Samsung S5330/S5333 Wave 2 Pro یا
Samsung S5250/S5253 Wave525
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!!
اصلا فرقی هم داره !!؟
Samsung S5330/S5333 Wave 2 Pro یا
Samsung S5250/S5253 Wave525
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!!
اصلا فرقی هم داره !!؟
اگر پولش برات مهم نیست 533 بگیر چون کیبوردش به درد میخوره.
اگرم کیبورد لازم نداری که هیپی
به غیر از کیبوردشون با هم هیچ فرقی ندارن![]()
سلام و روز بخیر
من چند روزه که گوشیه Wave 533 رو خریدم اما بطور اتفاقی خودش خاموش شد و وقتی روشنش کردم فقط لوگوی wave 533 بالا میاد و همونطور میمونه لطفا اگه کسی میدونه که چطور میشه اونو ریست کرد به من یاد بده ؟ و آیا با ریست کردن درست میشه؟
ممنون
من به یکی از دوستام سفارش دادم تا از تهران اینو واسم بیاره ، رفته علاالدین با گارانتی اصلی قیمت کرده ، یارو گفته 190 ....
یه ذره مشکوک نیست !!!
تو علاالدین کدوم فروشگاه گوشی اصلی رو داره !!!
سلام
اصلا از علاء الدین خرید نکنید .. 100 متر پایین تر پاساژ موبایل ایران نمایندگی اصلی مایکروتل هست برید اونجا
از مدیران این بخش انجمن سوال می کنم.
چرا این تاپیک جزء تاپیکهای ثابت نیست؟؟؟
یا تاپیک گوشیهای مهم دیگه ی سامسونگ.
این جوری که هست بی نظمیه!!!
دوستان سلام !
میخوام بدونم برای اتصال گوشی wave 533 2 به کامپیوتر احتیاج به برنامه خاصی هست ؟
آخه من دوستم همین گوشی رو داره و وقتی با usb به سیستم وصل میکنه روی صفحه گوشی مینویسه که : ( در حال اتصال ) و همین طوری میمونه !
باید چه کار کرد تا وصل کامپیوتر بشه !
البته چون دوستم به نت دسترسی نداره من پرسیدم !
اگه بنامه خاصی میخواد لینکشو بدین !
سپاس فراوان
سلام
اگه واسه انتقال فایل و. تصویر و موسیقی و .. می خواد ، نه ! فقط موقع وصل گزینه DRM رو انتخاب کنه ،
اما واسه اپدیت و دانلود برنامه باید برنامه kies رو دانلود کنی !
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
من یه 533 خریدم ! بعد نمیتونم با بلوتوث به PC وصلش کنم وقتی اون کدی که باید تو گوشی بزنیم و میده من نمیدونم کجای گوشی باید بزنم اون کدو !! چون گوشیای دیگرو که این کارو میکنم خوده گوشی موقع کد دادن یه صفحه باز میکنه اونجا میگه بزن ! این هیچ کاری نمیکنه !
آقا سلام
ما هم رفیتم و خریدیم ( Wave 533 )
فی 1940000 ریال
بعدش هم طبق معمول بدلیل داشتن خوره رفیتم تو بحر گوشی و نرم افزار و اینترنت و .... در Samsung Kite شروع کردیم دانلود و نصب و بلاخره گند زدن به گوشی ...
حالا :
1- بعد از نصب GPS فارسی N drive برای آپدیت آن ( حتما نیاز هست ) چه روشی مناسبه ؟؟
چطوری ؟ ( با GPRS یا Wifi )
2- تنظیمات دقیق Wifi ( نظیر دادن Proxi و IP) کجاست ؟
3- چطور ویدجت های جدید ایجاد کنم ( مثلا یک نرم افزار نظیر موبایل بانک چطوری ویدجت بشه ؟؟ )
4- گذینه Exit برای برنامه ها وجود نداره ؟؟؟
5- چطوری صفحات ویدجت رو ذخیره کنیم که اگر به هر دلیلی از دست رفتن مجددا روز از نو نشه ! ؟
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)