تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: تغيير شغل!

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمي دونم
    هر كس يه ديدي داره اما من ميگم 15 سال درس نخونديم و جوونيمون رو نگذاشتيم كه آخر بريم كاري كنيم كه افرادي با سطح سواد معمولي هم ميتونند بكنند

اگر شما بتوني براي خودت بازار درست كني و مشتري براي طراحي وب سايت كنارش جور كني
    و به ازاي هر سايت 500 تومن هم بگيري به نظر من باز مي ارزه

500 + يه حقوق ماهانه اي كه با احترام بهت بدن و سرت منتي نباشه (اگه البته تو كارت متخصص بشي)

كفايت نميكنه؟؟؟؟

نمي دونم شايد نمي كنه

اما خوب گفتم تو كار آزاد ممكنه يه ماه هيچي درنياري و يه ماه دوبرابر دربياري....

ريسكاي اينجوريشم بايد قبول كرد
    مسئله اینه که چند نفر از اینهمه ادمی که درس می خونن به جایی میرسن که تو کارشون واقعا متبحر هستند

در ثانی کاری که یک فرد با سطح سواد پایین میکنه ، همون کارو اگه یک فرد مهندس یا تحصیل کرده انجام بده (به دلیل سطح فکر و دید و ...) کلی فرق دارن (در دراز مدت و پیشرفت)

البته روحیات ادم ها با هم مختلف هست ، نمی دونم شما چند سالتونه و ایا وارد بازار کار شدید یا خیر اما کار کارمندی معایب بسیار زیادی (از دید من) داره و خوب یه سری مزیت (از دید اکثر کارمندا) مثل حقوق ثابت و مطمئن داره که به نظر من و برای من خیلی جذاب نیست
    شاید کسی باشه که کاری که سالانه زیر 1 میلیارد سود داشته باشه براش انجام نده و کسی باشه که به حقوق ماهیانه 300 تومان هم راضی باشه این بستگی به افراد داره و هر فردی بر اساس شناختی که از خودش و توانایی هاش داره و روحیاتش باید بره سراغ کارش
    به نظر من اصلا هم بد نیست که کسی که 15 سال درس خونده بره سراغ یه کار دیگه !! اکثرا درس رو به خاطر جو مزخرف جامعه و فشار خانواده خوندن رفتن مدرک گرفتند

2. 6 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من با حرفهای جناب logos مخالفم
    بحث اینکه همینطور که شما میگید چند نفر درس خوندن به جایی رسیدن باید این مسئله رو هم در نظر گرفت چند نفر رفتن تو شغل آزاد و به جایی رسیدن
    الان واسه زدن یه سوپری یه ادم بازار دیده و به یه حساب بازاری خیلی پیشرفتش بیشتره تا یه مهندس بیکار که بخواد بیاد تو این شغل
    تو کشور از هر دو قشر آدمهای موفق هست بستگی به آدمش داره باید تو کاری که میکنی بهترین باشی
    حرف زیاده این بنده خدا رو به نتیجه برسونید زیاد هم بحث نکینم اینجا
    ایرانه یعنی کشوری که ....

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم تاالا تصمیمتو گرفتی یانه....
    ولی درمورد کار سوپر مارکتی بزار کمی راهنمائیت کنم...من خودم اپراتور دستگاه وهمچنین حسابدار یکی از بزرگترین فروشگاه های کل فروش شهرمون بودم...بماند که به دلیل کمی درآمد زدم بیرون ودرسمو دارم ادامه میدم...
    اما بدون که کار بقالی واقعا کار پرزحمتیه...آیا خودتو برای صبح کله صحر بیدار شدن آماده کردی؟؟؟آیا در طول روز حوصله سر وکله زدن با هزاران نوع مختلف اخلاق ورفتار رو داری؟؟؟آیا از ریسک کردن هراسی نداری؟؟/(به قول معروف موفقیت اون طرف خطر کردنه) آیا میتونی قید همه چیرو بزنی وصبح تا شب مغازتو بگردونی؟؟؟آیا بعد از مدتها کنار بخاری وکولر نشستن از سرما وگرما هراسی نداری؟؟؟؟؟و خیلی آیای دیگه........(چون خودم باانواع اقسام بقال جماعت سر وکله زدم خوب شرایطشو میدونم)

ولی برسیم به کارمندی اونم ازنوع قرار دادی...تو این مملکن کارمن دولتی اونم استخدامی باید یه عمر سگ دو بزنه تا بتونه برای خودش خونه بخره...ولی اگه حلال وحروم نباشه بله...زود موفق میشه...البته فقط کشور ما اینطوریه...درتمام دنیا قشر کارمند دولت یه قشر تقریبا متوسط به بالاست...یعنی هیچ دغدغه ای نداره....شما که دیگه قرار دادی جای خود داری!!!!!!!!!!!!!!!(بااین شرایط تا50سال آینده هم اتفاقی برای این قشر بیچاره وقشر بیچاره تر کارگر تو ایران نمی افته!!!)

حالا بشین تمام گزینه هارو بزار جلوت...فکر فردا وپس فردا هم نباش فکر آینده دور باش که تو کشوری که امید به زندگی اینقدر پائینه تو سنین پیری بتونی از پس اندازت راحت بخوری ودغدغه کار کردنو نداشته باشی...

6. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با حرفهای جناب logos مخالفم
    بحث اینکه همینطور که شما میگید چند نفر درس خوندن به جایی رسیدن باید این مسئله رو هم در نظر گرفت چند نفر رفتن تو شغل آزاد و به جایی رسیدن
    الان واسه زدن یه سوپری یه ادم بازار دیده و به یه حساب بازاری خیلی پیشرفتش بیشتره تا یه مهندس بیکار که بخواد بیاد تو این شغل
    تو کشور از هر دو قشر آدمهای موفق هست بستگی به آدمش داره باید تو کاری که میکنی بهترین باشی
    حرف زیاده این بنده خدا رو به نتیجه برسونید زیاد هم بحث نکینم اینجا
    ایرانه یعنی کشوری که ....
    حرف شما متین و عقیدتون محترم اما یه نکته رو در نظر بگیرید : ما این همه تحصیل کرده داریم !!!! از تو این همه تحصیل کرده چند نفر در سطح عالی پیدا می شن که شرکتها به اونها حقوق بالای 2 تومن بدن ؟؟؟
    چند نفر در سطح خوب هستند که شرکتها به اونها حقوق بالای 1 تومن بدن ؟
    چند نفر معمولی اند و حقوق بالای 500000 تومن می گیرن ؟؟؟
    و حالا ببین چقدر از این شرکت ها به این تحصیلکرده های بیچاره که 16 سال درس خوندن ماهی 300000 تومن حقوق میده !!!!!
    تازه با این حقوق مسخره کلی باید ادم پاچه خواری کنه و دولا راست بشه و کلی جو مزخرف هست تو محل کار و ....

اما تو کار ازاد در بد ترین حالت شما رو 500000 تومن میتونید حساب کنید و اونجا رییس خودتون هم هستید

در مورد اینکه تو کاری مثل سوپری یه بازاری موفق تر از یه مهندس هست باهاتون مخالفم ، شاید در شروع کار یه بازاری (کسی که تجربه کار ازاد داره) موفق باشه اما به خاطر ذهن تحلیل گر یک مهندس و ذهن پویا تر مهندس ، اینده کار یک مهندس بهتر هست

دوست عزیز نمیدونم تاالا تصمیمتو گرفتی یانه....
    ولی درمورد کار سوپر مارکتی بزار کمی راهنمائیت کنم...من خودم اپراتور دستگاه وهمچنین حسابدار یکی از بزرگترین فروشگاه های کل فروش شهرمون بودم...بماند که به دلیل کمی درآمد زدم بیرون ودرسمو دارم ادامه میدم...
    اما بدون که کار بقالی واقعا کار پرزحمتیه...آیا خودتو برای صبح کله صحر بیدار شدن آماده کردی؟؟؟آیا در طول روز حوصله سر وکله زدن با هزاران نوع مختلف اخلاق ورفتار رو داری؟؟؟آیا از ریسک کردن هراسی نداری؟؟/(به قول معروف موفقیت اون طرف خطر کردنه) آیا میتونی قید همه چیرو بزنی وصبح تا شب مغازتو بگردونی؟؟؟آیا بعد از مدتها کنار بخاری وکولر نشستن از سرما وگرما هراسی نداری؟؟؟؟؟و خیلی آیای دیگه........(چون خودم باانواع اقسام بقال جماعت سر وکله زدم خوب شرایطشو میدونم)

ولی برسیم به کارمندی اونم ازنوع قرار دادی...تو این مملکن کارمن دولتی اونم استخدامی باید یه عمر سگ دو بزنه تا بتونه برای خودش خونه بخره...ولی اگه حلال وحروم نباشه بله...زود موفق میشه...البته فقط کشور ما اینطوریه...درتمام دنیا قشر کارمند دولت یه قشر تقریبا متوسط به بالاست...یعنی هیچ دغدغه ای نداره....شما که دیگه قرار دادی جای خود داری!!!!!!!!!!!!!!!(بااین شرایط تا50سال آینده هم اتفاقی برای این قشر بیچاره وقشر بیچاره تر کارگر تو ایران نمی افته!!!)

حالا بشین تمام گزینه هارو بزار جلوت...فکر فردا وپس فردا هم نباش فکر آینده دور باش که تو کشوری که امید به زندگی اینقدر پائینه تو سنین پیری بتونی از پس اندازت راحت بخوری ودغدغه کار کردنو نداشته باشی...
    با حرفای این دوستمون کاملا موافقم
    کسی که دنبال یه حقوق ثابت کم دردسر و کم ریسک هست و البته راحت ، فقط صبح بره یه جا بشینه چایی بخوره و عصر برگرده خونه بهترین گزینه کارمندی ادارات دولتی هست اما اینده نداره
    ولی اگه واقعا به فکر پیشرفتید و خوب سرمایه دارید و قدرت ریسک و توان انرژی گذاشتن زیاد ، خودتون دست به کار شید

داشتن مغازه اونم سوپرمارکت ، اگه دست تنها هم باشید یعنی روزی 18 ساعت کار !!!!! یعنی سر و کله زدن با انواع ادمها ، یعنی تعطیل کردن همه تفریحات و رفیق بازی ها و هر کاری

اما سود کار خوب هست و میشه گفت اینده داره (کم کم میتونی شاگرد مطمئن بگیری و وقت ازادت و بیشتر کنی)

8. 5 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اينم بدون بايد نمام وقتت رو واسه سوپر ماركت بزاري و عملا وقت آزاد نداري كه به خودت و خانواده ات برسي و مطمئن باش يك نفري نميتوني يك بقالي كوچك رو هم اداره كني.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

منم بعد از 15 سال درس خوندن و مهندسی گرفتن تصمیم گرفتم با دادشم یه مغازه سوپری بزنیم ...خسته شدم از بس دنبال کار گشتم ..اونم با کلی منت شاید بهت 400 بدن ..تحقیقات زیادی کردم اگه مغازه جای خوبی باشه و خوب کار کنی حداقل ماهی 2-3 تومان داری...درسته که سخته باید سرما گرما رو تحمل کرد ولی دیگه ادم خودمم ...لباسی که دوس دارم می پوشم ..لازم نیست دولا راس بشم ... اگه می دونم سختی می کشم واسه خودم و می دونم که نتیجه ای داره....
    ==============

تنها مشکل فایمل و خانواده هست که حاضرن یه حقوق 300 تومنی منو به ایندم تررجیع بدن ولی اونم درستش می کنم ..
    چون با کارمندی میدونم اینده ندارنم چون دارم خیلی ها رو می بینم ....کیه که به حرف ما گوش کنه؟؟

11. 3 کاربر از sina1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نمی دونم تا حالا کارت را شروع کردی یا نه
    اگه واقعا اهل کار هستی و از یکجا نشستن خسته شدی یه پیام خصوصی به ایمیل من بزن فکر کنم بشه کار خوبی انجام داد
    ایده ها و امکانات جالبی دارم
    صحبتهای دوستان خیلی جالبه
    باید بهشون توجه کنی
    مخصوصن دوست عزیزی که توصیه می کرد مراقب گرما و سرما باش، حرف درستی است
    اما باید بدونی انسان طوری است که می تونه به سختی کار از نوع فیزیکی عادت کنه
    ولی به سختی کار از نوع روحی نه
    ما تحصیل کرده ها معمولا در محیط هایی بزرگ شدیم که خودمون هم متوجه آن نمی شویم چقدر این محیط ها خوب و همراه با احترام و ادب هستند
    ولی وقتی بیرون از این محیط قرار بگیرید متوجه میشید
    یه مثال واضح کار کردن در یک شرکت مشاوره ای و کار کردن در یک شرکت پیمانکاری است
    در هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

از همه دوستان متشكرم فعلاً در حال جمع بندي هستم و اگر خدا بخواد و همه چيز خوب پيش بره تا 5-6 ماه ديگه تصميم نهايي ام رو ميگيرم.

همه دوستان نظرات جالبي دادن و من هم ميدونم كه به اين كار در كلاس پائين ميگن بقالي ولي همونطور كه از ابتدا گفتم هدفم پيشرفته نه اينكه تا 20 سال ديگه يك جا بمونم و با اين و اون چونه بزنم.

من اونطوري كه تحقيق كردم اونقدرها هم جنس جور كردن سخت نيست مگر اينكه آدم جايي مغازه بزنه كه پرت باشه و رفت و آمد كمي توش برقرار باشه كه در اون صورت اصلاً شروع كردن اين كار اشتباهه. در ضمن سود اين كار در ماه فكر ميكنم خيلي بيش تر از حقوق كارمندي نرمال باشه و كاملاً از نظر مالي ارزششو داره. درسته كه ورود در بازار كار سختيه ولي من هم تا حدودي با سختي هاش آشنا هستم.

باز هم منتظر بحث دوستان هستم.

من مشكلم با اين كار فقط پرستيژه. كه در اين مورد هم يكي از همكارانم ضمن حمايت از من به خاطر اين تصميمم نكته اي گفت كه منو متقاعد كرد اون گفت از كي خجالت ميكشي كه اين كار رو بكني؟ مگر كسي تا الآن زماني كه مشكلي داشتي بهت كمكي رسونده كه الآن تو با اين كارت به اونها بي احترامي كني يا مايه‌ي سرشكستگيشون بشي؟ همه تورو ول كردن به امان خدا و خودت به همينجا كه هستي رسيدي پس كسي حق دخالت در امور تو رو نداره و به محض اينكه كسي بهت اين حرف رو زد تو هم معطل نكن و بهشون بگو كه خودم ميفهمم چكار ميكنم و به كسي هم مربوط نيست. البته من هرگز چنين چيزي نميگم ولي بايد به ادعاشون با سكوت پاسخ بدم.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من الآن كارشناس كامپيوتر هستم
    کارشناس کامپیوترهستی میخواهی بری سوپری بزنی
    چرا توی این مملکت هیچی سرجاش نیست
    1- آقای علی رضا عسگریان، «عضو هیأت مدیره صندوق تأمین اجتماعی» و معاون منابع انسانی وزیر رفاه و تأمین اجتماعی.
    2- بهروز مرادی، «عضو هیأت مدیره صندوق تأمین اجتماعی» و معاون وزیر رفاه در هدفمندسازی یارانه‌ها و مدیرعامل صندوق هدفمندسازی یارانه‌ها.
    3- سید مجید موسویان، «عضو هیأت مدیره صندوق تأمین اجتماعی» و مدیر عامل صندوق بیمه روستائیان و عشایر کشور.
    4- دکتر بهروز براتی، «عضو هیأت مدیره صندوق تأمین اجتماعی» و معاون مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی در درمان
    5- دکتر حافظی، «عضو هیأت مدیره صندوق تأمین اجتماعی» و مدیر عامل صندوق تأمین اجتماعی.
    Last edited by بی باک بی بال; 03-12-2010 at 20:41.

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همه دوستان متشكرم فعلاً در حال جمع بندي هستم و اگر خدا بخواد و همه چيز خوب پيش بره تا 5-6 ماه ديگه تصميم نهايي ام رو ميگيرم.

همه دوستان نظرات جالبي دادن و من هم ميدونم كه به اين كار در كلاس پائين ميگن بقالي ولي همونطور كه از ابتدا گفتم هدفم پيشرفته نه اينكه تا 20 سال ديگه يك جا بمونم و با اين و اون چونه بزنم.

من اونطوري كه تحقيق كردم اونقدرها هم جنس جور كردن سخت نيست مگر اينكه آدم جايي مغازه بزنه كه پرت باشه و رفت و آمد كمي توش برقرار باشه كه در اون صورت اصلاً شروع كردن اين كار اشتباهه. در ضمن سود اين كار در ماه فكر ميكنم خيلي بيش تر از حقوق كارمندي نرمال باشه و كاملاً از نظر مالي ارزششو داره. درسته كه ورود در بازار كار سختيه ولي من هم تا حدودي با سختي هاش آشنا هستم.

باز هم منتظر بحث دوستان هستم.

من مشكلم با اين كار فقط پرستيژه. كه در اين مورد هم يكي از همكارانم ضمن حمايت از من به خاطر اين تصميمم نكته اي گفت كه منو متقاعد كرد اون گفت از كي خجالت ميكشي كه اين كار رو بكني؟ مگر كسي تا الآن زماني كه مشكلي داشتي بهت كمكي رسونده كه الآن تو با اين كارت به اونها بي احترامي كني يا مايه‌ي سرشكستگيشون بشي؟ همه تورو ول كردن به امان خدا و خودت به همينجا كه هستي رسيدي پس كسي حق دخالت در امور تو رو نداره و به محض اينكه كسي بهت اين حرف رو زد تو هم معطل نكن و بهشون بگو كه خودم ميفهمم چكار ميكنم و به كسي هم مربوط نيست. البته من هرگز چنين چيزي نميگم ولي بايد به ادعاشون با سكوت پاسخ بدم.
    دوست عزیز اگر همه جوانب رو سنجیدی و ان موقعیت روبرای خودت مفید میدونی برات آرزوی پیشرفت میکنم
    با فکر تصمیم بگیر و وقتی تصمیمت قطعی شد با قدرت به سمتش بتاز
    با این روحیه و جدیت و حسابگری که شما داری می دونم که می تونی توی کارت موفق بشی....
    آرزوی بهترین ها رو برات دارم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •