پیدا نمیشه 1.300 ایش
1.380 شو پیدا کردم که هاردش 640 هست خیلی گرونه، 1.300 بود خوب بود
پیدا نمیشه 1.300 ایش
1.380 شو پیدا کردم که هاردش 640 هست خیلی گرونه، 1.300 بود خوب بود
تو خرید اچ پی به هیچ وجه شک نکن.مطمئن باش پشیمون نمیشی.این جریان سوختنم چرت و پرته.من الان 10 ماهه دارم و بعضی روزا 20 ساعت هم روشنه و هیچ مشکلی ندارم.
آقا منم دوست داشتم hp بگیرم ولی زنگ زدم به یکی از دوستام اون داشت البته 1 سال پیش خریده بود گفت برا من گرافیکش چیپش سوخت 300 تومن پولش شد
این مدلای جدید دیگه این مشکل رو ندارن یعنی؟
حتی تا 2020 هم بعضیا مشکل داشتن ولی بعد اون بازدن مدلی مثل 2170 این مشکلات برطرف شد دیگه سری 3000 که جدیدن جای خودشون.
سلام
منم عین همین دوستمون تو جند راهی موندم
صرفه جویی در قیمت و خرید dell
برگزیدن دیزاین و زیبایی و خرید hp
یا خنکی و سخت جونی ibm
واقعا انتخاب سخت شده برام دوستانی که تجربه دارن لطفا جواب بدن
1- کیفیت صفحه نمایش کدوم یک از این 3 تا بهتره ؟
2.کدوم یکی از همه سبک تره ؟
3. کلا اگه بخواین با توجه به تمام شرایط از 1 تا 20 نمره بدین نمره هرکدوم چنده ؟
4. تا نهایت یک ملیون و دویست مدل قابل رقابت با این ها وجود داره؟
Last edited by alidanger_202; 02-12-2010 at 14:55.
از لحاظ وزن اچ پی سری 3 وزن 2.5 کیلویی با ال سی دی 15.6 دارن و خیلی خوبه.کیفیت ال ای دیش با 1557 دل دیدم اچ پی بهتر بود ibm رو نمیدونم.در کل به نظر من اچ پی بگیر که مطمئن باش پشیمون نمیشی.
اقا شما با اون بودجه یه سری هم به مدل های asus بزنید که هم سگ جونن هم خنک هم کانفیگ خیلی خوبی دارن.از لحاظ قیافه هم کلاسیک و زیبا طراحی شده مثلا مدل n61jv یا k52j که مثلا یه همچنین سیستمی دارن:2.66ghz and 3mb cache cpu:core i3\5\7 با رم 2 تا 4 گیگابایت و هارد 250 تا 640 و درایو نوری با قابلیت پخش bluray گرافیک 1گیگ ddr3 geforfe 325 که من اکه الان دستم پول بود یک سره از ایسوس ها انتخاب میکردم.ضمنا صفحه این هاhd led هست که برندی مثل سونی رو قورت میدنو جز اولین لپ تاپ هایی هستند که پورت usb 3 هم دارند که میتونه اطلاعات رو با سرعت 4800 mb/s منتقل کنند ( فکر کنید از این به بعد فلش 8 گیگ رو تو عرض 3-4 ثانیه پر میکنیم) باور کردنی نیست
این هم نظر من بود دوستان گلم![]()
Last edited by peyman_v3i; 02-12-2010 at 18:48.
دیگه از تحقیق کردن خسته شدم
یجا پیدا کردم lenovo ideapad y560 با کانفیگ corei7 و هارد 500 رو میده 1.330 ولی میگه که این دستگاه بلوتوث نداره خودم میخوام برم یه نگاه بندازم چون فروشنده های زیاد چیزی حالیشون نیست بعد اگه داشت که همینو میخرم اگه نداشت hp dv6-3150 داغ کردن و ایناشم فکر کنم دیگه درست شده
حالا باز تا شنبه اگه چیزی مد نظرتون بود بگید خوشحال میشم بشنوم
ممنون از کمک هاتون
سلام
حتما خبرش رو به ما هم بده نری بخری بعد دیگه این دوربرا پیدات نشه منتظرم دوست عزیز
امیدوارم موفق باشی
دوست عزیز بلوتوث داره خیالتون راحت . . .
حتما اگه پیدا کردید بگیرید . . این طور کانفیگای ناب رو خریدن واقعا ارزش داره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)