دوست عزیزصد تا همایش تو کشور خودمون برگزار شده خلیج فارس تو نقشه نیست اونوقت میاید اینجا . . .
من نمیدونم مشکل شما با گوگل چیه؟؟؟ شما تو قسمت سرچ تایپ کن خلیج فارس ببین چی میشه؟؟
دوست عزیزصد تا همایش تو کشور خودمون برگزار شده خلیج فارس تو نقشه نیست اونوقت میاید اینجا . . .
من نمیدونم مشکل شما با گوگل چیه؟؟؟ شما تو قسمت سرچ تایپ کن خلیج فارس ببین چی میشه؟؟
Last edited by SNOW PATROL; 26-11-2010 at 23:05.
تنها راهش اینه که یه ایمیل یزنین به گوگل همین .....
پست من هم که به سلامتی پرید...
دوستان باتوجه به اینکه این ترجمه ها بر اساس بیشترین پیشنهاد ثبت میشه و کاملا خودکاره ایمیل زدن سودی نداره و معمولا پیگیری هم نمیکنن.
باید تموم زبونها رو اصلاح کنیم. خیلی آسونه ولی باید در تعداد بالا انجام بشه.
اگر همه این کار رو بکنند به سرعت کلمه ی صحیح جایگزین میشه.
شروع کنید...
من پیشنهاد میکنم هر کسی هر جا عضو هست توی فروم های دیگه و سایتهای دیگه اطلاع رسانی کنیم و یه مقابله به مثلی چیزی هم باشه بد نیست
باید یه کمپین تشکیل بشه تا ایرانی برن امضا کنن ...مطمئن باشین جواب میده
خیلی عجیبه فک نکنم کارگوگل باشه بیکار که نیست رفتم تو فروم گوگل ترنسلیت مطرح کردم البته یه نفر یه ساعت قبل از من نوشته بود(ولی هر چی بیشتر بهتر)اینم لینکش:
راستی شما از کجا این موضوع رو فهمیدید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اگه بخوام چیزی رو ترجمه کنم"دختر ایرانی" اخرین کلمه ایه که من به ذهنم میرسه![]()
Last edited by moh72; 27-11-2010 at 17:57.
این مسولین منو کشتن فقط بلدن چیز تر کنند![]()
منم زدم به تركي ترجمه كنه مياره esek
يعني خر
اين چه وضعه!عجبا
یکی از دوستان زحمت کشیدن یه پتیشن تهیه کردن
برای امضا
لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چند وقت یکبار از این موضوعات درست می کنند تا ما رو درگیر این جور مسائل کنند و به قول خودشون حرصمون بدند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)