لپ تاپ رسیدم که مشخصاتش اینه:(870 تومن)
    dell inspiron 5010
    cpu: corei5
    vga: ATI 5470 1.0-2.8
    و مدل بعدی هم اینه:(1250 تومن،البته اگه بودجه درست بشه که چشمم آب نمی خوره)
    dell studio 1558
    cpu: Core™ i7 - 720QM
    vga: ATI 4570 1.0-2.8
    (در حقیقت این دو مدل فقط تو cpu فرق دارن)
    حالا به نظرتون اون مدل 5010 چطوره واسه کار من؟1558 خیلی برتری داره نسبت به 5010 که بیایم اینقدر بیشتر هزینه کنیم؟(حالا لطفا نظرتون رو بگید)

ممنونم
    بهتره سولاتتون رو در انجمن لپ تاپ بپرسین تا به جواب کاملی برسین.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

6

بهتره سولاتتون رو در انجمن لپ تاپ بپرسین تا به جواب کاملی برسین.
    پست های قبل رو نگاه کن!
    یکی از دوستان گفت مدل مدنظرتو بگو تا ببینیم به صرفه است لپ تاپو بگیری یا سیستم ببندی.

ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قطعا سیستم با سرعت بیشتری کارتو انجام میده. ولی لپ تاپ هم خوبه من خیلی ها رو دیدم core i7 لپ تاپی رو دارن و دارن کار میکنن و راضی هم هستن.
    اما غیر از این مدلا چیزی پیشنهاد ندادن؟ من خودم دل نداشتم ولی خیلی هم رضایت توی دوستامم نمیبینم. دو تا دیدم بردشون سوخته.
    کلا بودجه شما با core i 5 هماهنگ تره. من نظرم بیشتر رو لپ اپ هست با اینکه ضعیف تره. چون خود حس جابه جاییش خیلی بهتره. مخصوصا اینکه دانشجو هستی و... می ارزه یه نمه تحملت رو بیشتر کنی و لپ تاپ بخری.
    به نظر من شماا اینجوری انتخاب کن :
    اگر دلت با لپ تاپه شک نکن برات بهتره.(البته به طور نرمال کند ترم هست ولی برای رندر نه موقع طراحی)
    core i7
    core 2 dua - cash 6MB
    core i5
    این سه تا پردازنده میتونه تا حدود زیادی از پس کار شما بر بیاد . از بین اینا به ترتیب هر کدوم با بودجتون هماهنگ بود تهیه کنید.
    یک جدول برای مقایسه میزارم. اما یه چیزی هم بگم بهتره بیشتر بگردی. من فکر کنم توی ماک ایسوز و لنوو بتونی محثولات بهتری با قیمت کمتر پیدا کنی. مخصوصا لنوو که آمارشو از طریق اینترنت نمیشه گرفت.
    در هر صورت شما با خرید لپ تاپ سیستم کند تری داری ولی از پس کارتون بر میاد. (ترجیحا گرافیک انویدیا بخرید توی لپ تاپ هم) اگر گرافیک intel HD هم داشت موردی نداره . اولیت پردازنده باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

قطعا سیستم با سرعت بیشتری کارتو انجام میده. ولی لپ تاپ هم خوبه من خیلی ها رو دیدم core i7 لپ تاپی رو دارن و دارن کار میکنن و راضی هم هستن.
    اما غیر از این مدلا چیزی پیشنهاد ندادن؟ من خودم دل نداشتم ولی خیلی هم رضایت توی دوستامم نمیبینم. دو تا دیدم بردشون سوخته.
    کلا بودجه شما با core i 5 هماهنگ تره. من نظرم بیشتر رو لپ اپ هست با اینکه ضعیف تره. چون خود حس جابه جاییش خیلی بهتره. مخصوصا اینکه دانشجو هستی و... می ارزه یه نمه تحملت رو بیشتر کنی و لپ تاپ بخری.
    به نظر من شماا اینجوری انتخاب کن :
    اگر دلت با لپ تاپه شک نکن برات بهتره.(البته به طور نرمال کند ترم هست ولی برای رندر نه موقع طراحی)
    core i7
    core 2 dua - cash 6MB
    core i5
    این سه تا پردازنده میتونه تا حدود زیادی از پس کار شما بر بیاد . از بین اینا به ترتیب هر کدوم با بودجتون هماهنگ بود تهیه کنید.
    یک جدول برای مقایسه میزارم. اما یه چیزی هم بگم بهتره بیشتر بگردی. من فکر کنم توی ماک ایسوز و لنوو بتونی محثولات بهتری با قیمت کمتر پیدا کنی. مخصوصا لنوو که آمارشو از طریق اینترنت نمیشه گرفت.
    در هر صورت شما با خرید لپ تاپ سیستم کند تری داری ولی از پس کارتون بر میاد. (ترجیحا گرافیک انویدیا بخرید توی لپ تاپ هم) اگر گرافیک intel HD هم داشت موردی نداره . اولیت پردازنده باشه
    خیلی ممنون از لطفی که به من داری و پیگیر کار منی
    ولی من گفتم به اون دو مدل رسیدم ف شما هم اگه مدلی در نظر دارید ممنون میشم پیشنهاد بدید.

متشکرم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من میگم اطلاعت قیمتی لپ تاپم به روز نیست برو پایتخت همین سیستمی که بهت معرفی کردن مارک لنوو رو طبقه سوم نمایندگی داره. قیمتش کمتره فکر کنم.
    به هر حال هر جور صلاح میدونی اگر دل خریدی با گارانتی بخر.(اصلا قصد بد نام کرد دل رو ندارم اونام موارد کاملا شخصی بوده که خراب شده.)

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خوب دوستان
    بعد یه مدت تحقیق و پرس و جو از دوستان گرفته تا استادمون به این نتیجه افتادم که بهتره روی سیستم فکر کنم و بعدا اگه قسمت شد برم سراغ لپتاپ
    حالا ازتون سوالم اینه که من اگه بخوام فقط یه کیس جمع کنم ولی خوب مسلما واسه کیس می خوام اون بودجه 1 تومن رو صرف نکنم ، چون به این نتیجه رسیدم که تا بخوام مکس رو روون شم و برم واسه کار و مسائل دیگه دیگه این سیستم به دردم نمی خوره پس به قول استادم بهتره که یه کیس واسه یادگیری برای 2 تا 3 سال بگیرم
    حالا به نظرتون به صرفه ترین کاری که میشه کرد واسه یه کیس خوب که واسه مکس و کد و فتوشاپ و اسکچاپ و کم و بیش بازی کردن(فقط واسه سرگرمی) تا 3 تا 4 کافی باشه چیه؟(اینطوری بگم که کمترین خرج ولی بهترین کانفیگ، نه اینکه خیلی کم خرج کنی ولی منظورم به صرفه بودنه نمی دونم منظورمو گرفتین یا نه؟)
    لطفا نام قطعات و قیمت رو هم لطف کنید.
    میبخشید که اینقدر اذیتتون می کنم
    راستی ممکنه زیاد بخوام پای کامپیوتر باشم،اگه خواستم یه lcd یا led هم بگیرم چی و به چه قیمتی پیشنهاد می کنید؟(گفتم سوالم یه جا باشه و گرنه می دونم که باید واسه مانیتور یه جای دیگه پست بزنم)

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •